Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline andulka01
12779 příspěvků moje polička 22. dubna 2026 14:47

Sweet Potato a taky, že bez dotací by Agrofert negeneroval žádný zisky. On (si myslím) vůbec není žádnej geniální manažer, bez sviňáren a dotací by se neuživil.

Plus ty obří půjčky co má z Číny

Online Sweet Potato
40078 příspěvků moje polička 22. dubna 2026 17:51

andulka01 Ale buďme v klidu, Stardance nám Andrej zachrání.

Offline jerry
11119 příspěvků moje polička 22. dubna 2026 18:02
Reakce na Sweet Potato:

Stardance nám Andrej zachrání.

​Chléb (Agrofert) a hry (Stardance)

Offline Kokoska
34620 příspěvků moje polička 22. dubna 2026 18:22

Aneb jak pravil jeden z prispevku v diskuzi, Andrej uz neni ve stretu zajmu, uz je se svymi zajmy v souladu.

Jo, slo to rychle.

Online Sweet Potato
40078 příspěvků moje polička 22. dubna 2026 18:49

jerryPřesné. 

Offline berush
460 příspěvků moje polička 22. dubna 2026 23:42
Reakce na barbucha:

​A tos neviděla kancelář Schillerové ... to je teprve portrét a okolostojičná výzdoba

Offline andulka01
12779 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 06:51

Sweet Potato jerry to je něco TAK nehoráznýho

aspoň ty zaměstnanci ČT a ČR se rozhoupali, už jsem si myslela, že jim je to jedno, pro koho a jak budou pracovat (a lhát, kdyby na to došlo). 

Edit: tak Chudárek nás ujistil, že je všechno v oukeji, že mu Babiš řekl, že média rozhodně nikdo ovlivňovat nebude a že ten zákon dotáhneme Ty úplatky za volby samozřejmě dávají smysl. Tohle je prostě v pytli.

Online Sweet Potato
40078 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 08:26

Přečtu vám jednu větu: „Nechceme, aby veřejnoprávní média byla financována přímo ze státního rozpočtu, tím by se stala vládními.“ Víte, kdo je jejím autorem?

To jsem řekl já?

To je z programu Motoristů pro sněmovní volby 2025, konkrétně z kapitoly nazvané „Bohatá kultura bez politických filtrů“. Proč dnes porušujete vlastní program?

Na férovku řečeno, jak se říká na Moravě, změnila se od té doby situace. Už jste to asi slyšel několikrát, ale my jsme prostě sedmiprocentní strana. Přišli jsme, abychom prosadili co nejvíce ze svého programu. Ale tuhle věc nám nezbylo než opustit, protože dvě silnější vládní strany to měly v programu jako prioritu a prosadily si svou. Zejména pro ANO je zrušení poplatku programovou prioritou.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-ct-jsem-bral-jako-nedotknutelny-oltar-ale-pak-mi-to-doslo-lici-klempir-304611

To si dejte celé. Ale připravte si vázy na slzy. Šašek počmáranej. 

Offline andulka01
12779 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 08:58

Sweet Potato ukázkový příklad bezpáteřního hajzlíčka, který se zase jednou dostal k moci nad ostatními. A on už ví, jak opojné to je, chce zase a víc!

Jo, ještě to, jak si bere důchodce jeko rukojmí! To je dno.
A v diskusi převládá názor, že ČT nikdo nepotřebuje, nechce, nesleduje, tedy nebude platit. Hele fakt nikomu nedochází, že to zaplatí úplně všichni a hlavně víc?

Online Sweet Potato
40078 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 09:24

andulka01 Nedochází.

Ale je nutno přiznat, že ty poplatky asi nikdy nebyly dostatečně vysvětlovány. 

Online barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 10:34
Reakce na andulka01:

A v diskusi převládá názor, že ČT nikdo nepotřebuje, nechce, nesleduje, tedy nebude platit. Hele fakt nikomu nedochází, že to zaplatí úplně všichni a hlavně víc?

​Jo jasně. ČT nikdo nesleduje... Hlavně že na estrádu Stardance čumí půlka národa.

A to se kurvafix nenajde v opozici nikdo, kdo by denně na internetech ječel a vypočítával, jak se to teda bude platit a kolik, a hlavně KDE se ty prachy vezmou?! Bezmála OSM MILIARD ročně pro rozhlas a televizi...

Offline Marbuša
1408 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 11:23

Já vím, že je to naivní představa, ale já bych zrušila Star dance, protože to sleduje určitě dost Babišových voličů a pak bych zrušila další pořady, o které tahle část populace stojí a posílila zpravodajství.

Offline RoSa
10086 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 12:37

Marbuša taky nechápu, proč na tý hovadině tak lpěj... a levný to natáčení asi nebude... takovej pořad podle mě patří na Novu/Primu apod.

Offline Torrah
3281 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 14:50

Za sebe se přiznám, že je mi z týhle vlády regulerně zle. Ona ta minulá taky nebyla něco extra, ale tyhle kreatury jako Turek, Macinka, Babiš, Okamura a jejich podržtašky špatně nesu.

Offline continuity
42614 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 14:55

RoSa

Stardance si na sebe vydělá. 

Offline Kokoska
34620 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 16:54

RoSa neumim si predstavit primy prenos prerusovany reklamami. Star Danceby se jeste nejak dalo, ale co treba koncerty? To by se na 5 - 10 minut prestalo hrat  a cekalo? Ano, i o Prazskem jaru a adventnich koncertech jsem slysela, ze je to zbytecna zabava pro honoraci.

Offline RoSa
10086 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 18:19

continuity Kokoska hmhmmm, tak to bude asi tím, že nejsem cílovka, no...

Online viktorka_od splavu
49169 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 18:19
Reakce na Sweet Potato:

andulka01 Nedochází.

Ale je nutno přiznat, že ty poplatky asi nikdy nebyly dostatečně vysvětlovány. 

​mne je televize uprimne u zadnice a poplatky jsou mi lhostejny, ovsem ten "verejnopravni" princip fungovani je velmi diskutabilni. nejen kvuli stardance. tady mela imho jit ta debata..

Offline RoSa
10086 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 18:26

viktorka_od splavu ... přesně: televize je mi šumafuk, nemám na to čas a nebaví mě to, radši si zprávy přečtu a na ten koncert si zajdu... takže ne že nejsem cílovka tanečků, já nejsem cílovka tý bedny obecně... ale názor na to můžu mít