bram Nevím, fakt ne.
barbucha Nejsou zakázaný, ne?
Povoleny je snad jen registrovane partnerstvi?
Kokoska Ano, té "ceremonii" při registrovaném partnerství se asi neříká snatek, ne? Snatek vede jen k manželství.
Kan jsou
Aha, tak já zaznamenala u nás obřad dvou holek, svatební šou od a po z. Bílé šaty, svatební kytice, hostina. Tak jenom registrované.
Kan šou mít můžeš, ale manželství ne:(
https://twitter.com/gavinnyoriginal/status/1589691187191222273?s=46&t=anAkhC1Etj_G6BDefF2fIw
Gavinovo vlákno o VŘSR.
Kan Show může být, ale ofiko tě registruje jen úředník na úřadě (a jen někde) ve všední den dopoledne.
Takže jedine divadlo s fejkovym oddavajicim/spřáteleným kapitánem lodi apod.
Karja oficialne ne, ale ti dva to urcite berou, ze svatba.
No neberou - to by se tak nervali o to skutečný pravý manželství.
barbucha nemyslim právně, jen jako oznaceni te slavnosti, hostiny a tak
No, ale tak to nechtěj.
Karja Já to tady už kdysi psala, že jsem se s Ovčáčkem potkala v jedné vinotéce a naživo vypadal dobře. Měl rozcuchané vlasy, tričko, džíny, hodně se smál... a byl tam s pohledným přítelem.
999Asi je to nějakej ten moderní svazek, kterými nerozumíme!
Karja Asi jo :-).
oba ![]()

možná by to patřilo spíš do hádanek... komu byste věřili, koho byste se báli?
(pozn: proběhlo to na TW, ale nekoukejte tam na rozluštění)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.