Co to jako je? Nějaká Hlava 22?
Aktuální česká politická situace
andulka01 smarja pano! ![]()
Jakože budou obviňovat české novináře to bylo mimo moji představu možného.
Tvl, jako chápu, proč to chtějí dělat. česká média mají na Slovensku přirozený dosah, na rozdíl od třeba polských, takže to potřebují řešit, aby dostali všechno pod kontrolu, ale tohle bych já považovala za červenou linii, kdy by tomu zdejší státní zastupitelství fakt nemělo jít na ruku. ![]()
Neskončí to dobře.
continuity a helemese, ona pani prokurátorka to bude mít asi trochu osobní... Jenom zírám!
Sweet Potato
bod, game, pro Seznam
Paní je mi tedy líto, zneužili její um, ale směju se.

Není to spíš fotomontáž?
Odstín modré v nápisu si mi zdá jiný než u ornamentů.
Ale každopádně s ní souhlasím...
jerry No vždyť, někdo zneužil fotku.
tak asi nepřekvapilo... slovenský diktátor slovenskýho stbáka podrží ![]()
andulka01 všem bych opakovala, že smír uzavřelo ministerstvo, ne soud. Ale je to marný, je to marný, je to marny![]()
Není to sice politický peklo, ale co to je za šílenost, kdy primář jednu mladou doktorku rozmlátí sekerou a druhou málem zabije?![]()
+ znásilnění... Je to peklo. ![]()
Von prej byl taky šikovnej a milej. Tak super no.
ŘvousenkaJá tomu nerozumim, o vraždách v nějakém afektu jsme už slyšeli leccos, ale tohle celovíkendové řádění, navíc člověka v tomto postavení, to je prostě šílené.
KarjaA prý plánované?
Sweet Potatokdyby byla stará a voprskla, tak je asi v pohodě, protože o ní pan primář nebude mít zájem. ![]()
Sweet Potato to nevím, četla jsem dva ty první články, než to řádně vyšetří, tak to jsou ruzné spekulace. Je to šilený no. Chudáci holky.
zajímavý, že o profesi píšou jen když je pachatel bezdomovec nebo lékař... nebo jste četly někdy "účetní zabila manžela"?
RoSa účetní si uměj spočítat, že zabití manžela se nevyplatí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my