Přesně, ať je to v tom obchodě kam ti zájemci choděj.
Já mám na schránce rovnou žádost ať mi nic neházej, a rozhodně nejsem sama.
Přesně, ať je to v tom obchodě kam ti zájemci choděj.
Já mám na schránce rovnou žádost ať mi nic neházej, a rozhodně nejsem sama.
barbucha mame taky a stejne tam obcas neco hodej.
nám žádný letáky do baráku nechoděj...
ale teda pro důchodce už je pozdě leták v obchodě, on si to chce proštudovat doma a pak se rozhodnout, jestli tam teda půjde... ne? představuju si tetu, která nemá ty internety...
RoSa nevim jak jinde, ale v Lidlu to mivali vzdycky na dalsi tyden. Uz jsem tam teda davno nebyla, nejak se mi to tam nelibi.
brrr tak Micinka asi předpokládá, že když někdo nově bude muset za něco platit, tak to zredukuje nebo zruší... ![]()
brrr ono se tam nejak resilo, ze by se letaky mely vic vyuzivat online, (ne uplne zrusit), nacez nejaka ta seniorska rada jecela, ze to omezuje prava senioru, protoze pokud budou muset poplatky platit obchodnici, tak letaky zrusej.
Přesně tak. Nebo napaří váženým zákazníkům přirážku v cenách zboží (pročež už tak zdecimovaní důchodci zemřou hlady). Kdepak, Micinka to s námi myslí dobře!
RoSa Jasně, ale to si už musí vyhodnotit zadavatel tisku, jestlu se mu to vyplatí. Já zas nechápu, proč za likvidaci platí všichni, i když to valná většina lidí ani neotevře.
brrr No přesně, nám vždycky přistane balík letáků u schránek a následně ten balík někdo přesune do koše na papír, co pod schránkama máme. To je strašný plýtvání.
Nenávidím letáky všeho druhu![]()
Kdyz mi nekde u pokladny cpou letak nebo informacni brozurku, treba v Luxoru, nikdy si to neberu.
Ja se teda přiznám, že mám ráda letáky! Ale jen těch obchodu do kterých chodím nakupovat. Normálně si je čtu. Jenže nám nechodej. Nevím proč, ale chlápek co u nás roznáší je nám prostě nedává, takže je kradu u segry nebo u souseda. Pak to projedu, Kaufland, Penny, Billa, řeknu si kam půjdu, co budu vařit, ja se u letáku vždycky zrelaxuju:D.Ale nám na vesnici nic jiného než potraviny ani nechodi, nevyhazuji letáky datartu,kamnářství a moebelixu. My si letáky projíždíme i u kámoše, pijeme kafe a vždycky si projedeme Kaufland:D:D:D. Zrovna dneska jsem si od ségry přivezla Penny a Billu, na večer.
Edit: Ty jo, ten můj příspěvek je hroznej...bába hadr. A to jsem zrovna tento týden říkala kolegovi,že hodinky co si chce koupit jsou pro starý dedky, ať se rozhodne jestli je dědek nebo má ještě ten mladej feel! No ja ho evidentně nemám už:D
Karja já si letáky taky prohlížím, ale poradím si i s aplikací. Nám navíc chodí globus, což je tlustší než noviny ze stánku, Billa, Penny, Albert a Tesco. Mně zajímá akorát Albert a Billa, takže zlomek. Jestli jde o to, kdo bude platit likvidaci, (přiznávám, že o tom zákoně slyším poprvé), tak jsem všema deseti pro ty markety.
nebo to můžou nosit děti do sběru - u našich v baráku to takhle zavedla uklízečka, má pod schránkama bednu na letáky a vozí to pěkně do výkupu, žádnej modrej kontejner!!
Evaeva Já taky, je to jejich reklama. A jako jak říkám, nám by teoreticky měly přijít tři letáky za týden, ale ségra bydlí na maloměstě a tam jim přijdou všichni ti kominíci a dvě drogerie a tak...takže to jako je úplně jiné množství v těch městech a zbytečny je to z 99procent.
Hriba fakt nemusím, ale pokud bude Babiše takto trollit dal, tak mu tu pražskou dopravu odpustim. ![]()
https://x.com/rangl_david/status/1993646905528922594?t=LODgIS2X_Y9yEUhvd7rWtg&s=19
continuity akorát, že ta doprava částečně vedla k volebnímu výsledku, který vrácení 7 mld prakticky vylučuje. Takže jako hezký, ale teď už jen levný divadlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.