A musim teda přiznat, že chovat se a vystupovat Nerudová před volbama jako teď po volbách, měla bych skoro dilema koho volit.
Aktuální česká politická situace
andulka01
no to už je ode mě asi trochu masochismus, poslouchat to. Naštěstí byla docela krátká.
barbucha Tak zrovna nad tou patkou jsem po fotce "bráchy toma cruise" přemýšlela, že je to dobrý, že se to musí líbit těm mladším voličům, jakože je starej ale stylovej.
barbucha no dyť!! A vy jste tady do ní pořád furt tak šly..
„Rétoriku nezměním, protože premiér Fiala řekl, že jsme ve válce. Pan Pavel, který je jasně provládní kandidát, řekl, že mír je iluze. A můj program je, aby ta válka skončila, abych přesvědčil nejvýznamnější lídry planety, aby byly ukončeny boje a nastalo diplomatické řešení,“ řekl Babiš na dotaz Práva.
A voni nechaj Putinovi volat Macrona, přitom Andrej když tam pak brnkne.....
Sweet Potato už mi to ukazoval kolega. Existuje mapa poboček ALČ, totiž AČR? Něco ttřeba jako mapa zásilkoven![]()
Mulen sakra, takže se celá Praha pohrne na pobočku k nám do Kbel! ![]()
Pinot Noir abyste se nějak zabarikádovali radši. ![]()
![]()
Sweet Potato mně přijde strašný, že tomu může někdo uvěřit
Pinot Noir Nene, jednu máme taky tady u nás. A Kulaťák to jistí. ![]()
Sweet Potato tak to su klidná, s takovou sítí poboček to bude raz dva. Takže tady bude nával až při odletu.
Sweet Potato nebylo by logictejsi, ze tam jako prvni posle ty, kteri ho nevolili?
Kokoska To by ovšem mohlo být kontraproduktivní- volme ho, ať nás nepozve!
Kokoska haha a když to přijde někomu kdo volil babice, či jiného kandidáta, tak co? Jak vůbec ví Komu to poslat? Ty jo samé ocasky:D
Líbí se mi ta placka, co mají dobrovolníci od DN Jsem od Danuše volím Pavla.
rasaNori no nevi, proto je to cely kravina. Ovsem vysvetluj to blbeckum, co tomu veri.
Viatori ze se o tom ale nemluvi v mediich vice
To je na zamyšlení, buď: a) aby nás to nezabilo, b) ta myšlenka je scestná, c) měla bych jít pracovat do médií
. Snažím se z toho nepo...., ale fakt mám strach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.