Sweet Potato a taky, že bez dotací by Agrofert negeneroval žádný zisky. On (si myslím) vůbec není žádnej geniální manažer, bez sviňáren a dotací by se neuživil.
Plus ty obří půjčky co má z Číny
Sweet Potato a taky, že bez dotací by Agrofert negeneroval žádný zisky. On (si myslím) vůbec není žádnej geniální manažer, bez sviňáren a dotací by se neuživil.
Plus ty obří půjčky co má z Číny
andulka01 Ale buďme v klidu, Stardance nám Andrej zachrání.
Aneb jak pravil jeden z prispevku v diskuzi, Andrej uz neni ve stretu zajmu, uz je se svymi zajmy v souladu.
Jo, slo to rychle.
jerryPřesné.
A tos neviděla kancelář Schillerové ... to je teprve portrét a okolostojičná výzdoba
Sweet Potato jerry to je něco TAK nehoráznýho ![]()
aspoň ty zaměstnanci ČT a ČR se rozhoupali, už jsem si myslela, že jim je to jedno, pro koho a jak budou pracovat (a lhát, kdyby na to došlo).
Edit: tak Chudárek nás ujistil, že je všechno v oukeji, že mu Babiš řekl, že média rozhodně nikdo ovlivňovat nebude a že ten zákon dotáhneme
Ty úplatky za volby samozřejmě dávají smysl. Tohle je prostě v pytli.
Přečtu vám jednu větu: „Nechceme, aby veřejnoprávní média byla financována přímo ze státního rozpočtu, tím by se stala vládními.“ Víte, kdo je jejím autorem?
To jsem řekl já?
To je z programu Motoristů pro sněmovní volby 2025, konkrétně z kapitoly nazvané „Bohatá kultura bez politických filtrů“. Proč dnes porušujete vlastní program?
Na férovku řečeno, jak se říká na Moravě, změnila se od té doby situace. Už jste to asi slyšel několikrát, ale my jsme prostě sedmiprocentní strana. Přišli jsme, abychom prosadili co nejvíce ze svého programu. Ale tuhle věc nám nezbylo než opustit, protože dvě silnější vládní strany to měly v programu jako prioritu a prosadily si svou. Zejména pro ANO je zrušení poplatku programovou prioritou.
To si dejte celé. Ale připravte si vázy na slzy. Šašek počmáranej.
Sweet Potato ukázkový příklad bezpáteřního hajzlíčka, který se zase jednou dostal k moci nad ostatními. A on už ví, jak opojné to je, chce zase a víc!
Jo, ještě to, jak si bere důchodce jeko rukojmí! To je dno.
A v diskusi převládá názor, že ČT nikdo nepotřebuje, nechce, nesleduje, tedy nebude platit. Hele fakt nikomu nedochází, že to zaplatí úplně všichni a hlavně víc?
andulka01 Nedochází.
Ale je nutno přiznat, že ty poplatky asi nikdy nebyly dostatečně vysvětlovány.
A v diskusi převládá názor, že ČT nikdo nepotřebuje, nechce, nesleduje, tedy nebude platit. Hele fakt nikomu nedochází, že to zaplatí úplně všichni a hlavně víc?
Jo jasně. ČT nikdo nesleduje... Hlavně že na estrádu Stardance čumí půlka národa.
A to se kurvafix nenajde v opozici nikdo, kdo by denně na internetech ječel a vypočítával, jak se to teda bude platit a kolik, a hlavně KDE se ty prachy vezmou?! Bezmála OSM MILIARD ročně pro rozhlas a televizi...
Já vím, že je to naivní představa, ale já bych zrušila Star dance, protože to sleduje určitě dost Babišových voličů a pak bych zrušila další pořady, o které tahle část populace stojí a posílila zpravodajství.
Marbuša taky nechápu, proč na tý hovadině tak lpěj...
a levný to natáčení asi nebude... takovej pořad podle mě patří na Novu/Primu apod.
Za sebe se přiznám, že je mi z týhle vlády regulerně zle. Ona ta minulá taky nebyla něco extra, ale tyhle kreatury jako Turek, Macinka, Babiš, Okamura a jejich podržtašky špatně nesu.
Stardance si na sebe vydělá.
RoSa neumim si predstavit primy prenos prerusovany reklamami. Star Danceby se jeste nejak dalo, ale co treba koncerty? To by se na 5 - 10 minut prestalo hrat a cekalo? Ano, i o Prazskem jaru a adventnich koncertech jsem slysela, ze je to zbytecna zabava pro honoraci.
continuity Kokoska hmhmmm, tak to bude asi tím, že nejsem cílovka, no...
andulka01 Nedochází.
Ale je nutno přiznat, že ty poplatky asi nikdy nebyly dostatečně vysvětlovány.
mne je televize uprimne u zadnice a poplatky jsou mi lhostejny, ovsem ten "verejnopravni" princip fungovani je velmi diskutabilni. nejen kvuli stardance. tady mela imho jit ta debata..
viktorka_od splavu ... přesně: televize je mi šumafuk, nemám na to čas a nebaví mě to, radši si zprávy přečtu a na ten koncert si zajdu... takže ne že nejsem cílovka tanečků, já nejsem cílovka tý bedny obecně... ale názor na to můžu mít ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.