Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 22:28
Reakce na Kokoska:

barbucha to budou dlouhy ctyri roky.

​To přece nemůže čtyři roky vydržet, takovej cirkus! Za půl roku to bude na defenestraci, doprdele!! 

notna 

Je teď vůbec nějakej flek, kterej jako trafika neslouží?

Online Kokoska
34066 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 09:02

barbucha ale vydrzi. Babisovci jasaji, jak jejich guru vybehl s Unii, zadne zaruky za cpani penez do nenasytne Ukrajiny nedame! A emisni povolenky taky odmitneme, jeste by se zdrazily energie! Co na tom, ze to zaplatime v pokutach a nebude narok na jediny cent z fondu, ktery se k tomu vytvori. A tak to bude se vsim, prece Andrej vzdycky splni, co slibil. Uz vyhlizim ty pecene holuby, ale zatim nam akorat na zahrade zerou zrni nenasytny hrdlicky.

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 12:18

Kokoska 

Pečený holubi jsou ale nebezpečný!

Taky jsem se těšila na ten blahobyt... ale zatím v posledních dnech vidím jen poplašný zprávy jak se budou snižovat nějaký (super)dávky, jak se při žádosti o socku bude zkoumat majetek... děcáky přijdou o přídavky a podobně... no nevim jestli si zbídačenej lid polepší.

Jako samozřejmě za to může Fyjala, kterýžto zdůvodnění bohatě vydrží na ty čtyři roky, že jo. 

Kristepane, lůza si zvolila lůzu To se může stát jenom u nás... a spodina skáče radostí. Doufám, že jim ta radost dlouho nevydrží, až budou stát před sockou s nataženejma pazourama!

Offline andulka01
12650 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 13:37

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 16:25

andulka01 

Tvl!

Že jsem smířlivá osoba a že jsou ty vánoce, tak paní učitelce Tiché upřímně přeju jen nějakou vošklivou chorobu, vyhazov z práce a živoření na podpoře.

Kurnik šopa, to ty děti nemají rodiče, co by udělali pořádnej brajgl?!

Offline černá káva
2105 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 18:49

Ach Bože, do koho jsi to duši dal?

!

Offline brrr
12111 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 20:42

andulka01 Já jsem jestě ochotna pochopit, že paní učitelka nemá tušení o nějaké skupině Brat za brata a že jsou prorušstí. Co nepochopím, proč si na přednášku o druhé světové zve bachaře. To tam nemají po ruce nějakého historika? Vzdyť mají relativně v dosahu Památník 2. sv. války v Hrabyni, v Ostravském muzeu buď je nebo nedávno skončila výstava o válce v Ostravě, pokud se nepletu.

Offline slniecko admin
19317 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 16:00

brrr no, ak tomu dobre rozumiem, tak to funguje skôr systémom, že tieto rôzne ...neviemakotonazvať....to ponúkajú školám sami. Takže tá pani učiteľka nemusí použiť jedinú braincell a odrazu má vykrytú nejakú aktivitu.

Alebo...vitajte v ďaľšom leveli hybrydnej vojny, my sme v ňom už dlho.

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 21. prosince 2025 09:58

brrr 

Vsadím boty, že soudružka učitelka má naopak tušení dobrý. Nějakýho historika nebude riskovat, ten by mohl přednášet v jiným duchu než by chtěla. 

Online Kokoska
34066 příspěvků moje polička 21. prosince 2025 16:00

Ja uz jsem z toho vseho tak zblbla, ze se mi dneska zdalo, ze jsem neudelala maturitu. Odmitla jsem totiz psat maturitni pisemku, protoze do tridy prisel Babis a rekl, ze musime psat o tom, jak hrozna byla minula vlada a jak on zajisti blahobyt. Tak jsem rekla, ze si to nemyslim a psat to nebudu.

Offline Marbuša
1369 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 08:21

Kokoska Tak to je na panáka hned k snídani! Jsem šťastná, že se mi zdálo jen to, že jsem si upatlala župan čokoládou

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 14:55

Zaplaťpámbu, tak Pavel s tím debilem vyrazil dveře Zatím teda.

Jen mě kapku zarazila chvála pečlivě zvolenýho outfitu. Je to samozřejmě jen bulvár... Ale jak se může cpát na ministra zahraničí tvor, kterej i v nepochybně drahým obleku vypadá jak z výprodeje Drutěvy? Už jen to... to by teda byla zase reprezentace A ta aktovka, to si v ní nese svačinu?

Offline Ginevra
908 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 19:17

barbucha 

"Premiér Andrej Babiš na tiskové konferenci po jednání vlády popřel slova Radima Fialy (SPD), že se ministr obrany Jaromír Zůna (nestr. za SPD) bude do budoucna vyjadřovat pouze k armádě a její činnosti zatímco zahraniční politika včetně konfliktu na Ukrajině bude vyhrazena premiérovi."

Už se perou!

Offline stes
8814 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 08:02

barbucha mně treba vadej..a tedy nejen na tomhle buranovi, v zimě ty světlý hadry. Navíc figura ala Víťa, no

Offline continuity
41504 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 12:28

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 12:31

Ginevra 

Jo, hlavně Pitomiovi se to nějak hroutí Chce to dokoupit popcorn.

stes 

Světlá by snad tak nevadila - ale lněná látka v zimě? Jako když nemáš na vlnu, tak seď doma. Figuru má teda příšernou, nechápu jak ho někdo může brát za fešáka. I když šikovnej krejčí by si s tím snad poradil, ale to nesmíš nakupovat ve výprodeji co na tebe zbyde

A ta placatá hlava - tohle je tvor kterej vzhlíží ke germánský rase? Ten by teda nacistickým měřením neprošel!

Offline notna
9064 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 13:00

Dnes jsem po jednom postu o Turkovi, který prý nic v motosportu neznamená, už nevydržela a vygooglila jsem si jeho činnost v motosportu. Protože přece mě muž kdysi asi před 20 lety seznámil s Turkem na nějaké motoristické akci a Turek byl ikona, pohyboval se tehdy kolem F1, Redbullu, byl uznávaný. Jsem si říkala, chlapec časem hrozně zblbnul... A prosím blbnu akorát já :-( Oni jsou dva! Ten Turek byl Pavel Turek a opravdu je velmi výrazná a uznávaná osobnost v motorismu a businessu kolem.

Ani nevím, jestli je mi omluvou, že motosport mám jen zprostředkovaně od muže a ti Turci jsou si fakt hodně podobní, protože ten věk mě teda trknout mohl. Muži asi hodně prodloužím život smíchem, až se mu k tomu přiznám

Online Pinot Noir
29321 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 13:28

notna

Haha, stejný příběh. I tady kdysi někdo psal, že co je jako ten Turek za legendu, a já odpovídala, že v tom motosportu rozhodně legenda je, protože jsem ho znala a jestliže já znám nějaké jméno z oblasti jakéhokoliv sportu, znamená to, že to už musí být opravdu hodně známá osoba!

No, není Turek, jako Turek.

Offline brrr
12111 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 13:30

notna Mi to taky přišlo divné, protože o autech psal před léty Turek do Reflexu. Řikala jsem si, že musel být nějaký moc mladý A oni jsou teda dva.

Offline notna
9064 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 16:48

Pinot Noir brrr Těší mě, že v tom nejsem sama