Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2024 14:44

JankaM když to kolo taháš dětem do školky, tak lehké oceníšA ještě víc oceníš takové, které tě uveze

Online Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 09. března 2024 15:23

Evaeva tak ale tady se bavíme o kole pro školní děti, to už nikam netaháš. První kolo jsme koupili ultra lehké a bylo to k ničemu, nikdy na něm nejel. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2024 15:46

Pinot Noir ježiš, dělám si legraci Náš mladší je teda lenivý jezdec, ten se rád nechá do kopce postrčit a dolů po nájezdu na schodech nesvede ani to lehké, natož, aby ho vytlačil. Ale souhlasím, že obecně spíš záleží na nadšení jezdce než na váze kola. Možná pak na cyklo výlety, že to dítě víc vydrží.

Online Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 09. března 2024 15:58

Evaeva já se obávám, že z naší rodiny vydržím na cyklovýletě nejmíň já

Hlavně, co se nervů týká.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2024 15:59

Pinot Noir

My s dětmi (mimo sedačky) ještě nejeli, snad příští rok.

Offline JankaM
3090 příspěvků moje polička 09. března 2024 17:22

Evaeva to věřím, ale takto jsem to nikdy neprovozovala

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. března 2024 17:55

continuity a kolik treba maji tvoje holky? Dcera ma 400 Kc mesicne, nekdy ji dam min, jindy vic, ale nic moc nepotrebuje. Obedy ma, svaciny taky, obleceni kupujeme spolecne online a platim ho ja. Takze to ma na drobnosti, obcas cukrarnu, na bufet, kdyz ji dojde svaca... a vetsinou si od ni chodim pujcovat hotovost, kdyz nemam do kina apod. jeste nechodi. Ale maji partu ve tride, co jedou Temu a Shein a nakupuji asi dost ve velkem, chodi denne do Starbucks apod. 

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 09. března 2024 18:02

Pinot NoirVčera zrovna sambo vybíral nějaká kola a že koupí rovnou dvě, že to dědění nebude vycházet, vyhrál nějaké authory od někoho, jako nové, a říká ,,to je hrozně levné, to je nějaké divne, takovy pěkný kola. Tak říkám, to víš Author,to není značka pro Pražáka už:D. On vůbec neví, že třeba už za první dětské kolo můžeš dát třeba dvanáct tisíc jak prd.

Offline continuity
42824 příspěvků moje polička 09. března 2024 18:04

Lamickano tak stejně. Teda mají 300 a k tomu dárkové karty na Zličín tak 1500, s tím chodí do kina a new yorkeru. Dostanou je vždy na Vánoce a když je na narozeniny mají prázdné, tak jim dám další. Ale loni to ani neutratily a vydrželo jim to až do Vánoc. 

V té diskuzi se argumentovalo, že si koupí Bublé Tea a mají stovku pryč. tak to si teda fakt nekupuji, ale my ani jeden nejsme moc kavárenský povaleč. Oni chodí s kamarádkami do KFC, jedna koupi velké hranolky a druhá colu a tam tam sedí přes polední přestávku, nebo si koupí nějake hadry. 

Už jsem uvažovala, že jim to zvednu, ale momentálně nejsou žádné stížnosti. Na peníze teda, v některých parametrech jsme pochopitelně nejhorší rodičové v soustavě a přilehlých galaxiích. 

Offline Potrefenáhusa
38733 příspěvků moje polička 09. března 2024 18:04

Karja jo, to u nás bylo velký diveni 

ale u nás bude teda asi spis driv jezdit mladší, kolo není na pořadu dne 

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 09. března 2024 18:05

Potrefenáhusa No velke male ale to taky úplně nešlo, začala jezdit později. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. března 2024 18:08

continuity

diky, ty darkove karty jsou dobry napad, to me nenapadlo. Dcera je skromna a nejradsi by vsechno utratila za vytvarne potreby. Takze ji to staci. U syna to bude uplne jine...

Offline brrr
12313 příspěvků moje polička 09. března 2024 18:16

Lamicka continuity Náš dostává 500,- na účet, platí si z toho jízdenky na vlak (většinou to ale vyjde, že jezdí se mnou nebo dědou autem) nebo si kupuje něco v KFC. Oblečení mu platíme my, ale párkrát si už něco objednal za svoje. Je docela sysel, ale za chvíli dojde i na mladšího a to bude něco jiného.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2024 18:28

JankaM já jo. Jednu dobu to byla jediná možnost, jak přesvědčit dítě ke spaní ve školce. Když pak dostal kolo, které mně uvezlo, výrazně mi vzrostla kvalita života, máme to prakticky pořád z kopce. Ale vypadalo to dost komicky, nejdřív jelo dítě na odrážedle a pak já na dětském kole.

Offline continuity
42824 příspěvků moje polička 09. března 2024 18:32

brrroblečení jim normálně kupuji samozřejmě. Já určitě nechci dělat, že jim budu dávat kdovikolik peněz, aby si za něj kupovali boty, protože starší to utratí za knížky a bude chodit v botách z primarku. 

Navíc já jsem schopná kvalitní boty nakoupit po e-shopech levněji. 

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 09. března 2024 18:49
Reakce na Pinot Noir:

Takže jsem se racionálně rozhodla, že když mu ta kola vyhovují, nebudu mu nutit dvojnásobně drahé.

​tomu se vůbec nedivím. Syna by to asi ani nenapadlo a já to doteď neřešila vůbec, kluci oba sedli ve třech na dekáčové kolo a jeli. My máme akorát problém, že když chceme na kole z domu, je to kus po schodech, prostě obec na skále propojená schody, takže buď celkem kus serpentiny po šílené silnici nebo lány schodů vedoucí přímo k lesu/loukám. A on tam to kolo prostě už nevytáhne, tak to je takové nepraktické. No uvidíme na jaře, je to prcek, možná mu ta 20 letos ještě vydrží.

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 09. března 2024 19:16

Já jsem váhu kola začala řešit, když bylo dceři 4 a půl a měla se začít učit jezdit (doporučení fyzio), a my zjistili, že poděděné kolo, které jsme měli doma, nezvedne ze země

Nicméně dneska to byl velký úspěch, nemusíme nic kupovat, velký kolo z garáže jí těsně je a prošlo i designem. Zjevně je v mých očích ještě malá a přitom už vůbec malá není...

Online Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 09. března 2024 19:40

Malenge jasně, tomu rozumím, my to tu máme placatý, a nejsme žádní náruživí cyklisti. 

Offline brrr
12313 příspěvků moje polička 09. března 2024 19:52

continuity Jo, mi je jasné, že jim oblečení kupuješ, že z kapesného jde jen něco navíc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2024 19:53

Ale kdybyste se někdo zbavoval těžké plečky velikosti 16 nebo 18, klidně bych se přihlásila