Tak voni snad chtěj tu přehradu fakt zničit ![]()
Aktuální česká politická situace
Aranel
Pro nás by ale bylo fajn, kdyby mu byl Středula pár hlasů odčerpal
Bylo, ale ono by se to asi nestalo.
barbucha my, my to mame hlidat
barbucha s tema dotaznickama vcera dorazili i do domova duchodcu... kdyz ty starecky videli, ani balik tech dorazniku nerozbalili... ale knizky rozdavali, to jo...
Tohle je dobrý. Oponovat jim nechce, pritakat taky ne. Blbá situace, blbá. ![]()
Nene ![]()
babis na motokárách
https://twitter.com/Posledniskaut/status/1588575873900462083?t=jeOL3mGxAR7gFnAt1TRsAA&s=19
continuity "Vy jste Pražák?" hmm, dobrá otázka.
Sweet Potato No, velmi mě překvapil.
Sweet Potato no, zrovna to čtu a nèjak nevím, co si o tom myslet.
Pinot Noir Ani já. Jestli je to doopravdy, tak jim hodně štěstí. Ale doufám, že to pořádně zamotá hlavu jistě ne malému průniku množin Příznivci Zemana a Odpůrci ukrajinských migrantů.
Sweet Potato asi proto musel zmizet z oci verejnosti :))
Sweet Potato ze by chudak byla tak zoufala, ze se ji hodil i Ovcacek? A nerikalo se, ze on s holkama neto...?
Sweet Potato Bych řekla, že je to manévr, taktika a strategie. :D Chudák paní teda.
Kan no ale proč? Má to za pár, nikdo z kandidátů by si ho nenechal, tak k čemu potřebuje manévr, taktiku a strategii?
Otázky, samé otázky :)
Já jsem doma říkala, že ta jazyková bariéra musela být hodně silná, pokud Ovce uhranul nějakou ženu! Sambo to kontroval slovy ,,skoro zázrak,,:-D
bram Jako motivy té paní jsou mimo lásky jasne, ale on? Asi se zamiloval nebo mu to máma řekla, že je čas? Taky jsem myslela, že s ženama neovcuje, že se to tak říká, že se to ví....:-D.
Karja anebo miluje bližního svého bez ohledu na pohlaví :)
bram Jasně:-D to dává největší logiku:-D
Chtěl si užít svatební obřad aspoň jednou v životě, když jsou u nás sňatky homosexuálů zakázaný, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my