naštěstí Elon je morální maják (ať už to znamená cokoliv) a už je to prý zablokované.
Aktuální česká politická situace
No, uz to neni uplne aktualni, situace na bojisti se meni kazdym dnem, ale i tak pobavilo

Tohle jste už viděli?
Oni se fakt všichni zbláznili. ![]()
continuity když jsem to viděla na xku tak jsem myslela ze je to nějaká legrace a ono je to fakt![]()
To je hrozné panoptikum co ted sedi ve sněmovně ![]()
continuity u Schillerky je to dost pitoma poza. Ale pokud nemaj na hrudi obraz Putina nebo hakenkrajc, je mi to celkem jedno.
Ať si každý nechá napsat na kůži, co chce, já jen nepotřebuji koukat na povislé ňadro Patrika Nachera.
continuity to ani nemusis...nelez na plesk a spol. Jinak každý svého štěstí strujcem![]()
continuity to nastesti moc casto neuvidis, horsi je ten makak, co se cpe vsude.
stes Na mě to vyskočilo na IG a na X. Něčemu se vyhnout dá jen vypnutím sítí.
notna neklikat na nadpisy, prehlidnout....dá se,věř mi
continuity přesně tak, ten by se měl "prsit" jen v soukromí
stes Na IG i X se fotky přece zobrazují samy jako příspěvek. Tam nic nerozklikáváš. Proste to na tebe vybafne zcela náhodně.
notna nebudeme slovičkařit...ja reagovala na post z Blesku...jinak když na mě vyskočí sama fotka,co vidět nechci,tak ji prostě odkliknu a dal mi nezajímá.
stes Jasně. Ja zase se ted některých dotěrnosti nemůžu zbavit, tak jsem si do toho projektovala svůj problém.

RoSa Netuším, jestli to jsou nějaká zadní vrátka nebo vchod do domu, ale fascinuje mě, jak je neudržovaná ta zeleň
brrr aspon tam prezije neco ziveho, treba jezek nebo larvy hmyzu.
brrr taky koukám, jak je to zpustlé.
brrr je to za plotem, to uz je treba obecni pozemek. Ze by to majitel toaletakovych rolicek trochu mohl upravit, o tom zadna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my