Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Samantha
3233 příspěvků moje polička 24. března 2026 07:33

leona mp já znám jednoho milionáře (hodně milionáře), který pořádá rodinné oslavy v Babišově restauraci v Průhonicích ... že prý je to tam levný a mají pěkný dětský koutek 

až donedávna mi ten člověk taky přišel soudný

Offline Kokoska
34240 příspěvků moje polička 24. března 2026 09:34

Samantha on tam ma Babis tech podniku vic. Na namesti byla pred lety restaurace Magnolie, radi jsme tam chodili, bylo to takove domaci prostredi a dobre tam varili. Ted to ma Babis, interiery snad navrhovala i Monika, zvenku to vypada na cernozlatou kombinaci, vevnitr jsme nebyli. Je u toho i cukrarna, tam jsme vicemene omylem zasli, kdyz to bylo nove a nevedeli jsme jeste, komu to patri. Fakt neco pro nase lidi, cheesecake o prumeru 5 cm za 160 Kc, coko rolka, ktera v Bille stoji 16, byla za 65. Takove na kaficko pro duchodce

Offline Kokoska
34240 příspěvků moje polička 24. března 2026 09:43
Reakce na Sweet Potato:

Ale aspoň Ruský zákon je prý u ledu.

​Vsak oni si cesticku najdou, ted na me vyskocilo tohle

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 24. března 2026 11:50

Sweet Potato

kdybychom chteli, aby udělali alespoň RIA, to je asi moc, co?

Offline barbucha blogger
35261 příspěvků moje polička 24. března 2026 11:56
Reakce na Sweet Potato:

Orbán je jako Michelangelo!

https://denikn.cz/2011876/orban-je-jako-michelangelo-macinka-v-budapesti-adoroval-madarskeho-lidra/?cst=2fbf6c056673386397ee5e43d85a403d71701d46ad94133bf3975e899079d4d2

„Když vstoupí do místnosti, je to, jako by vstoupilo samo Maďarsko,“ tvrdil šéf Motoristů na setkání Patriotů pro Evropu v Budapešti.

Kdepak Michelangelo, novej Attila to je!

Offline barbucha blogger
35261 příspěvků moje polička 24. března 2026 13:06
Reakce na continuity:

barbuchakdyž se toho nevzdas, nemáš koho volit. A část těch lidí radši k volbám nejde, podporována tímto morálním postojem. A pak se divíte, jak vyšel průzkum.

​Chodím k volbám pravidelně, jakož i všichni z mojí bubliny. V tom to není... Ale ten výběr je prostě mizernej. Jako jo, vzdáš se přehnanejch požadavků na morální profil  a zaškrtneš někoho se skřípěním zubů, s ohledem na silnou a disciplinovanou skupinu dezolátů. Ale to kurnik šopa nemůžou ty jakžtakž normální/velký strany vyhrabat někoho slušnýho? Pak ti nacpou kreatury jako Don Pablo...  

Ale čert vem strany. Nejstrašnější masakr bude volba prezidenta, to mě v bezesnejch nocích děsí už teď!

Offline černá káva
2109 příspěvků moje polička 24. března 2026 13:07

barbucha Nápodobně.

Online stes
8916 příspěvků moje polička 24. března 2026 14:15

barbucha z ty mam noční můry taky, protože se bojím,že to bude pruser

Offline andulka01
12711 příspěvků moje polička 24. března 2026 14:29

stes barbucha a to si ještě předtím střihneme komunální a do senátu! Bude to brutální.

Offline Kokoska
34240 příspěvků moje polička 24. března 2026 14:32

andulka01 letos me dost mrzi, ze do senatu nevolime.

Je mi z toho vseho nanic, hlavne se bojim, ze za ty roky do voleb se tu nezmota zadna slusna protistrana a babisiada bude pokracovat. 

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 24. března 2026 20:05

Kokoska

Babiš prý řekl, že ho bude psát osobně, takže jsem klidna. Čtu to tak, že z toho potřebuje vycouvat tak, aby nevypadal, že ustoupil té sešlosti na Letné.

On zafungoval už i ten staromak, jen to samozřejmě nemůže říct nahlas, protože pak bude někde shromáždění co 14 dní. 

Offline Kokoska
34240 příspěvků moje polička 24. března 2026 20:42

continuity no nevim. Na Letne zazni proslovy proti zruseni tv poplatku a v pondeli to Okamura prosazuje (aniz by blbec vedel, ze deti poplatky neplati a studenti vetsinou zijou v rodinach u rodicu, takze taky nemusi).  Tak trochu arogantni demonstrace moci, nezda se ti?

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 24. března 2026 21:04

Kokoska 

Okamura má svoji agendu, ale Babiš fakt couvá, vykládá to úplně jinak než před víkendem. 

pan Okamura místo toho, aby držel dohodu, že se neinformuje veřejnost dřív, než je shoda, tak věren své tradici zase něco sděloval médiím

https://www.denik.cz/z_domova/debata-premier-andrej-babis-okamura-porusil-dohodu-medialni-novela.html

Offline barbucha blogger
35261 příspěvků moje polička 24. března 2026 21:24

Kokoska 

Babiš na ten hlas lidu fakt slyší, to má continuity pravdu. Resp. teda ne slyší, ale bojí

Offline Sweet Potato
39718 příspěvků moje polička 24. března 2026 22:40

continuity Už se perou, už se perou

Offline Kokoska
34240 příspěvků moje polička 25. března 2026 07:54

continuity me to moc nepresvedcilo. To jeho Ja jsem premier, ja o vsem vim a o vsem rozhoduju, to uz tu jednou bylo. Ale jestli si Okamuru srovna, aby nezvanil, tezko rict. No co, v nejhorsim se zas rekne, ze to nebylo z pozice predsedy snemovny, ale promlouval jen ke svym volicum. To je v poradku, mit ruzne nazory vuci obcanum CR nebo jejich podmnozine z SPD? Zacina to tu byt pekna fraska.

Offline Kokoska
34240 příspěvků moje polička 25. března 2026 08:00

barbucha maximalne mu to je neprijemne, protoze ty davy muzou ukazat a komentovat i zahranicni media. Ale nemyslim, ze kvuli tomu couvne v necem zasadnim.

A furt teda jako duchodce cekam, az mi zacne vracet, co mi Fialova vlada vzala. Misto toho Juchelka tvrdi, ze valorizace duchodu se zpetne dorovnavat nebudou, vychovne zustane z valorizaci vyloucene a misto letosniho zvyseni o 700 to pristi rok budou tri stovky. A nejake upravy mozna tak v roce 28. Tssss!

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 25. března 2026 08:03

Kokoska

Jsi moc náročná Babiš Okamura srovnávat nebude, ale Okamura to bez něj neprosadí a mě to na začátek stačí.  Musí se zberchat opoziční politika a to zatím nevypada.

Jak jsem si myslela, že nastanou předčasné volby, tak teď se toho spíš bojím. Protože by to dopadlo tak, že motoristi konci a jejich hlasydostane Babiš. 

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 25. března 2026 08:15

Kokoska

upřímně, zrovna to, že ty důchody nechává, jak to zhruba bylo, považuji za dost velké vítězství zdravého rozumu.