Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 16:40

Kokoska 

Přesně, ať je to v tom obchodě kam ti zájemci choděj.

Já mám na schránce rovnou žádost ať mi nic neházej, a rozhodně nejsem sama. 

Offline Kokoska
34718 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 17:01

barbucha mame taky a stejne tam obcas neco hodej.

Offline RoSa
10118 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 17:03

nám žádný letáky do baráku nechoděj... 

ale teda pro důchodce už je pozdě leták v obchodě, on si to chce proštudovat doma a pak se rozhodnout, jestli tam teda půjde... ne? představuju si tetu, která nemá ty internety...

Offline Kokoska
34718 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 17:06

RoSa nevim jak jinde, ale v Lidlu to mivali vzdycky na dalsi tyden. Uz jsem tam teda davno nebyla, nejak se mi to tam nelibi.

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 17:38

Kokoska barbucha RoSa pokud se nepletu, ta novela, co chce Macinka zrušit, nezakazuje letáky, jen chce, aby za likvidaci neplatily obce, ale supermarkety. Takže nic proti důchodcům, jen to chrání obecní kasu.

Offline RoSa
10118 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 17:42

brrr tak Micinka asi předpokládá, že když někdo nově bude muset za něco platit, tak to zredukuje nebo zruší...

Offline Kokoska
34718 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 17:50

brrr ono se tam nejak resilo, ze by se letaky mely vic vyuzivat online,  (ne uplne zrusit), nacez nejaka ta seniorska rada jecela, ze to omezuje prava senioru, protoze pokud budou muset poplatky platit obchodnici, tak letaky zrusej.

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 17:52

RoSa 

Přesně tak. Nebo napaří váženým zákazníkům přirážku v cenách zboží (pročež už tak zdecimovaní důchodci zemřou hlady). Kdepak, Micinka to s námi myslí dobře!

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 17:52

RoSa Jasně, ale to si už musí vyhodnotit zadavatel tisku, jestlu se mu to vyplatí. Já zas nechápu, proč za likvidaci platí všichni, i když to valná většina lidí ani neotevře.

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 17:57

brrr No přesně, nám vždycky přistane balík letáků u schránek a následně ten balík někdo přesune do koše na papír, co pod schránkama máme. To je strašný plýtvání.

Offline stes
9146 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 18:10

Nenávidím letáky všeho druhu

Offline Kokoska
34718 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 19:05

stes

Kdyz mi nekde u pokladny cpou letak nebo informacni brozurku, treba v Luxoru, nikdy si to neberu.

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 20:53

Ja se teda přiznám, že mám ráda letáky! Ale jen těch obchodu do kterých chodím nakupovat. Normálně si je čtu. Jenže nám nechodej. Nevím proč, ale chlápek co u nás roznáší je nám prostě nedává, takže je kradu u segry nebo u souseda. Pak to projedu, Kaufland, Penny, Billa, řeknu si kam půjdu, co budu vařit, ja se u letáku vždycky zrelaxuju:D.Ale nám na vesnici nic jiného než potraviny ani nechodi, nevyhazuji letáky datartu,kamnářství a moebelixu. My si letáky projíždíme i u kámoše, pijeme kafe a vždycky si projedeme Kaufland:D:D:D. Zrovna dneska jsem si od ségry přivezla Penny a Billu, na večer.

Edit: Ty jo, ten můj příspěvek je hroznej...bába hadr. A to jsem zrovna tento týden říkala kolegovi,že hodinky co si chce koupit jsou pro starý dedky, ať se rozhodne jestli je dědek nebo má ještě ten mladej feel! No ja ho evidentně nemám už:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 21:30

Karja já si letáky taky prohlížím, ale poradím si i s aplikací. Nám navíc chodí globus, což je tlustší než noviny ze stánku, Billa, Penny, Albert a Tesco. Mně zajímá akorát Albert a Billa, takže zlomek. Jestli jde o to, kdo bude platit likvidaci, (přiznávám, že o tom zákoně slyším poprvé), tak jsem všema deseti pro ty markety.

Offline RoSa
10118 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 21:45

nebo to můžou nosit děti do sběru - u našich v baráku to takhle zavedla uklízečka, má pod schránkama bednu na letáky a vozí to pěkně do výkupu, žádnej modrej kontejner!!

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 22:01

Evaeva Já taky, je to jejich reklama. A jako jak říkám, nám by teoreticky měly přijít tři letáky za týden, ale ségra bydlí na maloměstě a tam jim přijdou všichni ti kominíci a dvě drogerie a tak...takže to jako je úplně jiné množství v těch městech a zbytečny je to z 99procent. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 22:10

RoSa bednu na letáky máme taky, aby to lidi neházeli na zem ale ta jde do toho kontejneru

Karja nám ty menší moc nechodí, občas nějaká lékárna nebo tak, ale ve srovnání s tím globusem je to jak když plivne

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 12:52

Hriba fakt nemusím, ale pokud bude Babiše takto trollit dal, tak mu tu pražskou dopravu odpustim.

https://x.com/rangl_david/status/1993646905528922594?t=LODgIS2X_Y9yEUhvd7rWtg&s=19

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 12:57

continuity akorát, že ta doprava částečně vedla k volebnímu výsledku, který vrácení 7 mld prakticky vylučuje. Takže jako hezký, ale teď už jen levný divadlo.