Teď už je maximálně to a
Aktuální česká politická situace
uaa obavam se ze na to nemam zaludek![]()
jdu do tý skupiny! to bude větší perveze než kristelka na instagramu ![]()
Včera jsem měli o Zemanovi malou diskusi. Já optimista očekávám, že se voleb nedožije.
Přítel je realista... Zeman se dočká voleb, nechá se zvolit, stihne s Babišem napáchat spoustu ZLA a před smrtí ve funkci se nám bude smát do ksichtu. A my (jako národ) mu budeme muset vypravit oficiální pohřeb. Ble.
my doma zase ocekavame exitus v primem prenosu. nekdy si rikam, ze nejsme az tak mimo, hlavne, kdyz mu jdou oci vsloup :D
No, zrovna dneska mi kolega říkal, že u sazkových kanceláří vede na plné čáře Zeman coby "nový" prezident. Tak asi tak.
Mně se dělá špatně...

navrhuju se kolektivně složit na velkou paletu becherovky a poslat ji s věnováním na hrad.
do me oblibene prozemanovske skupiny dneska nekdo sdilel odkaz na clanek z expresu, kde dva lekari rikaji neco ve stylu, ze je zeman pul hodiny pred smrti. kdybych mela screenovat vsechny ty myslenkovy a jazykovy perly, ktery padaj v diskuzi, tak tu sedim asi do nedelniho rana, takze maly vyber. Je fascinujici, ze az na jednoho cloveka maji vsichni ceske jmeno a prijmeni, ale malokdo je schopen napsat text bez pravopisnych chyb. O tom, ze neumeji pouzivat cizi slova ani nemluve. Takze tady je maly vyber. Kdo to precte cele, u me ma panaka :D EDIT: TADY je jeste ten clanek, ke kterymu se vyjadruji :)
Lidi , vždyť oni pana prezidenta zaplavují TAKOVÝM HNUSEM , ŽE BY TO NEVYDRŽEL ANI ZDRAVÝ ČLOVĚK. VŽDYŤ ONI NÁM HO TÍM ZABÍJEJÍ !!!!!!! POJĎME TY SVINĚ UŽ JEDNOU PRO VŽDY VYŘADIT ZE HRY.....
HNÍZDO SVINĚ JE TOP O9 , JSOU PLACENÉ USA
Tak to je minimálně na odebrání vysokoškolského diplomu.
Havel a jeho zdraví, to se nekomentovalo, a umřel, snad ještě ve funkci? Přitom jeho hatmatilka se taky mohla odpůrci zdát, jako retardace, Zeman jezdí mezi lidi a rozumně s nima hovoří, tak si nechte ty své diagnózy pro své pacienty, kdyby byl tak nemocný, léčil by se a šetřil, a víte vy co, kdyby přišlo k nejhoršímu, plakala bych, .....
Pane presidente vymente ty samaritany za lekare
Jděte do prdele naše prezidenta nedáme.A jak pak byl na tom bývalý prezidednt Havel, kolik stálo jeho léčení?
Ti musejí být zmanipulovaní.Nedávno hovořili jeho lékaři,že je naprosto vpořádku.Ostatním nevěřím.A věřím Zemanovi.Je svéprávný jedinec,sám by oznámil,kdyby měl potíže.A včas.
Pan prezident je přes svůj věk velice moudrý muž s velkým přehledem. Nikdo mě nezviklá
A staví ožralovi a děvkaři Havlovi pomínky po celém světě! Hanba!
To je Kalouskova objednavka...ten jeden je TOPAK...
Zeman je náš vy hovada!!!!!!
na Barandově včera vypadal pan prezident dobře ale kvuli uražkam vymyslite na něj kde jake svinstvo jenom proto že blbci chtěji byt prezidenti a maji v hlavě nasrano tak s huby jim lezou same hovna
Pan prezident nás sám osobně informuje o svém zdravotním stavu a těmhle nevěřím.
Ťem co mu to preji ..Karma existuje ?!!! p.Zeman bude zit ale vy do roka a do dne ...
