Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 19:51

Jinak teda... nevěřila jsem, že to někdy řeknu, ale začínám být upřímně ráda, že Zeman zase kandidoval. Protože takhle jsem se na těch internetech nepobavila už fakt dlouho 

Reakce na FB jsou luxusní...

" je pan prezident po bestiálním útoku stále naživu ? Z videa to nebylo patrné."

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 19:53

barbucha ha, ha, čo by za taký beštiálny útok dali iní chlapi....

Online barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 19:56

milacka 

No ti, kteří nejsou v bezvědomí, určitě! 

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 19:56

macko.pu No, já to sice nestihla přečíst, ale máš pravdu jen v jednom: stará už pár let jsem, ale zahořklá a vyhořelá FAKT NE! Kdo mě zná - včetně mých žáků - by má slova potvrdil. 

A když mi někdo sáhne na V. Havla, vidím rudě. A to o něm jako chlapovi nemám žádné iluze. Jen si ho opravdu vážím. Tak mě prosím taky šetři. 

(A věz, že nejsem příznivec R-U školství, ale prosazuji nejen myšlenkami, ale hlavně činy zájmy dětí)

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 19:57

Vlastne čím zaútočila, keď sa všade píše o útoku?

Offline Sweet Potato
40138 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 19:59

milacka Ženskými zbraněmi

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:01

macko.pu Ale no tak. Víš dobře, že já tady naopak jako jedna z mála tvůj odlišný politický názor respektuju. Jen si stejně jako milacka myslím, že by to chtělo v jeho vyjadřování a při tom popichování zachovat nějakou úroveň věcnosti a slušnosti.

Taky dobře víš, že vůbec nešlo o to, jak se vyvinula situace kolem voleb. Jestli dobře nebo blbě. Nepřekrucuj to. Šlo o to, že jsi při obhajování svého názoru použil "argument", který neměl hlavu ani patu a když jsem tě na to slušně upozornila, že jsi tu úroveň překročil, zareagoval jsi takhle. Tak kdo je tady "taky zlý"?

Jestli si to někdo nezasloužil, tak já.

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:01

milacka Přiběhla a asi na něj vybafla:) Ne, je vidět, že ho porazil (zaútočil) jeho vlastní bodygard a MZ se lekl, že se neudrží na nohou a spadne pod stůl.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:04
Reakce na Mutziputzi:

domenica To musi bejt Mackova stara podle me))

​sto bodu 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:05
Reakce na Mutziputzi:

wendulka Podobnym osobam to nevysvetlis, aspon mame dukaz ze existujou, tady furt polemika kdo to jsou ty lidi a kde...a uz jsou tady, haleluja))

​a jeste jednou!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:09
Reakce na Mutziputzi:

wendulka U me jsou primitivove co si berou do svy nevymachany huby v jejich slovniku Vencu Havla takovej povl, ze se jen smeji. Je zivot mdlym IQ, nedostatkem vzdelani a frustraci uz vytrestal

​jak to docitam, tak to sazim. Opet trefa. Obvykle macka ani reakce na nej nekomentuju (strasny prolet), ale dnes mam i ja nejak potrebu to udelat. 

Offline Dadoo
11623 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:10

Je úsměvné, že kdejaký blbec, který hlásá svoje názory mezi lidmi, které nezajímají, se zaklíná demokracií. Je to pohodlnější, než si přiznat, že prostě vadí ta jeho blbost. 

Offline Dadoo
11623 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:15

Hradní protokolář se evidentně bavíl 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:15

macko.pu Já se při tom napomínání dospělých lidí, aby se chovali jako dospělí taky nijak zvlášť nebavím.

Omluva přijata. 

To může jen Hoolinkah, musíš napsat tady na ten e-mail parfumanie@hucr.cz.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:37
Reakce na barbucha:

​Cetla jsem uz k tomu komentar “Ten vyraz kdyz zjistis, ze je Becherovka v akci”

Offline viktorka_od splavu
49191 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:45
Reakce na Dadoo:

Je úsměvné, že kdejaký blbec, který hlásá svoje názory mezi lidmi, které nezajímají, se zaklíná demokracií. Je to pohodlnější, než si přiznat, že prostě vadí ta jeho blbost. 

teda od učitelky...

Cervanek já s tvými politickými názory nesouhlasím, ale nevidím důvod proč bys je nemohla vyslovit. macko schválně vysírá, ale když ho děvčata tak ráda krmí... 

no nic. už si tady připadám jak u sousedů