Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline RoSa
10080 příspěvků moje polička 08. června 2026 19:38

Sweet Potato ramena jak sešlapanej rejč

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 08. června 2026 20:07

RoSamě neustále fascinuje jejich představa, že chlap, který zvládnul jednání s Gerasimovem se lekne Klausovy podržtašky. 

Ten má všechny tyhle hry a signály dávno přečtené. 

Novinář: byl jste tam chvilku

Prezident: to není nijak složitý problém, aby to mělo trvat dlouho. 

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 11. června 2026 11:44

continuity 

Super fotka. Ta Pavlova pozice mi evokuje i mazani si na chleba (kdyz si odmyslis tu sklenici)

Offline Kokoska
34546 příspěvků moje polička 11. června 2026 13:22

barbucha uz chvili se to probira v detskem vlakne.

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 11. června 2026 23:26

Kokoska 

Mne to jinde nechce vzit prispevek, nechapu. Tak to dam zas sem.

Ja se z tech kretenu fakt pominu. To bude skolstvi jak vino...

Uz jsem tu psala o jazykovy vybavenosti Svedu a napisu to zas: zadnej autobusak/taxikar tady na me nerve "nauc se svedsky, debile!" jak mnohdy slysim v Praze - naopak mi odpovi plynnou anglictinou jako by zrovna prijel z Oxfordu. Stejne tak kazda prodavacka, kazdej stankar co mi proda flasku vody na ulici... kazdej kolemjdouci co se ho zeptam na cestu... vsichni spoluzaci zritelnice co k nam chodili uz na zakladce byli schopny konverzovat o cemkoliv... a vsichni meli i nejakej druhej jazyk od ty zakladky vcetne zritelnice, a ty maly hlavicky jim svete div se nepukly! I opravar co jsem s nima za ty roky tady jednala, at uz prisel na pracku nebo umejt okna atd., nemel s anglictinou prazadnej problem. To spis ja!

Takze zadny kecy jak "manualne zrucny" tj. jinymi slovy lidi nevhodny pro studium (dle nasich socialnich inzenyru) nepotrebujou jazyky, nebrat! Jediny nevhodny lidi pro cokoliv sedej ted ve vlade...

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 11. června 2026 23:57
Reakce na barbucha:

Jediny nevhodny lidi pro cokoliv sedej ted ve vlade...