Trefné, maminka má pravdu![]()
Aktuální česká politická situace
Ježiš to byla radost, když jsem to četla! Takže jim to pozdržování vůbec nevyšlo
Ale když jsem poslouchala ty micinovy výblitky, tak mě jako první napadlo, že už určitě plánuje pomstu. Bojím se, čeho jsou schopný.
RoSa Já říkám svoloč.
Okamůra by měl ÚS posílat každej den obětiny - díky jejich rozhodnutí se celá ta verbež kolem něj dostala do Parlamentu ![]()
Cituji Štít demokracie:
Zlomyslný Macinka už vymýšlí, jak prezidentu Petru Pavlovi výjezd na summit NATO co nejvíc zkomplikovat. Krátce po rozhodnutí Ústavního soudu sice řekl, že Pavel pojede, ale že rozhodne nepůjde na neformální večeři. Na tyto zákazy už reagoval i prezident.Ten České televizi řekl, že je prezident automaticky VEDOUCÍM CELÉ DELEGACE a že jen on sám může rozhodnout, jaké části summitu se zrovna zúčastní.
Micík musí pukat vzteky ![]()
andulka01 Ještě bude hodně nablito.
andulka01 to je totiž protokol NATO, který Macinka nezná
no mohli být dávno domluvení a jak řekl správně včera Macinka, tuhle ostudu si odpustit.
Micina překonává světovej rekord v trapnosti.
Nechá prezidenta vo hladu?
Já se divim že tomu zoufalství vůbec někdo věnuje pozornost. Podle mě by bylo ideální toho tvora nikde necitovat, na nic se ho neptat a dělat že vůbec neexistuje. Novináři by se měli radši věnovat počasí ![]()
Stejně je zajímavý, co má čeština výrazů pro jednu věc - chamraď, svoloč, verbež, chátra, pakáž, sběř, lůza...a další a další ...nevypovídá to o něčem? ![]()
Stejně je zajímavý, co má čeština výrazů pro jednu věc - chamraď, svoloč, verbež, chátra, pakáž, sběř, lůza...a další a další ...nevypovídá to o něčem?
Svoloč je z ruštiny. Jinak mám pocit ze čím dál na východ tím sofistikovanější urážky a kletby se používají. A na východ myslím až do Číny.
continuity verbež zase z němčiny, ale to je jedno, odkud jsou. zajímavý je to, co se jich tady u nás uchytlo a toho využití...:-)
continuity Zajímavé časy na vás!
Sweet Potato to mne trochu mrzelo v Dejvickém divadle, na hře ztratili jsme Stalina se to hemžilo pičami a takovymi ne moc invenčními nadavkami. Přitom takové Jeb tvoju mať má úplně jiný grady. No nevyužitý potenciál.
https://x.com/posledniskaut/status/2069851733329653923?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg
Vondráček vytvořil paralelu se svatební cestou. Já umřu ![]()

Sweet Potato ten má už taky místo mozku houbu.

Sweet Potato To je fakt kokot :-). Hlavně aby jim tchýně nepokazila svatební noc :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY