Je to dobrý!!!!!jupiiiiii![]()
Aktuální česká politická situace
wendulka No hlavne pokud by mu to vyslo, to bych to druhy kolo nechtela videt ani omylem!
wendulka Si piš že jo, ne čekala, ale doufala!
Ten Drahoš je marnej je marnej je marnej...co se minimálně charizmatu týče, nemá projev!![]()
Mutziputzi Souhlas, i tak je moje volba v druhem kole jasna.
Emerald No moje taky no, už jenom proto abych si užila jak se budou Miloš a spol. pakovat!
Tohle vlákno už za dva týdny nebudeme potřebovat
.
Mutziputzi Ale urcite bych mu doporucila nejakeho ucitele retoriky.
Kde máme Macika? ups![]()

No, tak za mě celkem spokojenost. Dokonce jsem ani nečekalla, že Zeman bude mít pod 40.
A kdo jste zaznamenal senátorskou kauzu Hlavatý, tak mám dobré zprávy. Starosta Vrchlabí za STAN ho suverénně válcuje. Inu, kdo chce víc, nemá nic. ![]()
Drahoš marný není vůbec. Naopak. Je to naše jediná vyhlídka na výměnu osazení hradu. Jeho projev teď online mi přijde jako nejlepší z jeho projevů vůbec - je vidět, jak mu to vlilo elán do žil. Panebože kéž mu to ti všichni, co volili Horáčka, Fischera, Hilšera, v druhém kole hodí.
vanilka Ti stačí málo teda, mluví strašně, o všem a o ničem.
vanilka Já jo, neboj.![]()
Mutziputzi Stačí. Hlavně když se nebudu dívat dalších 5 let na Zemana.
Mutziputzi Kdyz bude mit dobre poradce,tak sam vyrazny byt nemusi.
vanilka To mě taky těší, ale prezidenta bych radši s názorem, ne kolovrátek slušnost spojovat slušnost spojovat slušnost....a s Ovčáčkem se nebavim no...
u nás asi snad 120 hlasů zeman, na druhém místě fisher s odstupem....víc než 60 hlasů
zbytek už ani nestál za řeč, protože ostatní volila vždy tak jedna rodina. pomoc. kam se mám přestěhovat.
Hoolinkah Hlavatému to fakt přeju. Kvintesence tuposti a nabubřelosti ten člověk.
vanilka Statisticky se až třetina voličů neúspěšných kandidátů 2.kola neúčastní. Tak doufejme.
Sweet Potato Spoleham se na to,ze ti volici Fishera,Hilsera a Horacka maji uz Zemana dost a opravdu prijdou....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my