Ještě se vrátím k té volební atmosféře. Tohle je docela zajímavé zamyšlení (odemkla jsem).
https://www.respekt.cz/kontext/hnev-se-stava-zivotnim-postojem-ktery-otrasa-zapadni-spolecnosti-jak-mu-celit?gift=4rpm8p1ext
Ještě se vrátím k té volební atmosféře. Tohle je docela zajímavé zamyšlení (odemkla jsem).
https://www.respekt.cz/kontext/hnev-se-stava-zivotnim-postojem-ktery-otrasa-zapadni-spolecnosti-jak-mu-celit?gift=4rpm8p1ext
Mne je Bartos sympatickej, nejak mu verim, ze neni krivej, je mi to cely lito. IT zakazky pro stat jsou vzdycky totalni pruser a skoncilo na tom nemalo ministru a jinych statnich uredniku. Co probehlo mezi Bartosem a Petrem Fialou dopo tezko rict, kazdopadne si to kazdej vylozil jinak a vysledek je teda dost nestastnej. Vsem tecou nervy, doufam, ze se nezopakuje akce Necas...
moorapřesně bylo by lepší chvíli zhluboka dýchat než dělat nějaké nezvratné kroky.
Naštěstí pořád nejsem doma a všechny ty tiskovky mě minuly.
Bartoš je jinak hrozně sympatickej i na osobní kontakt a není nafoukanej a arogantní, ale nechá si říct a věci vysvětlit.
moora continuity Já ty tiskovky viděla a přesně jsem si říkala, že si měl jít Bartoš zaběhat, pak dát saunu a vystoupit až zítra.
999koukám na to a muž to komentuje: tebe si dá, Fialo, Babiš k snídani.
To mu snad nikdo nevěří, že to je zrovna teď po těch volbách kvůli digitalizaci.
Vosina muj muz je architekt a je taky zoufaly. Snad poprve v zivote rika, ze je mu lito uredniku, ze ti jsou jeste zoufalejsi, ze nejde nic. Blby je, ze kvuli tomu uz ma stopku na nekolika projektech, ze dokud to nepujde, nebude nikdo pokracovat.
Vosina diky za clanek, zajimave cteni
razorblade mávám!!! pěkný kimono! ![]()
Bartoš je mi taky sympaticky, ale v interview na 24 se tak strašně točil na tom, ze piráti musí skončit ve vládě, protože on jako předseda dostal padáka, tak automaticky je to pro všechny piráty. Vůbec nedokázal přijmout, ze skončil jen on jako ministr. To mě úplně překvapilo. Takové ublížené, když já mám padáka, tak já vám úkazu, jdou všichni.
ad státní IT zakázky: jednou na setkání projektových manažerů (mix branží) nám při nějaký diskusi uplně bezelstně a vlastně vcelku sebejistě sdělili, že analýzu rizik dělaj až po ukončení projektu
se nedivim, že to vypadá jak to vypadá....
Jinak po tiskovce Pirátů byl zajímavý názor politologa, že si myslí, že na té dopolední schůzce Bartoš Fialu nepochopil. Prostě dva Mirkové Dušínové.
RoSa Příště nám blejskni obrazovku!
999 To se bude špatně brát zpět
999hlavně,že Fiala se přiznal k tomu, že neni emotivni člověk a že se rozhodl až po té schůzce.
Takže to rozhodně nebylo,že by ho nepochopil..
Celá ta posloupnost odvolání je podezřelá. Já jsem Bartošovi hrozně fandila, ale jak začal svalovat vinu na úředníky tak mi tedy totálně vypadl z oka. Ten systém je strašný, dokážeme přes něj něco protlačit ale se strašnou námahou. Blbě je napsaný i ten zákon a vyhlášky to úplně zarizly. Přiznám se že jsem jen krůček podat na SU výpověď a nejsem sama. Kolegové jsou na tom podobně.

Osobně si myslím, že největší škoda bude demise Lipavského. Bartoš mně ani tak netrápí, čert ví, co se na té dopolední schůzce stalo, odchod Pirátů z vlády vidím jako chybu.
A chtějí s sebou i STAN
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.