Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline RoSa
10086 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:16

brrr a staronový prezident Hospodářské komory (Zajíček z ODS) si pochvaluje, jaká to bude super věc ten stavební zákon... to bude velký špatný...

Online rysamona
1102 příspěvků moje polička 30. dubna 2026 08:58

Tak co se týče změny stavebního zákona... Co čekat od ministryně, která  mimo jiné aférky (levný obecní byt od města  kde starostovala, nadržování exmanželi a přikrývání jeho průserů) má na svém pozemku černých staveb až na půdu. Člověk co má na starosti stavební právo neví, že na stavbu je potřeba povolení a že pozemek můžeš využívat, mimo jiné,  pouze v souladu s druhem pozemku. Na lesním pozemku, který je dle územního plánu mimo zastavěné území má kůlny šopky a domečky vzniklé v posledních pěti letech. To je hnus. 

Offline jerry
11119 příspěvků moje polička 05. května 2026 16:36

Jeden zpěvák ministrem kultury, jiná zpěvačka ombudsmankou na ministerstvu práce

A Kateřina Biomasa Jacques ombudsmankou na ministerstvu obrany.

To nevymyslíš

Offline brrr
12290 příspěvků moje polička 06. května 2026 22:18

Ty vládní tanečky kolem sjezdu sudetských Němců, to snad není pravda. 

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 07. května 2026 13:37

brrrTaky si říkám, jestli jim hrabe už úplně ... A letos konečně chci vyrazit na Pouť smíření.

Offline Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 07. května 2026 14:02

Protože spoustě lidí to pořád konvenuje. I když třeba vůbdc ndvědí, o co jde.

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 07. května 2026 17:34

rysamona 

Však to dneska soudružka vysvětluje! 

Očekávám brzké zřízení sbírky, aby neskončila pod mostem

Offline RoSa
10086 příspěvků moje polička 07. května 2026 17:37

barbucha koho to zajímá?!

Offline Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 07. května 2026 17:45

barbucha Připravte vázy na slzy!

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 07. května 2026 17:55
Reakce na RoSa:

barbucha koho to zajímá?!

​Tvl svině žebrácká co si z platu starostky/ministryně nedokáže zaplatit normální kvartýr? Ta by měla zajímat i orgány v trestním řízení. 

Offline notna
9357 příspěvků moje polička 07. května 2026 19:19

barbucha Musíme přece pochopit , že ona má po letech velké smůly na muže konečně takového, se kterým je šťastná a mají ty šťastné vzpomínky v tom bytě a proto se nemohou odstěhovat. To přece každý Musí pochopit po té, co se nám tak obnažila Ja si myslela, ze tisk přehání a ono ne, pustila jsem si kousek a opravdu ministryně mele takovéto nesmysly

Offline jerry
11119 příspěvků moje polička 07. května 2026 19:32

V tom článku se píše, že svůj obecní byt opusila koncem března a přistěhovala se k současnému manželovi, na kterého přešel obecní byt po matce. 

Nájemcem je tedy manžel a není jasné, proč by měl byt opouštět jen proto, že je jeho manželka momentálně ministryně (že je to zřejmě prosperující podnikatel, to je věc jiná). O tom, jestli manžel přestane být nájemcem, rozhoduje on sám, nikoliv jeho žena - tady se mi zdá, že novináři nějak přestali rozlišovat realitu.

Je pravda, že mele nesmysly - ale zřejmě proto, že toho másla má na hlavně víc než jen ten obecní byt.

Osobně ale doufám, že tahle hlupaňa ministryní dlouho nebude.

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 07. května 2026 19:57

notna 

Já si to nepustila, protože jsem si byla naprosto jistá že přesně tyhle žvásty uslyšíme.

Offline notna
9357 příspěvků moje polička 07. května 2026 21:43

jerryKomentuju její projev. To je prostě tragédie, ze toto vypouští z úst ministryně. A ještě po té i setrvává dále ve funkci. Já nevim, ale aspoň trochu, trošičku nějakou sociální úroveň by představitele vlády měli mít.

Offline jerry
11119 příspěvků moje polička 07. května 2026 21:45

notna 

Však s tvým komentářem taky souhlasím...prostě hlupaňa je to.

V téhle vládě sociální úroveň nemá většina ministrů. Bohužel.

Offline Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 08. května 2026 09:52
Offline Samantha
3292 příspěvků moje polička 09. května 2026 07:17
Reakce na jerry:

notna 

Však s tvým komentářem taky souhlasím...prostě hlupaňa je to.

V téhle vládě sociální úroveň nemá většina ministrů. Bohužel.

​v souvislosti s tvým příspěvkem mě napadlo, že si příště udělám kopii svých hlasovacích lístků, abych věděla, zda za to nadělení taky můžu

nemyslím zrovna ministry, ale do parlamentu už dlouho zaškrtávám výhradně ženy (kromě dalších kritérií)