Me hlavne desi, jak by v pripade vladnuti ANO vypadala zahranicni politika.
Aktuální česká politická situace
Já jsem teda dost zvědavá, jak to dopadne ve Středočeském kraji. Fakt ten Skopeček do toho půjde s ANO za křeslo hejtmana?
notna pro spoustu lidí (nemyslím tady), je Babiš prostě antipětikolka. Stejně jako v posledních parlamentních volbách spoustu lidí volila antibabiše. Ano je hodně vidět, marketing umí,... Mně to sice štve, ale nepřekvapuje.
999 ze Skopecek pujde s ANO se suska uz dlouho :(
Lamicka Ale s ANO nepůjde jen Skopeček, ale i ODS. A tady to není jediná možnost, nic, co by to ospravedlnilo.
999 ano a bohuzel, co tak vim, nazor, ze s ANO nikdy u nekterych clenu ODS znacne slabne.
Lamicka No, jak bych to napsala ...chce se mi blejt, velebnosti.
Lamicka velice sprostý podvod na své stálé voliče...
Kokoska Přesně tak ![]()
Kokoska jak pravil klasik: kdyby volby mohly neco zmenit, uz davno by je zakazali;-)
viktorka_od splavu je to smutny, ale porad clovek doufa, ze aspon neco, aspon trochu... nejvic me stve, ze s nastupem nove garnitury se zrusi to, co se za minule horko tezko prosadilo, a zacina se od nuly.
999 Taky to nechápu, ale Pecková mu to nedá (oprávněně)... takže...
To je přesně ten zásadní problém, kterej mě přivádí k šílenství ![]()
Jinak tyhle volby nám pěkně předvedly, jak to dopadne po těch dalších příští rok. Připravme se na to.
A je po Bartošovi![]()
stes Za to nezvládnutý DSŘ ho Fiala furt hájil, ale jakmile všichni pros.ali volby, Bartoš se hodil. Piráty jsem nevolila a Bartoše je mi lidsky líto.
stes Za to nezvládnutý DSŘ ho Fiala furt hájil, ale jakmile všichni pros.ali volby, Bartoš se hodil. Piráty jsem nevolila a Bartoše je mi lidsky líto.
no přesně, taky to tak vidím
Řvousenkamě to přijde hodně netakticke. Hlavně to asi potřeboval udělat rychle, ať ho piráti nepredbehnou. Dnes jsem si pocetla po dlouhý době na pirátském fóru a je to velká zábava.
Jestli si někdo myslí, že přijde nejaký zachránce a spasí to, tak nevi o IT vůbec nic. Akorát si Fiala nasral koaličního partnera a převzal odpovědnost za ten průser (ledaže by to zas takový průser nebyl).
continuity a taky nejake rozkoly ve vlade je to posledni, co by se ted melo resit, neni to dobry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články