jerry to je prece narazka na utok na kapitol v USA, akorat to asi moc lidi nepochopilo, tak pak pridal tamto druhy.

jerry to je prece narazka na utok na kapitol v USA, akorat to asi moc lidi nepochopilo, tak pak pridal tamto druhy.

To je všechno pěkný... že je to jen davová psychóza... že jsou ty nebohý lidi zmanipulovaný/vystrašený/neinformovaný... Při pohledu na tu nenávistnou lůzu, která má s sebou víc lahváčů než v hubě zubů, je mi úplně mdlo. Částečně vzteky, částečně strachy.
Jestli s tou pakáží rychle nevyběhnem, skončíme pod Putinem...
Sweet Potato to je teda vtip nebo ne?
711990 Pardon, jo, jasně, nenapadlo mne vůbec, že by to někdo bral vážně.
Sweet Potato no zacala jsem pochybovat
v dnesni dobe...
Alademický senát vyzval Ševčíka k rezignaci. Konečně.
Sweet Potato ale študenti.
continuity Vzhledem k tomu, že nejčastějším atgumentem bylo, že za ním stojí studenti, je to posun.
Jo, to jsem pochopila, mně "konkurz" přišel mnohem vtipnější.
Já si nemuzu pomoct, ale mne přijde, ze vláda svým chováním těm demonstracím spis nahrává. Ta úprava valorizace důchodů naštvala i mě, odmítnutí zmraženi platu poslanců podložené uolne směšnému argumenty, Fialu člověk nevidi jak je tejden dlouhej ... no, volila jsem je, ale ke spokojenosti mám daleko.
MP Meri souhlas
Můj manžel taky nadává, že si vláda přidala. Asi jsme si od Fiale slibovali moc.
MP Meri ja myslim, ze hlavni problem je v nekomunikaci
pred tim porad kritizovali babise za ty zmatky, ale oni zase pro zmenu nerikaji nic, takhle si ti lide mysli, ze ani nic nedelaji
edit: zvlast kdyz musi delat neprijemne kroky v tezke dobe, tak by je mely poradne vysvetlovat. A navic ANO je schopno klidne lhat (penize jsou) a jet kampan celou dobu, tak o to by propagace vlady mela byt hlasitejsi
Já se obávám, že to tvrdé antisystémové jádro je vůči větší míře komunikace a vysvětlování naprosto imunní a následně s sebou strhne zbytek davu. A tohohle ďábla si snaží osedlat pár vychcánků, kteří ale pro zahledění na svůj profit neumí dohlédnout, že ze svých nízkých pohnutek probouzí dost nebezpečného džina.
Původ naladění těch antisystémových spíš vidím v nahromadění značné frustrace, skutečných či domnělých křivd a ústrků od společnosti jako takové, popřípadě v soukromých psychických problémech a dispozicích, třeba v poruchách osobnosti. Obávám se, že těm nepomůže (skoro) nikdo a nikdo je taky nemůže reálně uspokojit, ledaže by tu zavládlo totální peklo. Ti na tuhle sněhovou kouli nabalení jsou druhá věc (asi nějak, byť nesnadno řešitelná), ale i práce s nimi bude přímo mravenčí a je to určitě téma pro odborníky přes deradikalizaci. Jestli o tom někdo z vlády byť jen přemýšlel, nevím. Ale měl by.
Sorry za elaborát, potřebovala jsem si nějak srovnat myšlenky. Bohužel jsem teda skeptik, zeshora to nikdo nespasí, soudní lidi se budou muset proti nesmyslům obrnit, zřejmě tvrdě vymezovat pravidla hry a občas někde přiložit ruku k pozitivnímu dílu.
MP Meri Ja jsem je nevolila, tak bych asi mohla prskat vic, ale hodne mi vadi, ze treba chteji zrusit skolkovny a nebo dotace na detsky skupiny. A taky ze bez jakykoliv komunikace se ta dotace snizila behem skolniho roku. Ne ze bych si myslela, ze jsou deti dulezitejsi nez duchodci, jen ze se o tom mluvi min a pritom to zasahuje do rozpoctu dost zasadne.
711990 fakt jo? To jsem ani nezachytila. Teda školkovné jo, ale ne ty dotace. Obojí je škoda.
711990 že nás čeká snížení všech možných odečtu a celkové zvýšení daní je věc úplně jasná, netěším se na to a předpokládám, že zrovna naší domácnosti to potrefí dost, ale není zbytí. Minimálně se budeme muset vrátit před zrušení superhrubé mzdy.
Změna valorizáce důchodů mi nevadí, ale dost mi vadí způsob, jakým to udělali.
Jinak vládě se povedlo zatím alespoň mírně stabilizovat ten strukturální schodek, což je strašák, který budí ze sna mě (ne pár tisíc lidí na Václaváku, to si myslím, že zvládneme).
Změna valorizáce důchodů mi nevadí, ale dost mi vadí způsob, jakým to udělali.
Přesně to vadí i mně.
Jakej je rozdíl mezi dětskou skupinou a tzv. sousedským hlídáním? Zrovna dneska píšou o těch sousedskejch... a tam se mi zdá ten příspěvek teda víc než slušnej!
Mně nevaděj ani důchody resp. nová valorizace a souhlasím i s novým nastavením daní (podle mě naprosto nevyhnutelným)... tedy souhlasila bych se vším všema deseti pokud nás to zachrání před řeckou cestou. Ovšem ráda bych, aby - stejně jako ve Skandinávii - se většina těch daní použila/vrátila pro blaho občanů, a ne rozkradla pomocí výhodnejch/předraženejch kšeftů a zakázek pro kamarádíčky, jak je zvykem tady na Balkáně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.