Ve zpravach mluvili o usazovani clenu delegaci, poslouchala jsem to sice pres hadky deti, ale ministr zahranici sedi az ZA prezidentem ![]()
Aktuální česká politická situace
Klempíře vypískali na folklórním festivalu ve Strážnici ![]()
Jeste bude veselo s tim, kdo povede delegaci.
Forejt: Nejde jen o protokol
Bývalý vedoucí odboru protokolu Kanceláře prezidenta republiky Jindřich Forejt upozornil, že otázku vedení delegace nelze posuzovat pouze z pohledu české strany. Naše země totiž summit neorganizuje, stává se hostem. Forejt připomněl, že účast prezidentů na summitech NATO dosud vycházela spíše z úzu (zvyklosti) než ze závazného pravidla.
Zároveň Forejt zdůraznil, že rozhodnutí o vedení delegace zůstává především politickou otázkou. „Když se mě zeptáte, když tam pojede prezident a premiér, kdo vede delegaci, tak je to pochopitelně prezident, protože protokolárně je tak postavený. Ale to je obecná protokolární rada nebo pravidlo. To, kdo má vést tu delegaci, je rozhodnutí politické,“ řekl. A dodal, že podle jeho zkušeností by hostitelský protokol v případě nesrovnalostí v delegaci na nesoulad upozornil.
Dovedete si predstavit, ze by se do Ankary prihrnul v cele Babis, za nim Micina, prezident nekde vzadu... a Turci by rekli Nenene, takhle ne, prosim, pane prezidente, racte se posadit tady a vy ostatni huš dozadu? ![]()
V to doufám ![]()
Kokoska Nejlepší řešení toto!
luciole Jeho reakce:

luciole Jeho reakce:

999 to je myslim obecny nazor mnoha clenu teto vlady. Jeden kazdy z nich je v poradku, nepratele, burani a idioti jsou ti druzi. Tezko chtit, aby se on a jemu podobni zamysleli, proc je na ne reakce takova jaka je, sebereflexi nemaji v rejstriku. A take zde plati, ze ryba smrdi od hlavy.
Kokoska Prostě kokoti
999 ubohej zm*d, slušně řečeno.
Pinot Noir To jsem taky chtěla použít.
999ať je ministr bez obav, nemusí to ani nijak zvlášť řešit, zrcadlo jim nastaví voliči a možno to nepotrvá ani ty další tři roky.
continuity Fakt si to myslíš? Já občas kouknu do diskuzí a lidi tam píšou, že jsou to správný chlapi.
Vyhrožovat, to by jim šlo.

999 ty diskuze jsou plně fejk účtů, tak to tak vypadá. Motoristy neudělali ve volbách žádný hvězdný výsledek a volilo je dost lidí, co chtěli vytrestat předešlou vládu, jmenovitě ODS a dále dost voličů Petra Pavla.
A jelikož podpora PP spíš lehounce stoupá, mám z toho tento závěr.

continuity Tak to jsou dobré zprávy :-)
999 Je to ubožák. Kdyby takhle někde vypískali ty "naše", my to samozřejmě budeme hodnotit stejně. Ale on by si to měl odpustit.
Tu mstivou malost mají motůrci jako povinnou výbavu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY