Kokoskapřesně, jedna věc je že nechtějí aby tam jel, zcela jiná je ho prakticky ignorovat. Na schůzky pozdě, vykazovat mu přes média, že nikam nejede. Fakt hnus.
Aktuální česká politická situace
Tak ono fakticky je to předběžko reálně nevymahatelné.
Otázka je, jestli si soudni rozhodnuti ta banda troufne ignorovat.
Nedivila bych se ničemu.
barbucha hele já si myslim, že Motoristi budou teď řádit jak černá ruka - co nestihnou do konce týhle vlády, to už nikdy... jepičí život... viděj, že jsou příště už i pro svoje voliče nevolitelný, takže musej plnit zadání sponzorů v zrychlenym režimu... bude to jízda ještě... ![]()
Na jednu stranu z toho mám radost, na druhou se bojím, co to u těch duševních mrzáků /pardon,,-ale to se fakt jinak nedá označit/ vyvolá za reakci.
jerry
nestras, to si snad nedovolil ani Orbán.
Kokoska skučení o podjatém a zmanipulovaném soudu se okamžitě vysypal plný pytel. Mně je z blbosti mých spoluobčanů už tak na blití, že se to ani slušně nedá říct.
Pinot Noir jojo, a prezidentská kampáááň a opoziční kandidát, už to jede. Fakt, kam tahle zeme za tech par mesicu dospela, a nemyslim ted hospodarsky, to je sileny.
Kokoska už jsem viděla i "státní převrat"
lidi jsou fakt mimoni...
Já se tedy styděla, když tam Zamena usadili na židli, ale všichni věděli, je je jen figurka, tak budu doufat, že teď si zas o Macinkovi a spol budou mysletn něco podobného
Ta banda je naprosto nepředvídatelná - jisté je jen to, že je všehoschopná. A Bureše si Micina vodí jak opici na špagátu.
barbucha hele já si myslim, že Motoristi budou teď řádit jak černá ruka - co nestihnou do konce týhle vlády, to už nikdy... jepičí život... viděj, že jsou příště už i pro svoje voliče nevolitelný, takže musej plnit zadání sponzorů v zrychlenym režimu... bude to jízda ještě...
Tak samozřejmě. A bohužel toho stihnou posrat dost... a další vláda aby se přerazila. Zas pojedem po volbách znova vod začátku, doprčicpráce.
@Liesel a prezidentska diktatura misto parlamentni demokracie
Micina plive jedy, to je nádhera! ![]()
notna Ale co by to odstartovalo v opačném případě, totální svévoli. Br
Jsem si nemohla pomoct...

chachacha, právě máme v přímém přenosu něco, co se bude už brzy přednášet na právech. Takhle rychlé předběžko jsem nečekala ani v nejdivočejších snech. Prej puč, micina se ukňučí k smrti![]()
jerry no vidím, že než jsem vyřídila třídní schůzky, tak je jasno.
Ale ten Micina se fakt posral v kině, že "soudruha prezidenta". To jsou vyjádření, které mu nic nezískají. On je fakt mentálně slabší.
Akorát že fakta někoho stejně vůbec nezajímají.

matka to před chvílí pojmenovala výstižně: chamraď ![]()
Už chápu, proč jsou taková vedra. Já dnes souhlasím se Šlachou a to může znamenat jediné: peklo zmrzlo.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my