Aktuální česká politická situace
Chcipla nam koza. Hura, sousedovi chciply dve! Ono teda mezi Aa3 a A1 je rozdil 1 stupen a Aa3 je v dane skupine nejnizsi. A jestli se budem dal zadluzovat, muzem spadnout dost rychle.
V rámci souhrnu slibů a dobrých zpráv se premiér pochlubil i snížením úvěrového ratingu Belgie. „Další dobrá zpráva je, že Belgie má poprvé v historii horší rating než ČR,“ sdělil v reakci na páteční zprávu agentury Moody's Ratings, která snížila hlavní rating Belgie na známku A1 z dosavadního stupně Aa3. Rating ČR je Aa3.
Kokoska nechapu, kdo může mít radost že snížení ratingu našeho ekonomického partnera.
Mě se teda z Babiše otevírá kudla v kapse, vrchol je podle mne ten Taiwanu. naštěstí mě teď čeká týden v Rumunsku, takže si snad od tohoto blbince odpočinu.
continuity to teda. On cely ten clanek je vyzivny. V Rumunsku je krasne, uzij si to.
Kokoskajá to radši ani nejdu číst.
Víc času (teda jedno odpoledne) budu mít bohužel jen v Bukurešti a tam jsem už byla 3x, ale lepsi než drátem do oka. Plánuji zajít do skanzenu a k jezeru. ![]()
continuity jo tak, ja myslela, ze to bude dovolena.
Kokoskadovolená v nedohlednu, ale od politiky si v zahraničí trochu odpočinu vždy.
barbucha Hahahaha, to neni prank? To je tak vtipny!!! Ta Slovackova muza proste tahne k borcum no;-)
barbucha proč? PROČ? To si fakt holka stoupne k plátnu a vymaluje tohodle blba?
andulka01 Jakýho blba, napsala k té fotografii "děkuji za nejkrásnější model":D:D:D:DHahahahaha
barbucha A vidělas i celou tu jeho sbírku? ![]()
Ne. A myslím že ji ani nebudu hledat.
No proč... patrně doufá že se jí teď kšefty jen pohrnou: to máš ještě Klaus... Micina... Ričrd... si ta Slováčkova matrace štětce zavaří!
Rozežírání všeho fungujícího postupuje strašně rychle. I tam, kde by nás to nenapadlo. Na Úřadě vlády v údržbě nové vedení. Okamžitě rozjelo drsný bossing. Jednoznačně chtějí dohnat zaměstnance k odchodu. A najmout správné externí firmy.
Sweet Potato ja su tak šťastné, že mezi zákazníky máme pouze místní malé úřady, a všechny tyhle státní zakázky dlouhodobě odmítáme...
Totálně v prdeli všecko.

Tisková konference k nadcházejícímu 60. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na snímku z 21. dubna 2026 Oto Klempíř (za Motoristy) a výkonný ředitel KVIFF Kryštof Mucha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje