Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online RoSa
9934 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 12:28

barbucha no jo, Micinka si taky nepromazává sítě

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 17:45

Ne, to se mi už fakt musí jenom zdát.

Dyk podle Pitomia tam žádná válka přece neni! Jezdí se tam na dovolenou!

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 18:04

Nedokážu se přestat smát. Dezoláti už ječej jak podebraný

,,Chtěl bych říct, že jsme chtěli touto návštěvou vyslat jasný signál...

...jsem rád, že jsem mohl být jakýmsi poslem- i když jenom symbolickým- dobrých zpráv, co se týče pokračování Muniční iniciativy, která víme, že je nesmírně důležitá pro Ukrajinu ......Ukrajina byla v tom mírovém jednání ochotná učinit velké ústupky, takže teď je čas na ústupky na ruské straně...... chtěl bych poděkovat Ukrajině, která sama ve válce, má zájem a vůli přispět i k zajištění bezpečnosti ČR ...to, myslím, že tady ještě u nás nebylo...ehmm...je to možná posun, možná to bude pro mnoho lidí v ČR překvapivé, ale já bych teď všechny prosil, aby to vnímali velmi pozitivně. "

Petr Macinka, ministr zahraničí, Motoristé

Offline Sweet Potato
39586 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 18:26

barbucha Jo, ale za všechno stejně může NATO.

Offline Kokoska
34066 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 18:28

barbucha ovsem podle Turka za valku muze rozsirovani NATO, zapadni supervelmoci a etnicke duvody.  A tohle melo byt ministrem zahranici? 

...to, co vedlo k válce, to si tady nebudeme dělat hodiny dějepisu. Myslím si, že to všichni vědí a že se to smí říkat,“ dodal Turek.

Zdroj

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:01

Sweet Potato Kokoska 

Máte pravdu holky, ale on terazky neni ministrom!

Já bych si tipla, že ten hranatej kretén hodlá přebrat Micinovi fanklub. V příštích volbách jako když najde!

Online RoSa
9934 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:02

dneska už o nikom nemůžeš říct, že je debil...

ochrana osobnosti se tomu řiká!

Filip Turek podá žalobu na ochranu osobnosti na prezidenta Petra Pavla, řekl v Kyjevě. Bude žádat omluvu kvůli zdůvodnění, proč ho Pavel nejmenuje ministrem.

Online continuity
41500 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:17

RoSa no, aby nedopadl jak Pitomio. Nejlepší by byl výrok, že Pavel má pravdu a Turek propaguje nacismus, a rovnou to odstihat. Bych se nepřestala smát.

Online RoSa
9934 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:39

Offline Sweet Potato
39586 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:45

RoSa No jo, ale měl pastelky, omalovánky a hlavně lízátko do pusy!

Offline brrr
12110 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 21:04

RoSa Jo, viděla jsem něco podobného: Macinka: "Strejda Ričrd neměl čas, musel jsem ho vzít sebou."

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 14:23
Reakce na continuity:

RoSa no, aby nedopadl jak Pitomio. Nejlepší by byl výrok, že Pavel má pravdu a Turek propaguje nacismus, a rovnou to odstihat. Bych se nepřestala smát.

​To mě napadlo hned... já bych se na místě tý nuly docela bála, ale von je holt tak blbej že mu to nedojde. A zřejmě ho i všichni v jeho okolí tak milujou, že mu schválně neporaděj

Hele nakonec jestli ten soud (pokud tam bude aspoň někdo trochu příčetnej) dá Pavlovi za pravdu, tak z toho to stíhání logicky vyplynout musí, ne?

RoSa 

Vidím jen drobnej rozdíl mezi slovem "podá" a "podal" To je podobný jako obligátní "zvažuje"... Počkala bych si.

Mimochodem můžeš říct o někom že je debil (což Pavel neřek samozřejmě). Jen k tomu musíš dodat: podle mého názoru! Vot děmokrácija

Offline andulka01
12650 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 14:38

barbucha a já doufám, že podá a že si vezme úplně nejvíc nejlepšího PRÁVNÍKA Jindolfa, protože to je přece PRÁVNÍK! A jak dopadaj jeho klioši víme

Jen jak se bavíme Turkem, Babiš tam sází jeden poslanecký (tzn neprojednaný v širších kontextech) zákon za druhým, za Macinku na MZV dělá čistky zemanův člověk, dává se zelená russáckejm a čínskejm dezinformacím... Fakt mi není dobře.

Ale nad Turkem se ráda zasměju vždycky, to zas jo!

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 15:12

andulka01 

Jasně že Jindolfa, lepšího nesežene!

Ty zákony vidim, no. Bude to paráda... ale asi se s tim nedá hnout.

Online continuity
41500 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 16:17

Pokud by doktor Rajchl neměl čas, ještě bych připomněla JUDr. Naxeru, ten má taky za sebou mnoho úspěšných tažení. 

Offline andulka01
12650 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 17:27

continuity ajo, na toho bych málem zapomněla

Online continuity
41500 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 09:47

andulka01no prosím a ještě se nabízí paní senátorka. Ted přemýšlím, který z nich by byl největší sranda. Možná, kdyby to vzalo celé trio. 

Offline barbucha blogger
35073 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 10:07

Začínám mít pocit, že to prezidentovo zdůvodnění ani jeden z těch géniů vůbec nečet. Možná je to na ně moc dlouhý?

https://www.hrad.cz/file/edee/2026/01/dopis-prezidenta-republiky-predsedovi-vlady.pdf

Online continuity
41500 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 10:12

barbucha k čemu číst, když už se ti vytvořil názor. 

Offline Sweet Potato
39586 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 10:20

barbucha Neblbni, je tam spousta dlouhých slov! A vět více než mírně rozvitých!