Aktuální česká politická situace
Podle Babise ma byt CR nejlepsim mistem k zivotu na cele planete.
1/ vzpominam na Best in covid a zacinam se bat
2/ uz se Andy doucil neco o slunecni soustave a planetach? Aby nahodou nemyslel Mesic a Slunce!
Kokoska ad 1
,ad2 ![]()
Podle Babise ma byt CR nejlepsim mistem k zivotu na cele planete.
To zní slibně. Znamená to, že dezoláti konečně přestanou skuhrat?
Jinak samozřejmě Babiš to dokáže. Pamatuju si, jak zachránil mnoho mrtvých! ![]()
barbucha otázkou je, kterou "planetu" tím myslí - měsíc, slunce? A bude nejlíp na planetě, všichni budou mít dostatek mlíka z kravských žaludků!
všichni budou mít dostatek mlíka z kravských žaludků!
Tomu věřím. Pokud to bude z Babišovy mlíkárny. ![]()
barbucha to nebude z jeho mlekarny! To bude z uplne cizi mlekarny, o ktere ani nebude vedet, ze existuje, natoz komu patri a jakou cenu maji jeji akcie!
Kokoska a který zničehož nic vzrostou dotace o 70 a zisky o 140 %!
Možná spíš do vtipů, ale je to vlastně dost přesné.

Pinot Noir
Takhle urážet zvířátka...
??? ![]()
Nejaky cudla, ktery vubec neni z zadne pozice zastupce statu a neni jiste, jestli kdy bude, si domluvi zastupovani na mezinarodnim foru cizim statnim prislusnikem?
Kokoska Chucpe
Kokoska No jako úplně jim to nežeru, že by byl Turek jakkoli proaktivní. To je spíš Macinkova (?) snaha o 3D šachy
To by byla škoda, kdyby z toho vyšel jen jako lempl, kterýmu se tam nechce (nebo se tam bojí
).
Kokoska tohle je únos státu v přímém přenosu. Jako nedělám si iluze, ale tohle je fakt hustý.
Kokoska jako tohle mi fakt nasralo...a to je začátek....co si tahle svoloč dovolí dál![]()
stes cokoli. Četla jsem návrh novely stavebního zákona a když to tak shrnu tak když nebudeš v souladu s územním plánem tak to nevadí. Stačí když bude souhlasit zpracovatel územního plánu. Když nedokážeš splnit požadavky třeba hygieny na hluk tak nevadí, udělal si co šlo tak ti to povolíme. A dotčené orgány budou co nejhodnější.
To se budou lidi divit co jim developeři postaví za jejich baráčkama. A o tom že máme jít pod státní správu ani nemluvím. No prostě potřebují si postavit stavby v těch CHKO. ![]()
rysamona To vrele souhlasim. Dost me prekvapuje, jakou lasku lide chovaji k developerum a nenavist k ochrane prirody, ale zabehat si v lese chce kazdej. Tam, kde bydlim, se za poslednich pet let vylila betonem kazda zbyvajici louka a chysta se ukousnuti lesa. Ale do novin si developeri zaplati clanky o bytove krizi.
No počkej, bytová krize v některých městech prokazatelně je, to není žádná zaplacena báchorka. A já mám teda pocit, že nikdo není horší než zlý, zlý developer, který nám tady vylil louku betonem. U nás se teď řeší jedno větší území a velké diskuze vzbuzuje kácení náletových dřevin. Nevzhledné roští v zoufalém neudržovaném stavu, ale je to "zelené".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje