leona mp já znám jednoho milionáře (hodně milionáře), který pořádá rodinné oslavy v Babišově restauraci v Průhonicích ... že prý je to tam levný
a mají pěkný dětský koutek
až donedávna mi ten člověk taky přišel soudný![]()
leona mp já znám jednoho milionáře (hodně milionáře), který pořádá rodinné oslavy v Babišově restauraci v Průhonicích ... že prý je to tam levný
a mají pěkný dětský koutek
až donedávna mi ten člověk taky přišel soudný![]()
Samantha on tam ma Babis tech podniku vic. Na namesti byla pred lety restaurace Magnolie, radi jsme tam chodili, bylo to takove domaci prostredi a dobre tam varili. Ted to ma Babis, interiery snad navrhovala i Monika, zvenku to vypada na cernozlatou kombinaci, vevnitr jsme nebyli. Je u toho i cukrarna, tam jsme vicemene omylem zasli, kdyz to bylo nove a nevedeli jsme jeste, komu to patri. Fakt neco pro nase lidi, cheesecake o prumeru 5 cm za 160 Kc, coko rolka, ktera v Bille stoji 16, byla za 65. Takove na kaficko pro duchodce ![]()
Ale aspoň Ruský zákon je prý u ledu.
Vsak oni si cesticku najdou, ted na me vyskocilo tohle
Tohle je tak přesný.
https://medium.seznam.cz/clanek/milan-smid-okamurova-lekce-z-populismu-255625
kdybychom chteli, aby udělali alespoň RIA, to je asi moc, co?
Orbán je jako Michelangelo!
„Když vstoupí do místnosti, je to, jako by vstoupilo samo Maďarsko,“ tvrdil šéf Motoristů na setkání Patriotů pro Evropu v Budapešti.
Kdepak Michelangelo, novej Attila to je! ![]()
barbuchakdyž se toho nevzdas, nemáš koho volit. A část těch lidí radši k volbám nejde, podporována tímto morálním postojem. A pak se divíte, jak vyšel průzkum.
Chodím k volbám pravidelně, jakož i všichni z mojí bubliny. V tom to není... Ale ten výběr je prostě mizernej. Jako jo, vzdáš se přehnanejch požadavků na morální profil a zaškrtneš někoho se skřípěním zubů, s ohledem na silnou a disciplinovanou skupinu dezolátů. Ale to kurnik šopa nemůžou ty jakžtakž normální/velký strany vyhrabat někoho slušnýho? Pak ti nacpou kreatury jako Don Pablo...
Ale čert vem strany. Nejstrašnější masakr bude volba prezidenta, to mě v bezesnejch nocích děsí už teď!
barbucha Nápodobně.
barbucha z ty mam noční můry taky, protože se bojím,že to bude pruser
andulka01 letos me dost mrzi, ze do senatu nevolime.
Je mi z toho vseho nanic, hlavne se bojim, ze za ty roky do voleb se tu nezmota zadna slusna protistrana a babisiada bude pokracovat.
Babiš prý řekl, že ho bude psát osobně, takže jsem klidna.
Čtu to tak, že z toho potřebuje vycouvat tak, aby nevypadal, že ustoupil té sešlosti na Letné.
On zafungoval už i ten staromak, jen to samozřejmě nemůže říct nahlas, protože pak bude někde shromáždění co 14 dní.
continuity no nevim. Na Letne zazni proslovy proti zruseni tv poplatku a v pondeli to Okamura prosazuje (aniz by blbec vedel, ze deti poplatky neplati a studenti vetsinou zijou v rodinach u rodicu, takze taky nemusi). Tak trochu arogantni demonstrace moci, nezda se ti?
Okamura má svoji agendu, ale Babiš fakt couvá, vykládá to úplně jinak než před víkendem.
pan Okamura místo toho, aby držel dohodu, že se neinformuje veřejnost dřív, než je shoda, tak věren své tradici zase něco sděloval médiím
Babiš na ten hlas lidu fakt slyší, to má continuity pravdu. Resp. teda ne slyší, ale bojí ![]()
continuity Už se perou, už se perou ![]()
continuity me to moc nepresvedcilo. To jeho Ja jsem premier, ja o vsem vim a o vsem rozhoduju, to uz tu jednou bylo. Ale jestli si Okamuru srovna, aby nezvanil, tezko rict. No co, v nejhorsim se zas rekne, ze to nebylo z pozice predsedy snemovny, ale promlouval jen ke svym volicum. To je v poradku, mit ruzne nazory vuci obcanum CR nebo jejich podmnozine z SPD? Zacina to tu byt pekna fraska.
barbucha maximalne mu to je neprijemne, protoze ty davy muzou ukazat a komentovat i zahranicni media. Ale nemyslim, ze kvuli tomu couvne v necem zasadnim.
A furt teda jako duchodce cekam, az mi zacne vracet, co mi Fialova vlada vzala. Misto toho Juchelka tvrdi, ze valorizace duchodu se zpetne dorovnavat nebudou, vychovne zustane z valorizaci vyloucene a misto letosniho zvyseni o 700 to pristi rok budou tri stovky. A nejake upravy mozna tak v roce 28. Tssss!
Jsi moc náročná
Babiš Okamura srovnávat nebude, ale Okamura to bez něj neprosadí a mě to na začátek stačí. Musí se zberchat opoziční politika a to zatím nevypada.
Jak jsem si myslela, že nastanou předčasné volby, tak teď se toho spíš bojím. Protože by to dopadlo tak, že motoristi konci a jejich hlasydostane Babiš.
upřímně, zrovna to, že ty důchody nechává, jak to zhruba bylo, považuji za dost velké vítězství zdravého rozumu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.