Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline stes
8918 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 13:43

tv tvl...to je fakt nechutny. Ten se nestiti niceho

Offline Garfie
28105 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 14:05

continuity Díky, hezké shrnutí. 

Offline nerolix
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 14:28

Hele, a je vám všem jasný, že voličům Bureše je úplně jedno, že lže a jak moc lže, pokud oni sami z něj mají nějaký profit (nebo si to aspoň myslí)?! Z tohoto pohledu totiž nemá vůbec smysl jakákoliv protiargumentace založená na faktech!

Offline Renusatko
11677 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 14:31

continuity Musím říct, že voliči Babiše jsou nadšení, jak on perfektně mluvil. Ověřování pro ně není nic, co by potřebovali slyšet. Oni pravdu znají.

Offline Lenka22
2562 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 14:41
Reakce na nerolix:

Hele, a je vám všem jasný, že voličům Bureše je úplně jedno, že lže a jak moc lže, pokud oni sami z něj mají nějaký profit (nebo si to aspoň myslí)?! Z tohoto pohledu totiž nemá vůbec smysl jakákoliv protiargumentace založená na faktech!

​ano, je to tak. Viz "Já vím, že lže, ale mě to nevadí". 

Offline continuity
42009 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 14:44

Renusatko voliči Babiše jsou nezajímavi. O ty vůbec nejde. Co je důležité, nebudou mu k vítězství stačit. Babiš potřebuje nejlíp kombinaci těchto věcí:

1. Přetáhnout já svoji stranu většinu voličů neúspěšných kandidátů - především Nerudové a Fišera ( bašta je jasný, ale nebude to stačit). 

2. Odradit voliče Pavla nebo neúspěšných kandidátů, od toho, aby šli vůbec volit.

3. Přilákat k volbám nevolice, zejména z vyloučených lokalit, kterým je to víceméně jedno a půjdou mu to hodit za pivo od Foldyny.

Takhle to je. Co udělaji ti, co mu to už hodili, je jasné a o ty se dnes nehraje. 

Offline continuity
42009 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 14:45

Pavel teď může utratit dalších deset milionů, ale nemá ani čtyři. 

Tady může být pomoc vcelku hmatatelná. 

https://www.generalpavel.cz/prispejte

Offline continuity
42009 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 14:47

nerolix už jsem odpověděla Renusatko . Právě protiargumenty s fakty mají smysl a veliký. Není teď absolutně cílem přetahovat zatvrzele Burešovi voliče. 

Offline Renusatko
11677 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 15:02

continuity Jen ty se pohybuješ v úplně jiných sociálních kruzích než já. Takže bohužel i vidím, že při výběru těch dvou (u lidí, kteří je nevolili) byl ten výblitek Babiše brán dost pozitivně. Což osobně nechápu. Ta debata pod příspěvkem mého kamaráda je vesnická hospoda a je to prostě peklo. A myslím, že další lži se ještě během 14 dní vyrojí a ti lidé jsou kolikrát opravdu...říkal to Babiš v televizi a jde jim o to, kolik špíny na toho druhého vytáhl, ne o ověření faktů. A jsou to i voliči Nerudové a Fischera nebo to o sobě tvrdí. 

Offline Kokoska
34279 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 15:18

"Babis, je sikovnej, nespravedlive osocovanej, media ho nemaji radi a skodi mu. Obcas rekne mozna neco nepresne nebo nejakou polopravdu nebo se splete, ale mysli to dobre. Budu ho volit, protoze mu vsichni ublizujou"

Takovy strucny souhrn vyslechnutych nazoru...

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 15:33

KokoskaNa par tehle volicu jsem taky narazila a nikdo z nich nebyl chudej financne ani duchem, vsichni mladsi nez ja. Pry zvolim ho, protoze na nej vsichni vsechno svadej, cim vic budete argumentovat proti nemu, tim spis ho zvolim. Takovy ochranci chudacka stihanyho plus lidi, co maj v povaze byt v opozici, za jakoukoli cenu. Tech neni uplne malo. 

Offline Lenka22
2562 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 15:46

Právě pro tohle všechno se měl volit rozumem hned v prvním kole Pavel, aby k tomuhle vývoji nedošlo. Mohlo být vymalováno, teď zažijeme peklo, a navíc babiš nakonec vyhraje. 

Offline Korsičanka blogger
13371 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 16:10

Lenka22 Huš! Nevyhraje

Offline RoSa
9999 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 16:43

Zeman-Babiš-Foldyna... je to jasný, russká spojka!

To snad musí dojít i naprostýmu zabedněnci...

Panebože já mám takovej strach z toho 2.kola, fakt se bojim...

Offline Anema
1272 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 16:48
Reakce na moora:

Takze new benesovy dekrety?

​to fakt sedí od někoho, kdo radí čtyřletým dětem, aby se mlátily na písku lopatkama.... Je mi z něj už regulérně zle, a to jsem přitom přesně tohle čekala.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 17:03
Reakce na continuity:

Pavel teď může utratit dalších deset milionů, ale nemá ani čtyři. 

Tady může být pomoc vcelku hmatatelná. 

https://www.generalpavel.cz/prispejte

​Díky za odkaz. Až do včera by mě asi nikdy nenapadlo přispět někomu na kampaň, ale ta tiskovka včera a ten billboard dnes mě donutily to přehodnotit.

Offline Sweet Potato
39730 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 17:44
Reakce na wendulka:

​Díky za odkaz. Až do včera by mě asi nikdy nenapadlo přispět někomu na kampaň, ale ta tiskovka včera a ten billboard dnes mě donutily to přehodnotit.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 17:51

A vítězem ceny Andreje Babiše Oportunista roku s nejsilnější hroší kůží se zaslouženě stávají Alena Schillerová a Karel Havlíček! Gratulujeme!

Offline RoSa
9999 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 18:19

a pod tim článkem o russký lince je zajímavá diskuse... např.