RoSa jdem s rodinou, takže se asi s nikým nesrazím, i tak to bude logistický oříšek
ale to nejdůležitější je tam být a to budeme
Aktuální česká politická situace
andulka01 mně je z toho všeho taky na blití plus mám prostě strach z budoucnosti. Podepisuju tvoje pocity nenávisti. Na Letné budu, dnes nám přijede i podpora z Moravy.
Já chci jít, akorát se o mně pokouší nějaký bacil, ale pevně věřím, že to rozchodim.
Budem tam!
continuity U nás odpadl muž s horečkou 39. Doufám, že se zbráborá, abych ho mohla zanechat doma a mohla odjet aspoň já.
Ale nevidím světlo na konci tunelu. Ty poslední průzkumy, lid je spokojený a furt by volil Ano :-(
notna jako s čím mají být jejich voliči spokojený? Zatím nesplnili z volebního programu "pronašilidi" vůbec nic, žádný pečený holuby jsem ještě lítat neviděla. Jediný, co jim jde moc dobře, je poštvat našilidi na chudáky válečný uprchníky! Hlavně, jak to těm libtardům natřeli, žejo. Akorát, že to držkou v zemi pak budeme rejt všichni, volič nevolič ![]()
continuity Drahýho taky něco nakouslo, doufám, že do soboty přežije a lehne až v neděli. Tak necitlivá k němu budu ![]()
andulka01 Já se teda divím, že se "našilidi" neozývají, když hned od ledna zdražili všechnu dopravu, a to ještě nebyly žádný vyjímečný události. Vždyť vykřikovali pořád před volbami, jak důchodcům vrátí cenu jízdného na 1/4
...a šup.
Korsičanka nejak nemam silu ted cist programove prohlaseni ANO, ale myslim, ze nesplnili jeste vubec nic. Babis vykrikoval, ze nechce zadnych 100 dni hajeni, ze bude makať od prvniho dne, a kde nic tu nic.
Tak jasně, zrušíme veškeré ochranné bezpečnostní prvky, vyházíme kompetentní zaměstnance, znevážíme práci tajných služeb a ani se nenadějem a máme tu organizovaný teroristický útok na zbrojovku. Propalestinskou skupinou. Na našem území. Vrbě/Pardubice 2.0
Gratulki ![]()
https://www.instagram.com/reel/DWG1vWdCUlZ/?igsh=bHNjOTZkYzZiY3Rh
Tíseň je veliká, smysl smysl mi utíká, takovou vládu teď mít...
![]()
andulka01 To bylo rychlý. Příští stanice Balkán.
Sweet Potato no tedy! tak ať je marodům lépe, my dnes zkombinujeme slepičí vývar a ibalgin a uvidíme. Včera juchal na Sto zvířatech v Rokáči, tak mu to nedám tak levně :-)
barbucha teď sem s tím jdu... Mně se regulérně udělalo špatně od žaludku, jak rychle z celkem respektované země udělali odpad, ostudnou a bažinatou díru východní Evropy. Budou mít na rukou krev, ale Babiš je zvyklej a ostatní psychoušům je to taky úplně fuk.
Potkat Macinku, normálně mu ubalím do tlamy, a to jsem velice klidnej člověk. Nenávidím je za to, co udělali s lidmi okolo mě, co dělají s mou krajinou, co dělají se mnou...
Jo, to mě na tom všem sere nejvíc, že jsme zpátky na zasmrádlým východě. Fuj hnus. A takhle teď zase na nás budou koukat, na nás na všechny!!!!
Micinovi bych radši na tu tlamu jen flusla, kdo by na to sahal... nicméně nezapomínám ani na to, že ho tam poslali moji spoluobčani. Aneb od pohrdání k čirý nenávisti. Tenhle pronárod má dost.
barbucha taky me to rano nadzvedlo. Me by fakt zajimalo, kdyz se vsude skrta, kde se ty prachy v rozpoctu pridaly.
Ze nepojede Pavel na jednani NATO (pokud Babis neotoci svym znamym stylem odvolavam co jsem odvolal), ho mozna ani moc nemrzi. Fakt tezko obhajovat neco, s cim nesouhlasis a vis, ze je to spatne. Uz se tesim, jak Babis vysvetluje Trumpovi, ze dulezitejsi nez obrana a nejen evropska bezpecnost je zdravi nasich lidi.
To jo, ať si to ten debil vyžere. Ale na druhou stranu - je to debil splachovací, co je to vostuda vůbec neví... navíc se obávám že jazykově je vybavenej zhruba jako hranatá nula, pročež když na něj bude Donald řvát, bude stejně vědět kulový.
Co se spokojenosti všího lidu a plnění slibů týče, ptá se taky Mitrofanov, ale pravděpodobně marně:
"Je líp? Pendrek je líp. Líp je jako vždy jen papalášům, kterým dali politicky negramotní důvěřivci do rukou moc. Důchodkyně a důchodci, kteří jste omdlévali štěstím při zahlédnutí atletické postavy pana Babiše v teplákách, už vám zvýšil penze, jak sliboval? Ne? Ani se na to v nejbližší době nechystá? Nenapadlo vás, že jste naletěli šmejdům?
Voličky a voliči ANO, už vám vrátil Babiš všechno, co vám Fiala vzal? Ne? A není to naopak, že vám Babiš bere, co jste měli za Fialy? Ceny letí nahoru a nebude se to týkat jenom benzínu a nafty."
andulka01 A mikina nedorazila![]()
Sweet Potato to mě moc mrzí. Ale taky mi něco říká, že tohle nebude naposledy, kdy bude potřeba ![]()
barbucha Babis asi anglicky umi, aspon natolik, aby pochopil. Ale muze delat, ze nepochopil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje