Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 20:59

viktorka_od splavu Slnieckare uz mame, dnes zradce Venca Havel, nemocny alkoholik, chces si pockat na havloidy a podobny nazvoslovi? Ja ne, proto nectu komentare na Novinkach ani obskurni FB stranky, necht se dama vyslovuje mezi svymi, me hloupost irituje.

Offline viktorka_od splavu
49191 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:04

Mutziputzi když mi to vadí, tak to nečtu. nemám potřebu někomu zakazovat, aby to psal. jasně, pokud si to nepřeje majitel/ka webových stránek, má právo si s tím dělat co uzná za vhodné.

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:10

viktorka_od splavu Tebe bavi cist takovy debility? To moc nejde preskocit, protoze to zakonite par kolegyn vytoci a reagujou, kdybys mi chtela radit at to nectu. Mne prijde zdejsi prostredi proste prijemne vyprofilovany, nazory pitomcu cist nechci, proto jsem tady a ne na Novinkach, nechci aby se tady tahle svoloc rozlejzala, pak holt na to nemam nervy ja...patecni drama

49191 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:11

Mutziputzi ňuňu, to bys mě rozplakala

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:11

Mutziputzi Za obsahovou stránku je s dovolením stále zodpovědný majitel stránek. To nepřísluší ani uživatelům a dokonce ani nám moderátorům. V tomhle ohledu bych prosila kapičku respektu k odlišnému politickému názoru kolegyně bez vykazování ji z fóra.

Online Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:12

viktorka_od splavu Tak dotyčná má jistě právo napsat svůj názor na, ehm, Vencu. Někdo jiný na ni už ne?

49191 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:14

Sweet Potato jasně že jo. názor. vidím výrazný rozdíl mezi "seš blbá/máš blbý názory" - a nepiš sem, tohle nechci číst, smažte to atp. přesně jak píše wendulka.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:16

takove kolegyne se vzdycky spolehlive odkopou vencou, ju es ej a pod., zatimco rusko jsou schopne napsat spravne

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:16

viktorka_od splavu a ze by se madam svetovlady znala mela sanci hajit sama? Ji diskriminujes a ponizujes!

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:17

jinx Tak, projev despektu level trotl

Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:19

na druhou stranu, pokud se na to podíváme objektivně, všem by se mělo měřit stejným metrem.  Takže pokud ne Venca, tak ani Ovar ne.  Jak praví přísloví, co sám nerad, nečiň jinému.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:19

Sweet Potato O to nešlo. Já viktorku pochopila. Názory tu může vyjadřovat, kdo chce na koho a co chce, pokud neporušují pravidla diskuze. Můžou být shodný i odlišný. Někomu přijdou chytrý, někomu hloupý. Ale mělo by to probíhat pokud možno věcně a slušně a nemělo by to sklouzávat k tomu, že se tu začneme navzájem vykazovat z fóra. To pak zavání elitářstvím, který si tu ani adminka, ani majitel rozhodně nepřeje.

Myslím, že jsme těma volbama kapku všechny asi nějaký předrážděný. Já si jdu nalejt sklenku amaretta na uklidněnou.

Online Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:19

viktorka_od splavu Jdi si psát jinam považuju pouze za úlevný výkřik bez jakéhokoli následku pro adresáta. A ještě celkem kulantní. Rozhodně slušnější než někomu nadávat třeba do krav.

49191 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:20

wendulka děkuju.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:26

tak jsem splnila občanskou povinnost a na zítra jsem si pro jistotu nachystala spiced rum, máslo, citron a cukr a tím se případně opiju, když by to druhé kolo nebylo 

kolem volební místnosti bylo i takto pozdě stále živo, ale moc jmen ještě v seznamu vyškrtaných neměli, tak nevím, jestli si to sousedé všichni nechali až na noc nebo co 

49191 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:31

Jiná Realita u nás byl taky nával:-) nejlepší byla taková manželská dvojice cca 65-70, pani pěkně za pánem za plentu, mu to tam pomáhala do té obálky nastrkovat.. pěkně starostlivě, tak si to tadydle fanóšku pěkně zastrč, vidíš, semka to dej.. no kino, všichni dělali že to nevidí:D (pán byl zdravej a pohyblivej, samozřejmě)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 21:35

viktorka_od splavu mlčte! nebo se to dozví zeman a pokud první kolo nevyhraje, zpochybní celé volby 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:03

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:07

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:09

Koukám, že tuhle sekci jsem nenazvala "těžší kalibr" bezdůvodně. :)

Nicméně, snažně vám prosím, pokuste se diskutovat k tématu. Odhadování úrovně dosaženého vzdělání názorového oponenta, míry jeho frustrace nebo toho, nakolik kdo je nebo (ještě zatím) není ztracený případ, atd. se tématu NETÝKÁ.