Zuzuli
A já teda i ten StarDance. Jeden z mála pořadů, u kterého se sejdu s mladší (19).
Aktuální česká politická situace
Karja jasně, ale taky nemá tolik sponzorů
Ale chápu, že je spousta lidí, co na české televize fakt nekoukají a rádio si pustí max v autě (a teď už třeba ani to ne, bo playlisty), a pak jim ty poplatky přijdou fakt jen jako daň ze vzduchu.
Vysvětlovat, vysvětlovat, vysvětlovat.
Jo, na dvojce koukám na dokumenty taky. Tu využívám nejvíc - dětský programy nikdy a politice na ct24 se už vyhejbám. A jednička, jakožto hlavní kanál televize, prostě stojí za starou bačkoru. Národu se tu nabízej jen příšerný vykopávky, soutěže a estrády... co takhle aspoň v pátek večer nějakej slušnej film, mladší čtyřiceti let? Ani náhodou. Neměla by zrovna tahle televize náš vší lid nějak (nenásilně) kultivovat? Nebo jakej má teda účel? Aby si člověk otevřel lahváče a spokojeně pochrupkal u Všechnopárty? ![]()
Rozhlas jsem si nepustila nikdy v životě, žvanění mě obtěžuje a pokud už potřebuju nějakou hudební kulisu, pustím si radši něco dle vlastního výběru. Ale chápu tu funkci a poplatky mi nevaděj.
barbucha Rozhodně nemá jen kultivovat. Kultivuje ostatně na Artu.
Přiznání: Rozhlas je moje srdeční záležitost už od dětství.
Tak jen pro pustou zábavu to ale snad neni
a řekla bych, že Art si schválně nikdy nepouští tak 90% dezolátů. Proto říkám "nenásilně"...
Ad Přiznání: vlastně to taky patří k mým vzpomínkám na dětství - babička měla imrvére puštěnej dráťák v kuchyni, k vaření... a úplně to vidim: sluníčko svítí do oken, vůkol se linou vábný vůně a z dráťáku dechovka
no, tý tam bylo naštěstí málo, dávali hodně klasiky, ta se hodila líp... on to nějak psal už Horníček, že dechovka se snese jedině na slunečný pěšině mezi poli, jinam nepatří ![]()
barbucha To je hezká vzpomínka.
Tywogo, prý "hilsneriáda na Turka".
To dno je fakt hodně hluboko.
Abych vás trochu potěšila, tak mne opravdu mile překvapilo, jak jsou Rumuni jednoznačně ukotvení co se týče Ruska a podporu Ukrajiny. Tady se o tom moc nemluvi, ale hodně pomáhají a mají v tom jasno.
A muz rikal, že tohle měli jasné i na severu, takže to nebude nejaka lokální výjimka.
To nevymyslíš![]()
Ještě k té televizní debatě: Měla jsem jednou to "štěstí" vidět večerní zprávy na polské státní televizi, myslím tak rok 2023-2024, běžný den, do nějakých nejbližších voleb byly asi 3-4 měsíce. Bylo to 95 % oslavných zpráv o tom, co všechno vláda udělala skvěle pro lidi, proložené 1-2 krátkýma reportážema o tom, jak opozici nemá cenu volit, protože se stejně rozhádají a všeobecně jsou příšerný. Bylo to jak návrat do normalizace. Souhlasím tedy, že Stardance je jen vějička a o ni vůbec nejde. Takovou každodenní propagandu potenciálně do každé domácnosti tady fakt nechceme.
moje ex-firma dělala kromě jiných ZIS pro Čro, ČT a RTVS
v tomto systému se provádělo i vybírání a fakturace poplatků
RTVS skončilo, ale v Česku změna výše poplatků spolu se změnou výpočtu u firem, to je masakr
A bez financování těchto institucí od lidí se vsadím, že už nekoupí ta média ani pár řádků kódu, už když jsem odcházela, tak šetřili jak starej MacDonald
byla jsem přítomna už jednoho úpadku velkého distributora médií (našeho zákazníka) a není to vůbec příjemné, když firma ve velkém propouští (po etapách), zavírají se oddělení, lidi tápou, kde budou a často jsou to lidi, kteří tam pro práci žili a nechali tam kus sebe...
No to snad... nemelo by byt neco takoveho trestne? Jak muzou poslanci pidistrany davat rozhovory o necem, co by se pripadne melo resit na vladni urovni?
Pozor, ať v baru nějakému vládnímu z.....i neublížíte na cti!
luciole a včera Turek na XTV ![]()
- vyhrožuje nějaké právničce, že se na ni podívá ČAK
- že když je někdo dostatečně bezvýznamvý, že od něj tu omluvu milostivě přijme
- zveřejňuje pracovní smlouvu vyhozeného odborníka včetně platu
Já nemám slov. A přitom bychom měli věnovat pozornost důležitějším a nebezpečnějším věcem. Změna služebního zákona třeba. Na pozadí Turkových imbecilit se děje kompletní únos státu, puč pragmatických komoušů ruku v ruce s oligarchama. Já se strašně bojim.
andulka01 Já taky :-(
a ten stavební zákon, to bude taky něco... ![]()
andulka01 já myslím, že už jsme v pr**li. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY