Hele blbej dotaz, u tehle voleb je taky videt vysledek po jednotlivejch okrscich nebo jak se tomu nadava?
Aktuální česká politická situace
Jdu zapnout volební studio, úplně se mi zrychluje tep!!!
Karja Jasan, na volby.cz to zas bude všecko.
Karoleena Tak tahle dira dopadne jasne, nevedomost by byla sladka:-))). Na to zas takovej optimista nejsem.
Karja ja si vzdycky hledam nasi ulici a pak mam chut se prestehovat na druhej konec mesta. nebo do krkonos, tam volej pravidelne dobre :D
Tyvole mně je blbě pomalu jak před maturitou
razorblade Nevim no, u nas jak presunuli volebni mistnost do vyssiho patra, tak se to mohlo mirne zlepsit. Jak jsi psala o babicce, ze odvolila, tak nase nesla a nepremlouvali jsme ji radsi:-).
Tak co? Jak to vidíte pár minut předtím, než se objeví první čísla? ![]()
Muj tip: Na rozdíl od posledních průzkumů bude rozdíl mezi Zemanem a Drahošem minimální. A dokonce si umím představit, že první kolo vyhraje Drahoš...
domenica Taky myslim, no nepredzene ho, prece jen tech pricetnejch kandidatu Drahosova typu tam bylo vic a ty si podeli hlasy, kdezto zemanovi je nemel kdo sebrat. Jenze pak se ve druhym kole ty pricetny hlasy sesbiraj a bude to pekny cislo;-)'
Karja doufejme!
razorblade Jak rikam, vsadila jsem boty, od kazdyho pesimisty beru jeden par. Mam 38 velikost. Tak to chystejte a za ctrnact dni napisu adresu!;-).
Tragédie ty výsledky![]()
Mutziputzi Proc? Proti Zemanovi hlasuje zatim cca 60%, to je nadeje pro druhe kolo.
Emerald Já chci Topolánka, zbytek je mi ukradenej
Mutziputzi No Mirek teda desny no, tomu to nahazeli asi jen pribuzny. A my zase nejhorsi vesnice z celyho okresh, kdyz nepocitam ty, kde bydli 20 duchodcu. A to jsme mlada velka vesnice, podle me se to rekrutuje z hospody a to ji Andrej EEteckem malem rozehnal.
Mutziputzi Ja nechci Zemana, to ostatni je zase ukradeny mne.
Karja Jak řekl jeden pán kdysi no: Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. (...) Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa.
Mutziputzi Ale no tak. Přece jsi vážně nečekala, že by to Mirkovi mohlo vyjít?
Mutziputzi No u nas je to vic jak polovina, nejak se to tady nakoncentrovalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my