Nechodit (resp. nejezdit) do Strážnice měl především Olda![]()
Jen dokázal, že má hroší kůži a nulovou sebereflexi.
Nechodit (resp. nejezdit) do Strážnice měl především Olda![]()
Jen dokázal, že má hroší kůži a nulovou sebereflexi.
No ty vole, on do té Strážnice jel i Macinka. A do skandování Vypadni! Vypadni! blábolí cosi o bolševismu. ![]()
Pinot Noir Zcela záměrně tam vlezl provokovat. A prý "nepolitizujte"?!
Takže zítra ještě Turek???
Sweet Potato ha ha, před chvílí jsem se na Threads ptala, jestli festival pokračuje i zítra a přijede to zkusit i Turek. ![]()
Kdo to chce vidět na vlastní oči: už jdu, Jurašku, už jdu ![]()
https://x.com/i/status/2070914695171547565
Takový menší průzkum veřejného mínění.
Sweet Potatozítra by to chtělo prezidenta, aby byl vidět ten rozdíl.
Politik vleze na folklorni festival, prerusi finale souteze, a kdyz se to lidem nelibi, tak jim vynada, ze z toho delaji politicky festival.
Co v ty palici ma?
„Vy ani nevíte, co děláte, netušíte to, vy tady z toho děláte politický festival, zbláznili jste se? Ani za bolševika to nebylo, za bolševika byl festival politické písně jinde a vy to z toho děláte teď tady. Ničíte si svůj vlastní festival,“ dodal ministr.
A ještě to vylepšil vyjádřením na Facebooku:
"...Ale ten pískot, Oto, ten jsem já teda dnes měl rozhodně mnohem hysteričtější než ty včera.
Uznávám, že jsem si tam pro něj dobrovolně a vědomě přišel, protože sonda do duší lepší části společnosti je vždycky výživná. Přesto je mi vážně smutno z toho, co všechno je dnes nakaženo morem obdivu k falešným modlám...
...Bude trva roky, než to opravíme, ale nevzdáme to, i když po nás budou lidé s dušemi kyselými hystericky pískat."
luciole mne to přijde spíš jako damage control, na tom pódiu zas tak sebejistě nevypadal a hlavně byl by měl ten projev připravený na tuhle eventualitu mnohem líp.
No dva týdny starý průzkum, motoristé 5% a to vládnou půl roku. buď si vyrobi nějaký slepenec s SPD nebo papá.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-volby-by-vyhralo-ano-motoriste-jsou-na-hranici-40583140

To je strasny, strasny!
Sweet Potatozítra by to chtělo prezidenta, aby byl vidět ten rozdíl.
Je hezké si to představovat, ale asi by to nebylo dobře.
pubertální frackové! prej výzva... ty roky na opravu mít rozhodně nebudou! ![]()
Tak trochu mi to připomnělo Štěpána v ČKD.
Politik vleze na folklorni festival, prerusi finale souteze, a kdyz se to lidem nelibi, tak jim vynada, ze z toho delaji politicky festival.
Co v ty palici ma?
„Vy ani nevíte, co děláte, netušíte to, vy tady z toho děláte politický festival, zbláznili jste se? Ani za bolševika to nebylo, za bolševika byl festival politické písně jinde a vy to z toho děláte teď tady. Ničíte si svůj vlastní festival,“ dodal ministr.
To mě taky pobavilo. Co tam vůbec hledal ministr zahraničí?! Že von si myslel že je v jiným státě! ![]()
Jinak Strážnice teda
Vsadim boty že si klucí původně mysleli že tam budou mít - jakože na venkově - mnoho fanoušků a vytřou celý "opozici" zrak! ![]()
Tu mstivou malost mají motůrci jako povinnou výbavu.
Jsou to směšný ubožáci. Ale navrhuju tu dotaci fakt zrušit - za dva dny bude v případě potřeby na další Strážnici vybráno. To by je mohlo dorazit ![]()
barbucha hlavně jsou klucííí z Moravy, jakože "doma mezi svejma", ne?
Jojo, Micina plakal že už jeho rodiče byli v nějakým folklorním souboru... a teď tohle ![]()
Tak oni Motůrci jsou vlastně taky takovej folklórní soubor![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.