Náš prezident jev pohodě,jen debilové z něho dělají nemocného,aby ho zdiskreditovali ale my jsme Češi a nedáme našeho prezidenta Miloše Zemana !!!!!!
Kampaňi do sněmovny je konec,tak se odpurci M.Zemana poušti do kampaně presidentskych voleb.To si ještě užijeme chytrolinů,kteři budou brojit proti Zemanovi.Chtěl bych vidět je,jak by hopsali,při necitlivosti od kotniků dolů.Narod nechce Zemanovi kotniky,ale jeho rozum statnika.
Lháři běžte do prdele!! Když tam byla ožralá mrcha Havlovictak jste drželi hubu!!
A myslite že tito panove jsou v pořadků???Ja řikam neee...jsou nemocni na hlavu a to ma naš prezident na štěsti v pořadků a oni neee....už jen to kterou stranu milujou,žejo???A že byli abstinenti tomu nejde věřit,když kamaradi s Kalouskem...jen zničit hlavu statu a uštvat ho jako zvíře to potřebujou docilit a proto blijou sračky na prezidenta...a daj si tam svojeho koně co jim bude žrat z ruky a vše jim schvalí...tak masi to tady chodí...stydte se pani doktoři...
Jenom štvěte, národ si ho stejně zvolí. Je to normální člověk, z kterého pitomci dělají blázna!!!
o je neskutečný co si ty zasranci dovolují pan Zeman vám všem utře tlamu a bude zase.prezident 
Kokta trpel rozpadom osobnosti, ale aj tela, počas celého prezidentovania, ale to kavárnikom a slnciarom nevadilo, lebo kokta bol bisexuál, vrah, zlodej a podvník, teda jeden z nich !!! VÍVAT PREZIDENT MILOŠ ZEMAN!
Me elita nic nerika p ZEMAN hodne dobreho
Obdivuju, že jsi návštěvu přežila a nezhroutila se na duchu i na těle. To je jedním slovem strašný.
ja jsem starej perverzak a masochista. jsem schopna se do takovejhle vylevu zacist treba i na hodinu. ty lidi me fascinujou a rada bych se s nekterejma setkala i osobne a pohovorila s nima. jestli by me taky umlatili capslockem a vykricnikama :D
A velkýma písmenama, na ty bacha!
edit - tak je fakt, že občas bych taky některé ty přispěvatele do diskusí ráda viděla. Myslím si, že spousta z nich si tam vylévé vztek na svůj život, který se jim z nějakého důvodu podle jejich představ nevydařil. A myslí si, že všichni kolem,kteří se podle nich mají líp, to ukradli/vyhráli/zdědili/nespravedlivě dostali/ - škrtni, co se nehodí. To, že by to někdo mohl vydělat poctivě a že to je většinou fakt dřina, už je nenapadne.
Strašný.
Musíš mít psychickou odolnost, kolem které jsem jenom prošla a smutně jí zamávala... Nedokázala bych to pročítat bez úzkosti a smutku.
A ten písemný projev, to je zase jiná hrůza... ![]()
Ty háčky!! ![]()
Mám u tebe toho panáka, protože po tomto ho budu potřebovat ![]()
![]()
Setkala jsem se s jeho obdivovatelkou. Paní cca 90 let, herdekbaba, vůbec se s ní nedalo normálně diskutovat, prostě Zeman je bůh a přes to nejede vlak. Kdo říká něco jiného, tak lže. Havla si také brala do pusy, to mají společné.
ja jsem starej perverzak a masochista. jsem schopna se do takovejhle vylevu zacist treba i na hodinu. ty lidi me fascinujou a rada bych se s nekterejma setkala i osobne a pohovorila s nima. jestli by me taky umlatili capslockem a vykricnikama :D
Já o tebe vůbec nemam strach, teď co vim jakej máš slovník, myslim, že bys vyhrála![]()
Topolánek zvažuje kandidaturu na prezidenta!
Dobrá zpráva pro Dalíka. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my