Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
42014 příspěvků moje polička 22. března 2026 18:57

RoSa jinak vývoj ocekavatelny, je to první období motoristů a zároveň jejich labutí píseň. Hlasy se prelily k Babišovi. 

Topka je mrtvá a její tvář Pekarová Adamová odešla z politiky, člověk si stěží vzpomene na nějakou výraznější osobnost. 

Ten dnešní Hřibův výkon u Řezníčka byl fakt strašný, zcela dokonale sabotoval celou diskuzi, aby byla alespoň trochu k veci. muzeme se točit na dotacích pro Agrofert, ale to všichni, co si to pustili, už dávno ví. A s tím rozpočtem pro bezpečnostní složky se střelili do vlastní nohy a pořád se v tom babraji. 

Koho je vidět aktivně na sítích a nemám zásadních výhrad jsou Starostové, i když si myslím, že by to mohlo být ještě lepší a tak nějak tomu odpovídá o ten výsledek, co vidíme. 

Offline barbucha blogger
35280 příspěvků moje polička 22. března 2026 19:22
Reakce na RoSa:

chápete to?

​Vypadá to úděsně. Co to s těma lidma je?! Kde mají ty lepší zítřky prokristapána?! Ty zaručený životní jistoty? To na ně budou (marně) čekat až do konce volebního období - a pak Babišovi znova skočej na špek?! 

Ale co s vším lidem, kterýho nejvíc v životě potěší, když sousedovi chcípne koza...

continuity 

ODS je mrtvá - zcela po zásluze. A i já bych si přála, aby Starostové víc zabodovali, a to pořádně!

Offline Kokoska
34284 příspěvků moje polička 22. března 2026 19:57

Rakusan je asi jediny, kdo z opozice obcas promluvi rozumne a k veci. Semtam neco vykrikne Kupka, ale to je celkem o nicem. Ta neexistence opozice se vymsti, pokud se neco nezmeni.

Offline continuity
42014 příspěvků moje polička 22. března 2026 20:35

Kokoskataky mám ten dojem, že jediný, koho je slyšet mluvit rozumně, je Rakušan. A já mám teda ráda i Urbanovou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2026 21:04

Kokoska jo, přesně. 

Jak mám piráty ráda, tak hřib je tragédie.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2026 21:05

Jinak to chápu tak, že chybí pořádná levice. Pak je holt ano pro některé jediná zbývající volba, když si odmyslíme extrémy jako SPD.

Offline Sweet Potato
39733 příspěvků moje polička 22. března 2026 22:17

Evaeva Ona pomalu chybí už i pravice.

A tohle rozdělení už asi ani moc neplatí.

Jo a mimochodem, co ten chudák Vojtěch zase, kam ho pošlou tentokrát?

Offline rysamona
1095 příspěvků moje polička 23. března 2026 07:16

Já tedy ještě na sociálních sítí zaregistrovala Jurečku. Pro mě překvapivě se poušít do ekonomických věcí a docela se hádá se Schilerovou. A vysvětluje když něco blábolí tak to zkouší rozebírat. Za mě je to docela příjemný  překvapení. Ale zase je to jen kapka v moři. Taky semtam M.O.Havel - kdyby přidal taky by to nebylo úplně marný. 

Offline andulka01
12717 příspěvků moje polička 23. března 2026 07:46

Rozdělení na pravice/levice u nás už přestalo fungovat. Já celý život volila ODS, ale vloni už jsem byla na pochybách a naštvaná. Jestli si nevytáhnou hlavu z ....., odcházím ke starostům. Z celé scény jsou pro mě výrazní Rakušan, Decroix, Jurečka, Zdechovský, někdy Kupka. A to je málo.

Štve mě Kuba (jihočeská kmotrovská ODS?) a jsem zvědavá, jak se vyprofilují mladé strany.

Offline andulka01
12717 příspěvků moje polička 23. března 2026 07:47

Sweet Potato co je s Vojtěchem? V neděli jsem si dala politický půst, tak nic nevím.

Offline Marbuša
1384 příspěvků moje polička 23. března 2026 07:48

barbucha Bohužel, shrnulas to podle mě velice přesně.

Offline notna
9171 příspěvků moje polička 23. března 2026 09:42

rysamona Jurečka se mi taky libi, jak rozporuje schilerovou. A na to, jaký nesmysly vypouští MF financi!, mě štve, že do ní nešijí i ostatní. Občas Fiala ještě reaguje na její bludy.

Offline stes
8918 příspěvků moje polička 23. března 2026 09:56

rysamona notna Sorry, ale jak někdo zmíní Jurečku, naskočí mi jeho večírek v době, kdy na FF bylo po smrti x dětí a opravdu bych blila. Ten člověk nemá na veřejniosti co dělat, to je zářnej příklad toho, jak máme krátkou paměť. 

Offline continuity
42014 příspěvků moje polička 23. března 2026 10:09

stes to je ten problém, my máme tak vysoké nároky na ty, co by nám měli vládnout, že vyloučíme všechny lidi s jakýmkoliv skraloupem.. a nakonec nám vládne Babiš s Turkem a Okamurou, protože jejich voliči se s nejakou morálkou nezakecaji. 

Offline Sweet Potato
39733 příspěvků moje polička 23. března 2026 11:21

andulka01 Prý včas neřešil ty olomoucké defibrilátory.

Offline Kokoska
34284 příspěvků moje polička 23. března 2026 12:12

Sweet Potato ale to vzniklo uz behem lonskeho roku, se divim, ze to nehazeji na Valka. Ze by Vojtech nebyl dostatecne tvarny? Zachytila jsem neco kolem ockovani, kdy prohlasil neco ve smyslu Pokud budu ministrem, nic se menit nebude, coz vadi SPD. Ze by se Vojtech staval nepohodlnym?

Offline Zuzuli
3648 příspěvků moje polička 23. března 2026 12:15
Reakce na continuity:

stes to je ten problém, my máme tak vysoké nároky na ty, co by nám měli vládnout, že vyloučíme všechny lidi s jakýmkoliv skraloupem.. a nakonec nám vládne Babiš s Turkem a Okamurou, protože jejich voliči se s nejakou morálkou nezakecaji. 

Online Pinot Noir
29510 příspěvků moje polička 23. března 2026 12:18
Reakce na continuity:

​To je přesný.

Offline woman27
471 příspěvků moje polička 23. března 2026 12:19

To jako vážně, že chodíte podpořit Milionový chlívek, toho dlužníka Mináře?

To snad nemůže žádný soudný člověk

Offline barbucha blogger
35280 příspěvků moje polička 23. března 2026 12:27
Reakce na continuity:

​No jo, ale ta morálka resp. pohled na její pravidla a hodnoty tvoří právě jeden z rozdílů mezi "jejich" voliči a "námi". Když se toho vzdáš...

A v dnešní poněkud šílený době nechceš politika, kterej při hrozícím nebezpečí dá přednost dopití flašky červenýho.