Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 20. března 2026 16:30

andulka01 ona to vůbec nemusí být pro palestinská skupina. 

https://x.com/i/status/2034979831587254474

Offline Mitzi admin
1475 příspěvků moje polička 20. března 2026 18:49

ženy mé milované, prosím, zdržte se tu sprostých slov, neboť nám blbě funguje nahlašování...

obdržela jsem nějaké nahlášky do tohoto vlákna, ale nemám čas to tu celé pročíst a zjistit, kde se komu šláplo na kuří oko. Nejspíše šlo o o nadávky na nějaké "oblíbence" (rasismus ani xenofobii jsem nenašla, motofobie snad není zatím mimo zákon).

A zítra v 15 na Letné

Offline andulka01
12711 příspěvků moje polička 20. března 2026 19:01

continuity JJ, update zní ještě hruzostrasneji

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 20. března 2026 20:31

andulka01 no web zaregistrovali teprve včera, a ještě se k tomu přiznali jako k teroristickému činu, což hodně omezilo možnosti našich piiipiiip (respektuji žádost Mitzi) to zamaznout jako běžný požár nebo nehodu. Už ani ta KGB není co bývala.

Offline Mitzi admin
1475 příspěvků moje polička 20. března 2026 21:51

continuity takto sa to robí! ("Do psej matere!" jak by napsala KK)

teda myslela jsem to pípání, nikoli vedení státu a jejich škrty v rozpočtu na ochranu státu, nulové reakce na důležité věci a jako bonus natáčení primitivních videí... 

nedávno jsem četla dost zásadní článek o tom, že šířením té všelijaké de**lity sledují jen jedno. Budovat si popularitu. Jedno jakou, ale popularitu. Od té doby se na ten kaleidoskop trapnosti koukám touhle optikou a nic nekomentuju, nesdílím, nezvyšuju jim dosahy. Ať jsou co nejdřív v propadlišti dějin. 

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 20. března 2026 21:58

Mitzi jako to dnešní Babišovo vyhrožování, že když se nezabezpečí, nedá jim licenci. 

Sice ještě nic nevyšetřili, ale už ví, že by pomohl lepší plot. 

Offline RoSa
9996 příspěvků moje polička 20. března 2026 22:05

continuity on zbrojařum hrozně závidí - ho sere, že se dal na ty buřty...

v těch masokombinátech má asi lepší zabezpečení Babiš, tam šahaj na vrátnici ženskejm i do kalhotek pro kradený kuřecí prso!

Offline Kokoska
34240 příspěvků moje polička 20. března 2026 22:20

RoSa to je prece jasny od zacatku, na valce se prece nema vydelavat! A jeste byt bohatsi nez Babis, no fuj!

Offline Sweet Potato
39718 příspěvků moje polička 20. března 2026 23:12
Offline Archivářka
příspěvků moje polička 21. března 2026 06:41

Rodinný výjezd se taky chystá. Babička byla se svým transparentem o Macinkovi na demonstraci v Plzni. Prahu už fyzicky nezvládne, tak pověřila vnučku.

Offline andulka01
12711 příspěvků moje polička 21. března 2026 09:09

Sweet Potato díky, užitečné

Offline barbucha blogger
35261 příspěvků moje polička 21. března 2026 11:52
Reakce na Mitzi:

Ať jsou co nejdřív v propadlišti dějin. 

​No, jen aby! 

Mně se zdá, že se jich hned tak nezbavíme... a že se mílovými kroky vracíme do starýho dobrýho totáče:

Cenzura je na pochodu - novinářům se neodpovídá nebo se jim rovnou zakáže účast na tiskovce, případně se pro jistotu vyhoděj z práce. O vzpurnejch hercích, těch štěnicích tyjících z potu pracujícího lidu, ani nemluvě.

Šmírování oponentů a vyhrožování likvidací - viz zákon o neziskovkách, rozvracení republiky v cizím žoldu jak vyšitý.

Dosazení stbáků do nejvyšších funkcí - a když se chudák nemůže pochlubit udavačstvím, musí aspoň prokázat nejen naprostou loajalitu, ale rovněž i natolik nízký IQ, aby poslouchal na slovo. 

A v neposlední řadě nám tady vzniká nová "elita" jak za toho totáče, kdy - jak si můžeme pamatovat,  do horních deseti tisíc a ke smetánce společnosti patřil leda tak zlodějskej zelinář, případně taxikář, vekslák a podobný nuly až po podvodnickýho provozního kdejaký hospody. Viz strejda Ričrd obalenej versacem a jeho kámoš automechanik (a později šmejd resp. prodejce nefunkčních "zdravotních" přístrojů), nyní milovník cylindrů... Už jsou prostě zase zpátky, ta honorace!

Chudáci mladší generace... měly by sbalit kufry, pobrat děti a zmizet, dokud je ještě čas (a otevřený hranice).

A my si užijme Letnou, kdoví kolikrát ještě budem mít šanci.

Offline černá káva
2109 příspěvků moje polička 21. března 2026 13:16

barbucha Je to celý strašný.  A co teprve čeká naše děti, že.

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 21. března 2026 13:20

černá káva ja do nich melduji od páté třídy ať se hlavně učí jazyky. 

Offline černá káva
2109 příspěvků moje polička 21. března 2026 14:32

continuity To asi jediné můžeme my udělat.

Offline RoSa
9996 příspěvků moje polička 22. března 2026 18:30

chápete to?

Offline rasaNori
8771 příspěvků moje polička 22. března 2026 18:38

RoSa ne, a pije mi to krev

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 22. března 2026 18:45

RoSajá když čtu ty komentáře ke včerejšku od různých členů ODS, tak to i celkem chápu. 

Protože se vůbec nezamysleli, co těch čtvrt milionu lidí chtělo říct také jim. A jestli se na tim rychle nezamysli, skončí v propadlišti dějin stejně jak ČSSD bez ohledu na to, jestli Babiše podpoří nebo ne. 

Offline DruI
5459 příspěvků moje polička 22. března 2026 18:52

RoSa Já to z psychologického hlediska chápu, ale že by se mi to líbilo, to se mi teda nelíbí :o(