Kokoska jasné, že existuje. Predpokladám, že polície to brzy začne řešit. To muzeum zvládli na výbornou, já jim věřím.
Aktuální česká politická situace
Jsem se snazila poslechnout si Marka Prchala u Cestmira a to se neda, krome toho ze mluvi jako blazen, tak tomu snad sam veri
baltik Prchal na mne teď vyskakuje úplně všude.
Sweet Potato Já teď měla na fb reklamu na jedn bulvár s článkem o Ditě Pecháčkové, bylo to něco jako, že chystá návrat do záře reflektorů. No byly to jen spekulace a cancy, prostě novinařina jak hrom. Ale píšu to, protože jsme se s kamarádkama včera u vína hádaly, jestli je Dita s Prchalem, nebo ne. Prostě nás odposlouchávají všude! ![]()
baltik ja jsem si ti poslechla a to je mazec teda. Chvilkama jsem mela pocit, ze se mu nad hlavou objevi svatozar
AAle Cestmir byl dobrej, libilo se mi, ze se uplne nedal zatahnout do te jeho hry a vracel ho zpatky k tem otazkam, na ktere Prchal neodpovidal. No je to psychopat, kterej se tvari jako stenatko.
Kan k tem odposlechum. Dcera vcera rano vymyslela hloupou prezdivku sestre. Zmet pismen. A dnes mi ji mobil nabidnul ve Whatsup?
Nemohl by mi prosím Slávek Popelka osvětlit ten krvavý puč a osmileté zabíjení civilistů na Dombase?
Ale dobrý vědět o tom programu. Musím znova vyvěsit tu vlajku... věčná škoda, že k nám se asi nedostanou. Moc ráda bych si pokecala o strhávání mého majetku z mého okna. Nemluvě už o tom, že by na mě vykoukla nějaká hlava ze skládacího žebříku. Na návštěvu se chodí jinudy... a policejní služebnu máme hned vedle.
Tak tenhle outfit prvni damy se mi teda vubec nelibi

Aranel myslis, ze ti lide, kteri napisou Dombas a vubec celkove to, co produkujou, citi potrebu si neco overovat?
Ale Slávek Popelka píše Dombas a kdo jsem já, abych s ním nesouhlasila! A píše to tak pernamentně!
![]()
Kokoska taky mě to nenadchlo. Tahle sukně chce jiný typ kabátu, ale barevně se mi to líbí. Myslím, že to časem vychytá.
Zrovna na to vedle koukám... nějak mi tam nesedí ta sukně. Pouzdrový šaty v barvě toho vršku by v tom kabátě vypadaly líp.
Jo, krátkej kabátek, sako... a nebo aspoň kdyby tenhle kabát byl dlouhej jak ta sukně...
Ale stejně, buďme rádi že sme rádi ![]()
barbucha to jo. On jako vzdy perfektni ![]()
Kokoska Mně taky ne. Ale líbilo se mi, jak jí do kabátu pomáhal.
Sweet Potato ja videla jen fotky
Aranel
Ale Slávek Popelka píše Dombas a kdo jsem já, abych s ním nesouhlasila! A píše to tak pernamentně!
Moc se mi líbí, jak k "DoMbasu" držíš lajnu i v tom "perNamentně". Tohle se dá nazvat Popelka-style ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články