Pinot Noir Možná se jeho voliči timto spletli.
Aktuální česká politická situace
A nepřihřívá si u neznalých tím jménem schválně polívčičku?
RoSa Slovenský premiér České republiky vyrazil do Bruselu s elánem typickým pro obyvatele historických Horních Uher![]()
černá káva Lenka22 Dočetla jsem se, že jsou strýc a synovec. Tim se mi vysvětlila ta podoba. Hlasy mu to asi nekápne, si myslim. Pleteme si to asi jen my, kdo nejsme fanoušci motosportu a voliči Turka nebudeme. Kdo motoristům fandí, asi se orientuje. On ten jeho strýc je opravdu hodně velká a uznávaná osobnost.
Muže jsem pobavila velmi. Ale dost ocenil, že si pamatuju toho prvního Turka.
notna Tak ja se ani o ten motorismus nikdy nezajimala, jen jsem si jejak chtela zduvodnit ten prů..r. Je to tak nechutné co předvádí.
notna Ale pozor! Ten Pavel Turek, co píše o muzice do Respektu, je ještě jinej!! ![]()
Filip Turek je jen o rok starší jak já! Já myslela, že už mu táhne na padesát!
Aranel Samej Turek! Pavla Turka z Respektu neznám. Dik za info.
notna ja se ti nedivím. Zdaleka nejsi jediná se zmatenim ohlefne osoby Turka. Ja jsem dlouhou dobu taky myslela, ze je to jeden jediný Turek a nechapala jsem jak od F1, kde jsem ho znala, takto zblbnul. Taky se mi to pomotalo v hlavě...
nevim, kam s tím... rozhovor s Danou Drábovou ![]()

Zlatej ten princ. Turek je příšernej slizoun, zvlášť s touhle stylizací. Fujtajbl ![]()
Boze boze... Okamura na*ere slusnym lidem na hlavu, Macinka to jeste rozmazne a premier mlci. To nam ten rok pekne zacina.
„Mám dokonalou praxi. Byl jsem na inauguraci Trumpa, setkal jsem se s Muskem, byl jsem na Royal Ascot poblíž královské rodiny, vzdal jsem se papalášského života v Bruselu"
![]()
brrr aneb "keď je hovno na polici, myslí si, že je dortom"
brrr kdyby mel ted moznost se do Bruselu vratit, pozene se po dalnici, az zavari motor.
Samantha tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje