Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:17
Reakce na macko.pu:

​wendulko, úprimne, už ma to "peckovanie" začína unavovať, (to som si nemyslel),  predsa len mám už nejaké roky a takto ma stále napomínať ma nebaví

ak sa ti zdá že som to niekedy prehnal, tak sa opravedlňujem, pozdravujem aj hooolinkah, (ty nie si stratená, pamätaj si:)))

poprosím o zmazanie účtu

ďakujem

V kontextu toho, co píšeš o pouhý odstavec výš, musím říct, že i mě vcelku unavuje tvé neustálé naznačování, že já mám ještě šanci ze svých názorů "vyrůst" (či jak je to myšleno). Možná to ze svého pohledu vnímáš jako kompliment, ale kompliment to není. Jsem sice ještě relativně mladá, ale už poměrně dlouho dospělá, a tudíž mě to také nijak zvlášť nebaví. 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:23

domenica 

To je strašlivý! 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:41

Už aby bylo po těch volbách, nebo fakt puknu  Tohle je sice kapku OT, ale dát to sem prostě musim. A pak se Zemanovi voliči rozčilujou, když se jim někdo směje 

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:41

Očividně je to celé nahraný skeč, je to vidět z toho, že se do volební místnosti ta holka vůbec dostala, kde stojí pánové z ochranky, jak a kdy reagují, dokonce, aby to podprahové vysílání došlo ale úplně každému trotlovi, je ta holka mulatka .... to už není jak na Balkáně, to už je snad Turkmenistán/Uzbekistán, nebo něco podobného.

Offline jerry
11143 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:51
Reakce na barbucha:

A v dnešní zjitřené náladě mě docela pobavil mladý pán, který si přišel vyzvednout hlasovací lístky: "Mami, připrav mi toho, co vypadá jak Leslie Nielsen! A nespleť si ho s tím Patrickem Stewartem!"

​Mladý pán má výtečný postřeh...po kom ten hoch asi bude?

Online Karja
44465 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:51

Zeny, netruchlete, druhy kolo bude a bude se nam libit, vcetne vysledku. Na to nesazim boty, ale celej botnik. Vzdyt, co to je za skvadru kolem toho Zemana, do mistnosti s prezidentem si nechaj vlizt kdekoho, bodyguardu tri prdele, ale nevedi kde stat.To by zvladlo I osmilety dite, co si hraje na indiany. To uz nejde, to si nemohl ani objednat takovou vostudu. Zadnej novej volic za tech pet let krome Andreje nepribyl, jen mu ubyli.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:54

Mutziputzi když mi to vadí, tak to nečtu. nemám potřebu někomu zakazovat, aby to psal. jasně, pokud si to nepřeje majitel/ka webových stránek, má právo si s tím dělat co uzná za vhodné.

"Majitel/ka" webových stránek taky nikomu nic nezakazuje. Ale vyjádřím se k tý poslední větě. Pokud by mi hráblo a měla jsem najednou maniakální chuť to tady promazat a vyházet, tak mám "moc" to kdykoliv udělat. "Právo" to udělat si ale nevyhrazuju a vyhrazovat nechci. Což neznamená, že k tomu nikdy nedošlo. Ale spočítala bych to na prstech jedný ruky, což je super. Máme tu nějaký standardní pravidla diskuze (opírající se o obecný pravidla slušnýho chování), jak už to tak na forech bejvá, a ty se Správkyněma bereme jako mustr. Nicméně, i v případě, že dojde k jasnýmu porušení pravidel, není nic příjemnýho napomínat dospělý lidi. Wendulka, Slniecko i Mitzi mi dají určitě za pravdu. Navíc to vyžaduje velkou sebekontrolu, protože jsme taky lidi a i námi můžou cloumat emoce (zvlášť pokud jde o takový emotivní téma :D ). 

Co tím chci ale říct... jako správci se snažíme do maximální možná míry nechávat diskuzi plynout a neurčovat, kdo, co a jak by měl přispívat. Tak to prosím dělejte taky, protože ta "benevolence" čas od času vede k tomu, že někdo sám požádá o smazání. To je taky docela naprd. 

Mutziputzi 

Mne prijde zdejsi prostredi proste prijemne vyprofilovany, nazory pitomcu cist nechci, proto jsem tady a ne na Novinkach, nechci aby se tady tahle svoloc rozlejzala, pak holt na to nemam nervy ja...

To možná do jistý míry je, ale jak vidím komenty jako "svoloč se rozlejzá" apod., tak si taky rázem připadám jak na těch Novinkách...

Online Karja
44465 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:54

dost_bot Nahrany, ale takhle se shodit a poukazat na vlastni neschopnost? Asi negativni reklama taky reklama:-)))

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 22:57

jerry 

Po dědečkovi?  Ale aspoň ten zmetek občas pobaví! V tý bídě...

