brrr To je hustý!!! Zní to spíš jako nějaká aprílovka.
Aktuální česká politická situace
brrr Je to fakt divný. A to říkám jako celoživotní zarytá monogamistka. Co je komu (státu) do toho, jak to má kdo doma. Uliční výbory už tu byly.
brrr Strašný, jsem vdaná přes 25 let, naši jsou spolu 50 let a fakt za to chceme pochvalu od státu. Zvlášť teda naším byl pouze křesťanský obřad neuznán a museli na úřad. Nechť si paní autorka trhne končetinou.
brrr no to je rozkosny![]()
brrr než jsem si to přečetla, byla jsem přesvědčená, že to vymyslela Kovářová. Že tam máme takových nádher víc, je novina.
Dobře to vystihla Šípová. Místo výboru pro rovnost žen a mužů máme výbor pro rodinu ![]()
brrr Chalánková? Smrtelně.
continuity Jo, hlavně to není určeno pro dlouholetá registrovaná partnerství. A navrhují to mj. z důvodu, že se bere málo párů.![]()
V tom výboru je krom Chalánkové i Čunek a Kovářová.
brrr a jak k tomu přijdou ti, co šťastně žijí celý život "na psí knížku" jako Janžurová s Remundou? Fakt jsou v téhle zemi důležitější věci k řešení.
Jen aby na takové příkladné páry nevyplavalo něco, co se vědět nemá. Aneb jak chtějí ověřit, že někdo nemá nějaký ten tajný hříšek v jinak počestném manželství? Prý to ještě nemá paní senátorka vymyšlené, to ji teda čeká hodně zodpovědné a důležité práce.
A budou tu cenu vracet, pokud se následně rozvedou?
No skoro lituju ty, kdo se o takové pitomosti budou muset bavit ve vší vážnosti.
Kokoska Tak představa, že by se někde něco nedejbože ověřovalo mi přijde úplně zcestná. Jako teda zcestné je celé toto ocenění. Čemu to prospěje? A to říkám jako osoba žijící ve svazku 33 let.
Archivářka Přesně
Mrs.Robinson ověřování asi není správné slovo, spíš se tam psalo doporučení z okolí. I tak, co je komu do toho. Ale mohla bych chtít cenu, že nekradu, to by taky mohla být příkladná občanská zásluha.
Kokoska Jo už se všichni manželé těší, že budou lustrovaní výborem pro občanské záležitosti. :D No a chudáci milenky a milenci teda.
Kokoska Jasně, já tomu rozumím. A přesně, co je komu do toho. Při představě všímavého okolí mi naskakují pupínky.
Čert ber ty domovní duvernice. Výborná zpráva dnešního dne je, ze inflace mezimesicne klesla. (Ona klesá od léta, ale teď je to konečně trochu vidět). Snad ten trend už vydrží, bude výborné pokud je rychle dostaneme alespoň na jednociferné čísla.

Sweet Potato objevila kolo, tohle přece dělá nějaký ten odbor pro občanské záležitosti? Aspoň našim vždycky přáli k výročí a taky ke kulatým narozeninám, myslím od osmdesáti let. Akorát teda nedostali plaketu, ale nějaký poukaz na nákup v Coopu ![]()
Sweet Potato můžu tam nominovat tchanovce ![]()
To tak hezky sedne. ![]()
Kokoska "vybrané dvojice" - i když pominu, že obzvlášť v kategorii 70+ nebude asi úplně narváno, jak vybírat, proč, wtf?
Nějak takhle?

A to jsem si myslela, že mě u toho tvora nemůže nic překvapit ani zaskočit. Ale na tohle tak nějak nemam slov!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my