0zero7 Rádo se stalo a sladké sny.
Aktuální česká politická situace
jerry Teď se koukám na ČT, a najednou je kandidát ANO ... je to zkurvená piča, pardon my French, jak vyzývá Pavlovy příznivce, aby nenapadali děti a majetek jeho příznivců.., copak to doteď někoho napadlo ??
Co si slehnul? To je strasnej projev.
Tak náš okres zůstal samozřejmě tradičně Burešovský jako celý kraj, ale těší mě, že konkrétně u nás ve městě ten rozdíl dělá jen 0,8 %. To je mnohem menší rozdíl, než jaký tu dosáhl Zeman v předcházejících dvou volbách a beru to jako docela pozitivní posun.
A jinak teda ani nevíte s jakou chutí jdu umazat začátek názvu tohoto vlákna
!
Muj vnuk: no, ten Petr Pavel vypada teda hezcejc ![]()
wow ... Čaputová
wendulka Ještě ho nemaž, Zeman má ještě 37 dní a potom se po něm bude uklízet
.
Isca jo a aby přiznivci ANO nepřicházeli o práci ![]()
S výsledkem jsem moc spokojená. ![]()
Naše město i náš volební okrsek se od prvního kola "polepšily" a konečně vyhrál Pavel.
A ten projev ![]()
![]()
![]()
Ovšem doufám, že Markéta Řeháková nebude tisková mluvčí prezidenta. To bylo vážně strašné. To jediné mně kazilo celkový dojem... nevěděla jsem, jestli je taková normálně nebo teď tou euforií nebo je ožralá.
berush Jj, sestra Slovenka ![]()
Paris je mi ji lito, nejspis takova vubec neni a tady ji premohla nervozita:D asi ji bude hodne trapne, az to uvidi zpetne.

berush Jestlipak by prisla osobne gratulovat i Babisovi? Pouze recnicka otazka ![]()
Jo a gratulujem ❤❤❤!!!
berush Jestlipak by prisla osobne gratulovat i Babisovi? Pouze recnicka otazka
nevím, zda jsem statisticky významý vzorek, ale možnost, že ano, se dle mého blíží nule ![]()
Já su marná, jsem se rozbrečela, když přišla Čaputová.
Díky :-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.