Karja 

Tomu říkám optimismus! Fakt bych ti (i nám) nepřála, abys musela chodit bosa  

Offline viktorka_od splavu
49191 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:01

Hoolinkah vedete to dobře. já to myslela jen tak, že jestli má někdo to právo ty názory třídit, tak jsi to ty, protože máš tu moc. v tomhle případě už je jedno jestli je to správné či ne, protože jsme tu na tvém území. asi jako by chtěl někdo polepovat můj dům volebními letáky - tak to pak mám právo strhat ty které se mi nelíbí. nikdy ale nebudu strhávat ty na veřejných plochách. hodně lidí si myslí že "ty internety" jsou taky veřejná plocha - ale to je mýlka.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:03
Reakce na Mutziputzi:

domenica Neverim, to je sorta lidi, ktery neaktivuje nic, ruku do ohne bych dala, ze mu tohle nehodi ani 100 hlasu

​Taky si myslím. Zemana letos volí lidi předem rozhodnutí ho volit. 

Ten zbytek si na tom videu všimnul mimo jiný i toho, že se Zeman málem rozsypal jak pan Burns ze Simpsonů. Není to pěkný pohled a kdybych si ho ještě aspoň trochu vážila, tak by mi ho bylo líto. 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:07

viktorka_od splavu Jasný. On konkrétně tenhle web je od samýho začátku z velký části "věc veřejná" a z mý pozice mi to i naprosto vyhovuje. Internetový diskuzní fora jsou mnohdy hodně nedemokratický, ale dělat admina na takových místech by mě upřímně moc nebavilo. 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:21
Reakce na barbucha:

Karja 

Tomu říkám optimismus! Fakt bych ti (i nám) nepřála, abys musela chodit bosa  

A ještě navíc v takový situaci! Ale i já jsem optimista. V tom, že mu ubyli voliči, má Karja pravdu. Dost lidí v druhým kole volilo Zemana jako menší zlo a dneska ti řeknou, že je za tu dobu zklamal a/nebo je letos z čeho vybírat a/nebo je to už jen stín a karikatura sebe sama. 

Abych se nakonec nedivila, že jo... Možná někteří naopak přibyli...ale ať počítám, jak počítám, kde by je vzal?

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:28
Reakce na barbucha:

milacka 

No ti, kteří nejsou v bezvědomí, určitě! 

​Psali, že pry z toho "útoku" mohl dostat infarkt. No, mohl, bylo by to vyřešený. 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:30

Hoolinkah 

Osobně znám dva bývalý voliče Zemana, který by si dneska radši ruku usekli. Takže jo. Ale na druhou stranu, ten jeho tábor je poměrně dost zoufalej a nabuzenej (obojímu mocně přitápěno z Hradu), takže se může stát, že taky zaloví mezi dosud nerozhodnutýma strýčkama, tetkama i nově plnoletejma vnoučátkama (který všechny by dodneška ani nenapadlo k volbám jít).

A nevím, co je na tom pravdy... ale viděla jsem na internetu vyjádření pár očitejch (?) svědků, kterak k volebním prostorám přijel autobus s důchodcema... patrně ze starobince, a ti už by taky kolikrát dali přednost tomu, aby jim každej dal svatej pokoj. Ta agitace bude asi mnohem brutálnější, než kdy dokážeme my, elitářská kavárna...

No jsem věru zvědavá.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:33
Reakce na Hoolinkah:

​Taky si myslím. Zemana letos volí lidi předem rozhodnutí ho volit. 

Ten zbytek si na tom videu všimnul mimo jiný i toho, že se Zeman málem rozsypal jak pan Burns ze Simpsonů. Není to pěkný pohled a kdybych si ho ještě aspoň trochu vážila, tak by mi ho bylo líto. 

​Selektivní slepota... všechno málo. Řekla bych, že u podstatné části elektoriátu Zemana je hybnou silou touha naštvat ty druhé.

Ale přesto jsem mírně optimistická. 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:36

domenica Tak to každopádně, ale to jsou ti už předem rozhodnutí, aktivistka neaktivistka.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:36

A hele, koukám na to video - ten člověk už vůbec neví, kde je a co dělá!  Tam virvál, tetina ječí, ochranka ho chytá... a on normálně pokračuje ke komisi s tou šrajtoflí - kdyby ho nezadrželi, v klidu vytáhne občanku a nechá se zapsat. A ten udivenej výraz, jako proč ho někdo drží?! Kristepane, úplně a totálně mimo! 

https://www.facebook.com/lukas.peterka.16/videos/2014026065293274/

Ginevra 

Takže ne, infarkt dostat nemoh, protože vůbec nevěděl co se děje!

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:39
Reakce na barbucha:

A nevím, co je na tom pravdy... ale viděla jsem na internetu vyjádření pár očitejch (?) svědků, kterak k volebním prostorám přijel autobus s důchodcema... patrně ze starobince, a ti už by taky kolikrát dali přednost tomu, aby jim každej dal svatej pokoj. Ta agitace bude asi mnohem brutálnější, než kdy dokážeme my, elitářská kavárna...

No jsem věru zvědavá.

Jo?  Já mám dojem, že do domovů pro seniory chodí "pojízdná" komise, stejně jako do nemocnice. Nemusej pořádat zájezdy. 

A nepodceňuj je. Můj téměř devadesátiletej děda s maloměsta nemůže Zemana ani cejtit. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 23:47
Reakce na Hoolinkah:

domenica Tak to každopádně, ale to jsou ti už předem rozhodnutí, aktivistka neaktivistka.

​Aktivistka ale může nepřímo aktivovat část těch, co by se normálně k volbám neoběžovali. Neboli, jestli ten akt někomu pomůže k lepšímu výsledku, tak jedině jemu.