Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline jerry
10931 příspěvků moje polička 31. března 2026 20:32

notna 

Ředitelka NG se ředitelkou NG nikdy stát neměla, protože na to nerměla. Ale tenkrát uchazeči byli bída s nouzí a pokud pokyn zněl "Někoho vybrat", tak komise vybrala.

A fakt, že ji musel odvolat až Klempíř, je spíš negativum pro jeho předchůdce. Způsob odvolání asi nebyl úplně korektní, ale odůvodněný byl.

Offline brrr
12197 příspěvků moje polička 31. března 2026 20:56

jerry Hlavně nezbývalo jí jen pár měsíců? Jako že zas tak odvážný Oťasův krok to nebyl.

Offline jerry
10931 příspěvků moje polička 31. března 2026 21:15

brrr 

Zbývalo. Ale co si budeme povídat - to odvolání stejně z Oťasovy hlavinky nebylo. To musel někdo navrhnout a muselo to projít schvalovacím procesem a ministr to jen podepsal. Ona paní ředitelka ležela (a dost oprávněně) některým ministerským úředníkům v žaludku. Stačilo využít situaci, že přišel nový jouda, který o chodu MK nic neví a podepíše odvolání. 

Offline Janulik03
19887 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 17:46

Vitajte v depresariu 

Offline Kokoska
34240 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 19:26

barbucha nastesti o tom nerozhoduje Turek. Ale ze prej to jsou teroristi, rekl Macinka.  Zdroj

Mam pocit, ze muzes sazet jeden titulek za druhym, jak jsou na netu, cesky nebo zahranicni, srab je to vseobecnej.

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 20:43

Vládě, a teď ani nevím, komu dřív poděkovat, se povedl vpravdě majstrštych.

Zastropovali paliva tak, že spotřebitel si myslí, že zítra pumpari zbytečně zdraží a pumpari brečí, nebudou naftu prodávat pod dnešní náklady. 

Všichni nespokojení, opravdu ekonomický zázrak

Offline notna
9171 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 22:27
Reakce na continuity:

Vládě, a teď ani nevím, komu dřív poděkovat, se povedl vpravdě majstrštych.

Zastropovali paliva tak, že spotřebitel si myslí, že zítra pumpari zbytečně zdraží a pumpari brečí, nebudou naftu prodávat pod dnešní náklady. 

Všichni nespokojení, opravdu ekonomický zázrak

​Moje oblíbenkyně Alenka se tím chlubí. A to by tak i odpovídalo, že to vymyslela ona s Andrejem. Podle mě oni to vůbec ani dělat nechtěli, protože ví, /tedy jejich poradci, Schillerová neví nic/jaká je to blbost a jen podlehli tlaku, aby nevypadali jako úplni blbci, že nyní neaplikovali svoje rady pro tehdejší Fialovu vládu. Několik dní se z toho kroutili, že je jiná situace a nyní není nutné stropovat atd. jenže jim to furt někdo mlátil o hlavu, tak jim hrdost a omezenost nedovolila přiznat, že jejich rady byly úplně blbý, tak vznikl tento paskvil, který je a zároveň není zastropování. A jako za covidu, je to prostě akorát chaos a zhoršení situace.

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 09:37

notna jj, to je zajímavý pohled, souhlasím, že to tak nějak bude. No člověk by je politoval.

Offline andulka01
12711 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:51

notna a mezitím - cena ropy prudce klesá.
Já vím, že to nebude na dlouho, ten oranžovej zmetek zase něco provede a povezeme se znovu někam do řiti. A Bába s Ájou udrží ceny co nejdéle, aby mohli rozdrbat víc peněz z daně. Já už nejsem ani trochu optimista.

Offline slniecko admin
19396 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 14:06

continuity tu je to ešte vylepšené dvojitou cenou - pre občanov a pre zahraničných, takže v momente, ako vylezieme z BA s BA špztkou, tak okamžite dostávame cenu 2€/l za diesel, pričom vždy s kamenným ksichtom pumpa/pumpárka nahodí nejaký absurdný dôvod, prečo.

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 14:22

slniecko

já jsem doteď myslela, že Slovensko je jeden stát. Takže Bratislava se bude připojovat k Rakousku nebo jaký je plán?

Offline Janulik03
19887 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 14:35

slniecko nerozumiem, chceš tým povedať, že značka BA tanku je na Slovensku drahšie???

Offline slniecko admin
19396 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 15:30

continuity ja mám dlhodobo plán nadviazať na Wilsonovo mesto a vyhlásiť samostatnosť

Akurát mi do toho hádže vidly predstava súčasného amerického prezidenta

Offline Zuzuli
3642 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 15:30

Janulik03 ja bych rekla, ze i prazakum by leckde v cechach nauctovali ten drazsi

Ale vtipny na tom je to, ze ja mam v praze auto s jihoceskou spz a naopak moji rodice maj v jiznich cechach auto s prazskou znackou. Proste jak se uz spz nemeni podle mista registrace vozidla, je to uplne k nicemu.

Offline slniecko admin
19396 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 15:31

Janulik03 samozrejme, že máme normálne SK ceny, resp. mali by sme mať, ale akonáhle vylezieme mimo BA, tak nám účtujú pod milión zámienkami toto. Akože tie AA spz-tky budú celkom úľava.

Offline Černá kočka
1731 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 17:14
Reakce na slniecko:

continuity tu je to ešte vylepšené dvojitou cenou - pre občanov a pre zahraničných,

​Slyšela jsem komentář nějakého slovenského ministra, který se ohrazoval proti dvojitým cenám. Že prý cena je jenom jedna a z té jednotné ceny dostávají slovenští občané slevu,  asi tím chtěl uchlácholit EU orgány, ale myslím, že ti jim na to neskočí a lidi už vůbec ne.

Offline brrr
12197 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 17:20

Já nevím, ať už se snad prezident na to NATO vykašle a nechá tam jet Makeke s Mrcinkou a Zůnou.

Offline Černá kočka
1731 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 17:28

I když to aktuálně vypadá absolutně nereálně, tak doufám, že se nějakým způsobem podaří dostat Macinku s Turkem a tou jejich bandou z vlády a celkově od koryta. Takovou dávku malosti co předvádí dnes a i v poslední době ohledně prezidenta, to doufám vejde do učebnic, ale asi jinak než by si přáli. Někdo kdo dostal od voličů tak 300 000 hlasů a vyskakuje jak kdyby jich dostal 3 miliony.