Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online Tabea
7743 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 20:15

Karja mě teda pan Vojáček nezaujal ani vzhledem, ani projevem. Nelíbilo se mi, že o paní Hájkově mluvil jako o Dagmaře a pak že nemluvil hezkou češtinou. V pred o apod. 
Paní Hájková se mi líbila ale moc. 

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 20:35

RoSa takto: já jsem ten článek zas tak důkladně nečetla, protože je to docela snůška, smotané všechno páté přes deváté. Ale dost to zarezonovalo napříč společností, chápu proč novinky vytáhli největší idioty SNS, ale obecně to politici moc nekomentují, novinové články se spíš snaží přiblížit tu dobu. Na sme je dobrý rozhovor, ale za paywallem. 

Online Karja
43928 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 21:16

Tabea Jasné, jako mě nezaujal nějak zvlast, jen jsem si řekla proboha, proč má to mikádo, však by s krátkým účesem vypadal jako pěknej chlap. Jinak jsem jeho projev neviděla, já to stihla az spíš ke konci, když už o tom mluvila paní Dagmara (ups;-)). Jako je fakt, že jak jsem nestihla ten začátek tak mě také zaujalo, jak i o nich ten moderátor mluvil jako o panu Vojáčkovi a paní Hájkové, asi člověk nějak při těch oficiálitach čeká ten titul nebo pozici, profesi...

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 21:26
Reakce na continuity:

RoSa ono je to těžký, oni se asi fakt neměli rádi, Slovaci zas nechápou adoraci Marasyka.  

​Rádi se mít nemuseli... ale Masaryk byl prototyp demokrata, což se jaksi u zarytýho klerikála dost vylučuje (mimo jiné jejich zásadní rozdíly). Co vadí Slovákům na demokracii?

Jinak já si taky ráda počkám na zveřejnění toho záznamu, až bude možný ho vidět celej. Těch pár vytrženejch větiček dneska bylo celkem k ničemu. Tak oni s takovou slávou otevřou obálku, aby zjistili že to nejde pořádně přečíst? Co čekali - že to budou mít ve Wordu?

Online Tabea
7743 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 21:59

Karja

pana Vojáčka pak tituloval "pane řediteli", u čehož jsem si teda říkala, co to je za oslovení. Jak "pane továrníku" .  Mně teda ta česká posedlost titulama dost rve uši. 
A s krátkýma vlasama by vypadal bez debat o 200% líp. (Jako každej chlap.)

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 22:41

barbucha

To není, že by něco vadilo na demokracii, přeci nemůžeš posuzovat první republiku dnešním pohledem. 

Hlinka chtěl větší autonomii Slovenska v rámci Československa, což v tý době, o které mluvíme, Masaryk odmítal. 

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 12:32

continuity 

Tak ale když to nevadilo Štefánikovi... že si zrovna umanuli na Hlinku, proti takovýmu světáckýmu střihounovi  Ten přece Masaryka podpořil

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 12:38

RoSa a to rekne nekdo, kdo ma za premiera Fica?

Offline Janulik03
19921 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 12:40

Kokoska možno práve preto

Ono niekedy mlčať je zlato, škoda že to veľa ľudí nevie

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 13:35

Kokoska Už jsem na tom tak špatně, že tam vidím notičky z Moskvy. Takhle před volbama, ať to pěkně podpoří tu protivládní náladu ....

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 14:15

brrr ja jsem se na te nasi ceste pri jednom prejezdu v aute musela jednu chvili moc drzet, abych mlcela. Vsichni nadavali, jak je to u nas blby, jak je vlada neschopna, Fiala pitomec nejvetsi, jeden kazdy politik z vladni garnitury idiot, jak tohle mohlo 4 roky vladnout, podivejte se, kam jsme to dotahli, tenhle reditel uplne neschopnej, v bankach debilove.... pritom vsichni to tentokrat byli uz starsi lidi jako my, zazili komunisty, podle reci nebyli v nejakych extra pozicich. Ted cestujou a maji na to zjevne dost penez, jezdi kazdy rok na dva, tri zajezdy. A ne zrovna levne, mluvili o ruznych africkych zemich, Nepal, Japonsko, jedna pani projela fakt snad cely svet. Ale podle reci jsou ubozi duchodci, vsechno spatne.

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 15:29

Kokoska řekla to politička že SNS, která sedí ve vládě (ta strana ne ta paní). Jako když tady něco plácne Havlíček, tak si tady každý myslí svoje. V tomto případě je to stejné. 

Jsou i jiné komentáře, mnohem rozumnější, ale to novinky už citovat nebudou, protože kdo by si četl o slovenské historii. 

Online Lenka22
2562 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 16:21

Kokoska to je fakt tragédie, tyhle lidi. Nemá to žádnou logiku, ale oni jedou svoje.

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 17:00

Lenka22 no, tentokrat se to seslo. Uz jsme s kazdym z nich nekdy jeli, vsichni byli takovi ti single, co doplni to sedme misto v zajezdu. Samostatne nijak spatni nejsou, navic kdyz remca jeden, vzdycky se to nejak rychle utne. Ted si notovali, nastesti takhle masove to propuklo jen jednou. Ale dobre mi z toho neni.

Online Lenka22
2562 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 17:25

Kokoska to věřím, mě by to dost otrávilo, já nejsem schopná jen tak vypustit z mysli, že ten a ten je kokot a denně by mě to dráždilo.

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 18:51
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2025 20:32

brrr protože lidi jsou vždycky proti tomu novému. Taky to nechápu, ta předchozí už chtěla reformu 

Online Sweet Potato
39743 příspěvků moje polička 20. zaří 2025 20:58

brrr Protože změna! Honem na barikády!

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 21. zaří 2025 16:22

Muž má nějaké masochistické období, takže v neděli, když je doma, koukáme na V. Moravce. A dnes tam byla nějaká paní Lucie Šafránková z SPD vedle které i Juchelka působil vcelku rozumně

V jednu chvíli se do mi pustili svorně všichni přítomní. Jestli se SPD dá do holportu v Babišem, ten si je namaže na chleba jak margarín.

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 08:20

brrr tak cast lidi bude vzdycky zasadne proti, ale cetla jsem k tomuto tematu clanek na Deniku N a z toho vyplynulo, ze nejvetsi problem maji dodavatele polotovaru do jidelen, protoze tato reforma jim zasadne ohrozi byznys.