Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 05. října 2025 21:30

Online Garfie
28466 příspěvků moje polička 06. října 2025 00:08

continuity To je milý!!!

Jinak jako v Japonsku, 7 hlasů Motoristé, 4 SPD a jeden člověk dokonce Stačilo! Doufám, že to byli turisti!

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 06. října 2025 07:40

U nás na vsi účast 76% a téměř všechny ty koruny české, rebelové a Švýcaři dostali aspoň 1 hlas. Vyhrálo spolu, ale SPD třeba dost výrazně porazilo autíčka, to jsem taky koukala.

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 06. října 2025 07:40

Já být Monikou Brzeskovou/Žídkovou, tak mě neskutečně s..e, jak mě pořád uvádějí jako Miss. Nejsem její velký fanoušek, ale tou starostkou Kravař je už pěkně dlouho na to, aby byla pořád jen Miss.

Offline Karja
44522 příspěvků moje polička 06. října 2025 08:05

brrr Jo, to jsem si včera říkala, když se jí někdo ptal na to, zda sněmovna bude díky ní krásnější? Ty vado, tak to je otázka na ženskou věku 48 let nebo kolik jí je, která se pohybuje 20 let v komunikální politice. Ale na druhou stranu, tím, že o tobě píšou média s každým prdem tak to můžeš trochu uhrát ve svuj prospěch, upozornit na nějaké problémy, získat pozornost kde chceš. Já myslím, že ona je asi chytrá na to aby jí to nějak víc štvalo, spíš si říká, co to je za blbce furt

Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 06. října 2025 08:53

Uznávám, že tohle je už hodně na hraně, ale fakt mně to pobavilo.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 06. října 2025 09:05

continuity to je ale hodne vtipny :))

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 06. října 2025 09:18
Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 06. října 2025 09:48
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. října 2025 09:50

continuity Taky mně to přijde vtipný a přijde mi i vtipný to pozdvižení u Pirátů, že je předběhly ženy a že to kroužkování bylo nefér. Jako feministka bych taky zakroužkovala Svárovskou, ale u nás ta kandidátka vypadala hooodně jinak. :D

Offline viktorka_od splavu
49216 příspěvků moje polička 06. října 2025 09:51
Reakce na Kan:

přijde mi i vtipný to pozdvižení u Pirátů, že je předběhly ženy a že to kroužkování bylo nefér. 

​to me taky hodne bavi!

Offline Myrtila
5296 příspěvků moje polička 06. října 2025 10:31
Offline Mags
178 příspěvků moje polička 06. října 2025 12:32

Kan ježiš, kdo zas brečí? Tak jdou hrát tenis, vezmou si ping pongový pálky a pak brečej, že je to nefér?To stejný odsáci s lidovcema. Minimálně od posledních voleb vidí, že lidi aktivně kroužkují. Kdo z nich aktivně vyzýval ke kroužkování (kromě Bendy, ale ten zas jen pro sebe)? Tak ať se nediví a nebrečej. Lidi byli zklamaní/nasraní, ale došli a hodili jim to, akorát jim zamíchali kartama.

Online notna
9389 příspěvků moje polička 06. října 2025 12:59

Při té bídě u výsledků voleb mě potěšilo, že aspoň v mojí bublině je svět v pořádku. Měli jsme rodinnou oslavu o víkendu, sledovali jsem společně, všichni ve shodě směru, který jsme volili. Nikdo se nepohádal. Teď psali, že snad odhadem 1/3 domácností se kvůli volbám hádá. A ani v jedněch z našich kotěhůlek nebo městech, kde porůznu bydlíme, nevyhrálo Ano. To potěšilo taky hodně.

Asi zalezu na zahradu a budu jen tam v rámci psychohygieny a nebudu číst žádný zprávy. Dnes už významně vzrostla cena akcií ČEZ, protože se očekává vykoupení vládou. Předpoklad je, že ta cena ještě poleze nahoru. No, to je překvapení! Spekulanti na trhu nemovitostí radí neprodávat, protože ceny taky půjdou nahoru, jen jakmile Ano zrealizuje svůj nápad na příspěvky na hypotéky. A Schilerová se snad už prý vyjádřila k rozpočtu, který přepracují a bude mít vyšší schodek. /Ale to mám z druhé ruky, nečetla jsem/. Prostě paráda! 

Offline 999
19735 příspěvků moje polička 06. října 2025 13:17

Jak já Babišovi přeju to sestavování vlády s Okamurou a Motoristama. On si myslel, že sestaví jednobarevnou vládu a bude vládnout za jejich podpory, ale kluci řekli ne, ne :-). Tak na tohle si beru první řádu :-).

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 06. října 2025 13:32

999 To jo. Byl zvyklej, že když zařve, tak všichni zalezou pod stůl, to asi s autíčkářema fungovat nebude. Nebo na ně bude muset něco hodně zajímavýho najít. Každopádně zdravotnictví opustí Aťa a z Finska se nejpíš vrátí blondýn, to není resort, o který by kterákoli jiná strana stála. Babiš vzhledem ke svým zájmům určitě ano. Strach ze smrti a touha se rozmnožit jsou jistota zisku. 

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 06. října 2025 14:35

mirajo Slysela jsem neco jineho, ptali se na to v zivem vysilani primo V. Adama co rika tomu, ze Motoristi ho ve vlade nechteji, ze by zdravotnictvi chteli pro sebe.  Rozumim tomu tak, ze ten jejich nejvetsi sponzor a clen Boris Stastny taky podnika ve zdravotnictvi a taky si chce uloupnout svuj pernicek z verejnych penez.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 06. října 2025 14:37

Černá kočka No jo vlastně, já zapomněla na Borise!

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 06. října 2025 14:43

continuity na hraně je Babiš premiérem (i samotná existence toho stbáka), tohle je nevinný

Offline stes
9148 příspěvků moje polička 06. října 2025 15:10
Reakce na 999:

Jak já Babišovi přeju to sestavování vlády s Okamurou a Motoristama. On si myslel, že sestaví jednobarevnou vládu a bude vládnout za jejich podpory, ale kluci řekli ne, ne :-). Tak na tohle si beru první řádu :-).

​Jj, tomu jsem se taky škodolibe zasmala