barbucha no jo, Micinka si taky nepromazává sítě ![]()

barbucha no jo, Micinka si taky nepromazává sítě ![]()

Ne, to se mi už fakt musí jenom zdát.
Dyk podle Pitomia tam žádná válka přece neni! Jezdí se tam na dovolenou!
Nedokážu se přestat smát. Dezoláti už ječej jak podebraný ![]()
,,Chtěl bych říct, že jsme chtěli touto návštěvou vyslat jasný signál...
...jsem rád, že jsem mohl být jakýmsi poslem- i když jenom symbolickým- dobrých zpráv, co se týče pokračování Muniční iniciativy, která víme, že je nesmírně důležitá pro Ukrajinu ......Ukrajina byla v tom mírovém jednání ochotná učinit velké ústupky, takže teď je čas na ústupky na ruské straně...... chtěl bych poděkovat Ukrajině, která sama ve válce, má zájem a vůli přispět i k zajištění bezpečnosti ČR ...to, myslím, že tady ještě u nás nebylo...ehmm...je to možná posun, možná to bude pro mnoho lidí v ČR překvapivé, ale já bych teď všechny prosil, aby to vnímali velmi pozitivně. "
Petr Macinka, ministr zahraničí, Motoristé
barbucha Jo, ale za všechno stejně může NATO.![]()
Máte pravdu holky, ale on terazky neni ministrom!
Já bych si tipla, že ten hranatej kretén hodlá přebrat Micinovi fanklub. V příštích volbách jako když najde!
dneska už o nikom nemůžeš říct, že je debil...
ochrana osobnosti se tomu řiká! ![]()
Filip Turek podá žalobu na ochranu osobnosti na prezidenta Petra Pavla, řekl v Kyjevě. Bude žádat omluvu kvůli zdůvodnění, proč ho Pavel nejmenuje ministrem.
RoSa no, aby nedopadl jak Pitomio. Nejlepší by byl výrok, že Pavel má pravdu a Turek propaguje nacismus, a rovnou to odstihat. Bych se nepřestala smát. ![]()

RoSa No jo, ale měl pastelky, omalovánky a hlavně lízátko do pusy!
RoSa Jo, viděla jsem něco podobného: Macinka: "Strejda Ričrd neměl čas, musel jsem ho vzít sebou."
RoSa no, aby nedopadl jak Pitomio. Nejlepší by byl výrok, že Pavel má pravdu a Turek propaguje nacismus, a rovnou to odstihat. Bych se nepřestala smát.
To mě napadlo hned... já bych se na místě tý nuly docela bála, ale von je holt tak blbej že mu to nedojde. A zřejmě ho i všichni v jeho okolí tak milujou, že mu schválně neporaděj ![]()
Hele nakonec jestli ten soud (pokud tam bude aspoň někdo trochu příčetnej) dá Pavlovi za pravdu, tak z toho to stíhání logicky vyplynout musí, ne?
Vidím jen drobnej rozdíl mezi slovem "podá" a "podal"
To je podobný jako obligátní "zvažuje"... Počkala bych si.
Mimochodem můžeš říct o někom že je debil (což Pavel neřek samozřejmě). Jen k tomu musíš dodat: podle mého názoru! Vot děmokrácija ![]()
barbucha a já doufám, že podá a že si vezme úplně nejvíc nejlepšího PRÁVNÍKA Jindolfa, protože to je přece PRÁVNÍK! A jak dopadaj jeho klioši víme ![]()
Jen jak se bavíme Turkem, Babiš tam sází jeden poslanecký (tzn neprojednaný v širších kontextech) zákon za druhým, za Macinku na MZV dělá čistky zemanův člověk, dává se zelená russáckejm a čínskejm dezinformacím... Fakt mi není dobře.
Ale nad Turkem se ráda zasměju vždycky, to zas jo!
Jasně že Jindolfa, lepšího nesežene!
Ty zákony vidim, no. Bude to paráda... ale asi se s tim nedá hnout.
Pokud by doktor Rajchl neměl čas, ještě bych připomněla JUDr. Naxeru, ten má taky za sebou mnoho úspěšných tažení.
continuity ajo, na toho bych málem zapomněla ![]()
andulka01no prosím a ještě se nabízí paní senátorka. Ted přemýšlím, který z nich by byl největší sranda. Možná, kdyby to vzalo celé trio.

Začínám mít pocit, že to prezidentovo zdůvodnění ani jeden z těch géniů vůbec nečet. Možná je to na ně moc dlouhý?
https://www.hrad.cz/file/edee/2026/01/dopis-prezidenta-republiky-predsedovi-vlady.pdf
barbucha k čemu číst, když už se ti vytvořil názor.
barbucha Neblbni, je tam spousta dlouhých slov! A vět více než mírně rozvitých!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.