Mutziputzi když mi to vadí, tak to nečtu. nemám potřebu někomu zakazovat, aby to psal. jasně, pokud si to nepřeje majitel/ka webových stránek, má právo si s tím dělat co uzná za vhodné.
"Majitel/ka" webových stránek taky nikomu nic nezakazuje. Ale vyjádřím se k tý poslední větě. Pokud by mi hráblo a měla jsem najednou maniakální chuť to tady promazat a vyházet, tak mám "moc" to kdykoliv udělat. "Právo" to udělat si ale nevyhrazuju a vyhrazovat nechci. Což neznamená, že k tomu nikdy nedošlo. Ale spočítala bych to na prstech jedný ruky, což je super. Máme tu nějaký standardní pravidla diskuze (opírající se o obecný pravidla slušnýho chování), jak už to tak na forech bejvá, a ty se Správkyněma bereme jako mustr. Nicméně, i v případě, že dojde k jasnýmu porušení pravidel, není nic příjemnýho napomínat dospělý lidi. Wendulka, Slniecko i Mitzi mi dají určitě za pravdu. Navíc to vyžaduje velkou sebekontrolu, protože jsme taky lidi a i námi můžou cloumat emoce (zvlášť pokud jde o takový emotivní téma :D ).
Co tím chci ale říct... jako správci se snažíme do maximální možná míry nechávat diskuzi plynout a neurčovat, kdo, co a jak by měl přispívat. Tak to prosím dělejte taky, protože ta "benevolence" čas od času vede k tomu, že někdo sám požádá o smazání. To je taky docela naprd.
Mutziputzi
Mne prijde zdejsi prostredi proste prijemne vyprofilovany, nazory pitomcu cist nechci, proto jsem tady a ne na Novinkach, nechci aby se tady tahle svoloc rozlejzala, pak holt na to nemam nervy ja...
To možná do jistý míry je, ale jak vidím komenty jako "svoloč se rozlejzá" apod., tak si taky rázem připadám jak na těch Novinkách...