barbuchakdyž se toho nevzdas, nemáš koho volit. A část těch lidí radši k volbám nejde, podporována tímto morálním postojem. A pak se divíte, jak vyšel průzkum.
Aktuální česká politická situace
Tak pokud někomu Jurečka nevadí a k tomu volí KDU, je to to jeho problém. Já holt nemám asi hroší žaludek. Ano, pokud by byl konkrétně tento člověk ve straně, kterou volím, měla bych problém, což u flanďáků nehrozilo.
stes V souvislosti s tak tragickou událostí mě nějak nezajímal politik, který zřejmě byl pod parou z večírku, nebyl schopen se adekvátně chovat. Ani jsem ty zprávy o tom nečetla. Teď jsem si to teda vygooglila. Zachoval se jako debil. Ale asi tou nízce nastavenou laťkou beru, že byl schopen sebereflexe a omluvil se. Jeho volička jsem nebyla, nebudu, ale na odchod z politiky nebo zvracení mám jiné adepty.
woman27 důkazy?
woman27 komu co dluží?
Myslím, že jde o nejasnosti financování toho jeho pokusu o politickou stranu.
To jako vážně, že chodíte podpořit Milionový chlívek, toho dlužníka Mináře?
mně nic nedluží! zato premiér mi dluží nějaký miliardy (teda nám všem)
Sweet Potato ale to už přeci dávno vypořádal.
To je to, o čem píšu, nejasnosti jsou ve výši sedm milionů, Babiš je o několik řádů výš. Ale tepe se do Mináře. Asi proto, že milion si umí představit každý, s miliardou už je to těžší, půlka populace ani netuší kolik to má nul.
continuityAno, vím.
A o hledání "dokonalých" s tebou zcela spuhlasím.
Macinka pry jel podporit Orbana ve volbach. Zrovna kdyz se resi ty telefonaty jeho ministra Rusum, lepsi chvili si vybrat nemoh.
Kokoska jo... Macinka je prostě proruská/MAGA/Heritage Foundation onuce.
A dva dny pro Letné navrhli osekání poplatků, salámová metoda. A spolehli se, že hned po jedné velké akci lidi do ulic jen tak nevyjdou. Já fakt nevím co mám dělat.
andulka01 Navíc formou poslaneckého návrhu, tedy rychlá cesta bez standardní procedury. Pohodlně si to odhlasují a první krok ku Slovensku učiněn.
Ale aspoň Ruský zákon je prý u ledu.
Tak na mě někde na sockách vyběhl příspěvek Klempíře o rozpočtu a teda chce se mi blejt, velebnosti.
Nenajde se totiž žádný dobrovolník, který by se k němu přiznal.
I sams paní Vachatová tvrdí, že ona ho nepíše, jen podporuje.
Kocourkou tohle.
Ty koncesionářské poplatky jsou asi vtip, podle mne Okamura sám netuší, kdo vlastně platí a co. Půlka z těch lidí, co by chtěli osvobodit už neplatí ani dnes.
Nenajde se totiž žádný dobrovolník, který by se k němu přiznal.
I sams paní Vachatová tvrdí, že ona ho nepíše, jen podporuje.
Kocourkou tohle.
Ty koncesionářské poplatky jsou asi vtip, podle mě Okamura sám netuší, kdo vlastně platí a co. Půlka z těch lidí, co by chtěli osvobodit už neplatí ani dnes.
A to netušíte, co hodlají provést s archeologií. To je jen k vzteku.
Kdyby nás chtěl někdo podpořit...
To jako vážně, že chodíte podpořit Milionový chlívek, toho dlužníka Mináře?
No vidíš. A já si zas říkám, že žádný soudný člověk nemůže podporovat současnou vládu. Opravdu neznám nikoho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje