Ted milos zive na blesku :)
Aktuální česká politická situace
Bych si tu v rámci psychohygieny odložila jeden text od Visáčů, protože ten na Babiše sedí dokonale. Sprosťárny jsou součástí uměleckého dojmu, tak nechávám.
"Já jsem úžasnej./Co udělám, chybu nemá/schopnej, chápavej/zkrátka hlava otevřená./Vlídnej k okolí/v hospodě i na ulici./Zvládnu cokoli/protože mám pod čepicí.//A říkají mi pičus.../Protože mám dobrý vkus/říkají mi pičus.//Mám rád pořádek/kdepak nějaká anarchie./A když už jsem řek/tak to pak tak taky je./Moje slovo platí/když se něco zhatí,/já jsem bez viny/jenom plním pokyny.//A říkají mi pičus.../Protože mám dobrý vkus/říkají mi pičus.//Svět je nespravedlivej!/Svět je nespravedlivej!/Svět je nespravedlivej..."
Tak, a teď na čtrnáct dní zalezu do nory, protože mám první den druhého kola autorizační zkoušku a na učení potřebuju klid.
tohle je geniální
sice trochu na hraně, ale přesně vystihuje oba kandidáty
No zrovna včera jsem četla moc hezký rozhovor s Alexadrem Vondrou, který před 11 lety Pavla jmenoval do funkce náčelníka Generálního štábu, kde sice přiznal, že 33 let po pádu komunismu by čekal, že na prezidenta už nebude kandidovat a reálnou šanci se jím stát, někdo, kdo nemá komunistickou minulost, což od něj jakožto od bývalého disidenta chápu, nicméně dodal, že i tak věří, že je to dostatečně dlouhá doba na odčinění hříchů mládí.
Zároveň se vyjádřil, že PP je více autonomní osobnost schopná vlastní míry sebevědomí a samostatného jednání, no současně nikdy nepřekročil rámec, kdy by z toho vyústil nesoulad nebo disharmonie.
Přesně takový dojem z informací, které jsem si o PP našla, jsem si utvořila i já a je dalším z důvodů, že jsem mu to hodila už v 1. kole.
Vosina To teda sedí!![]()
A držím palce.
wendulka I já mám o něm stejné mínění.
Na Vondrovu poznámku o komunistické minulosti jsem zas já nemohla pochopit, že Bašta jako bývalý disident nezvedl (jediný z kandidátů!) ruku pro Václava Havla![]()
Tak Bašta je takový celý pomýlený. Toho bych se ani nesnažila chápat.
A líbí se mi i Vondrák. Díky němu konečně chápu trochu lépe, proč do ANO vstoupili i lidé, do nichž bych to neřekla. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-prezidentske-vondrak-znovu-dam-hlas-pavlovi-babisova-tiskovka-nebyla-povedena-223517#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Mám strach, aby se na to lidi za dva týdny nevykašlali... nejsou v nějakym důležitým regionu prázdniny nebo tak něco?
já myslím, že nevykašlou, já žiju jinde než mám trvalý bydliště a ještě jsem v práci a i tak jsem se vybičovala k obstarání si průkazů a k volbě a myslím, že to tak má víc lidí.
wendulka Vondrák byl vždycky trochu rebel, v měřítku ANOsekty. Ale oportunista.
Jj, takto jsem to pochopila.
Sweet Potato ANO sekta
Zrovna jsem přemýšlela, jak Babišovo despotické vedení a bezmyšlenkovitou poslušnost jeho nohsledů nazvat![]()
Takze new benesovy dekrety?

Sweet Potato ten ostruvek modři v zelenem Chodově!
V mem trvalem bydlisti vysoko zvitezil Pavel, v rodnem meste tesne Babis. Ta cast mesta, kde bydli mladsi lidi, volila Pavla, starsi zastavba je modra.
moora To je fakt sráč.
moora Bohužel.
moora to je podly. Krome celkove nechutnosti - on je diplomat? Byl nekdy?
Asi jdu oblízat profily nepostoupivších kandidátů, a prosit je, ať jen prázdně neříkají, že podporují PP, ale ať co nejkonkrétněji osloví svůj elektorát a vysvětlují a prosí, ať ho jdou volit.
paneboze....

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje