Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Zuzuli
3737 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:36

Pred peti lety byl Zeman zvolen s 2 717 404 hlasy, ted ma zatim jenom necele dva miliony, prestoze je volebni ucast letos o trochu vyssi. Uz jen tech sedm set padesat tisic lidi, co ho uz podruhe nevolili, povazuju za vitezstvi :)

Offline Emerald
2676 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:37

Mutziputzi Ajaj,Zeman zvedl Drahosem hozenou rukavici...Tak snad se volici nebudou ridit jen retorickymi schopnostmi kandidatu.

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:38

Zuzuli To rozhodně.

Ale z toho jeho pomalého, medového, výhružného “rád se s p.Drahošem utkám” mne až mrazí.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:39

Emerald Jsem zvědavá, doufám že nebude okopávání kotníčků.

Online viktorka_od splavu
49190 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:40
Reakce na Zuzuli:

Pred peti lety byl Zeman zvolen s 2 717 404 hlasy, ted ma zatim jenom necele dva miliony, prestoze je volebni ucast letos o trochu vyssi. Uz jen tech sedm set padesat tisic lidi, co ho uz podruhe nevolili, povazuju za vitezstvi :)

​umreli?

Offline Zuzuli
3737 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:41

viktorka_od splavu To me taky napadlo :D

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:41

Sweet Potato Jo, já taky. Hlavatý vítězí jen ve "svém" Dvoře Králové. Zbytek mu to dává sežrat. Prohrává dokonce i v Úpici, kde má taky fabriku.

Nakonec není tak zle...

Offline Lumi
81 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:43

Zuzuli No jo, ale v prvním kole měl Zeman jen 1,2 mil hlasů a 24 %, teď má téměř 2 mil a skoro 39 %. To fakt nechápu. I kdyby nebyl hrozný ve všem - už kvůli zdravotnímu stavu je přece nevolitelný...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:43

Mutziputzi No já jsem pořád hodně velká naivka, pokud jde o požadavky na český národ, ale tak naivní teda už dávno ne.

Hoolinkah Taky jsem s těmi čísly prvního kola docela spokojená. Soukromě jsem si tipovala, že víc jak 2 miliony hlasů Ovar dohromady nedá.

A to jsme Drahoše v prvním kole u nás nevolily. Teď aby si tu morálku všichni udrželi i do druhého kola, v čemž jsem ve srovnání se situací před 5 lety zatím stále optimistická. No ségra je jasná a mamka s tím taky počítá.

Offline Emerald
2676 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:48

Pisu blbost.....

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:50

a obligátně dobrej no...

Offline Emerald
2676 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:50

Augustova....Milos Horacek:-)

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:51

Drahoše podpoří Topol, Horáček a Hilšer, Fischer se musí rozmyslet

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:53

brrr šmarjá dyť už Fischer Drahoše oficiálně podpořil, akorát si to vyjádření nechal na vlastní brífink, což bylo o cca 15 minut později. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:55
Reakce na Emerald:

Sweet Potato Spoleham se na to,ze ti volici Fishera,Hilsera a Horacka maji uz Zemana dost a opravdu prijdou....

​Jako Hilseruv volič prohlašuji, že jdu i ke 2. kolu a házím to Drahošovi (a vím i o dalších lidech v mém okolí).

Offline Zuzuli
3737 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 17:00
Reakce na Lumi:

Zuzuli No jo, ale v prvním kole měl Zeman jen 1,2 mil hlasů a 24 %, teď má téměř 2 mil a skoro 39 %. To fakt nechápu. I kdyby nebyl hrozný ve všem - už kvůli zdravotnímu stavu je přece nevolitelný...

​Jasne, jenze tehdy byl jen jednim z kandidatu, ted je obhajujici prezident. Obhajujici prezident, ktery ani neobhajil sve vysledky z minulych voleb, natoz aby mu podpora stoupla. Predpokladam, ze vsichni, kdo ho na hrade chteji dal, ho sli podporit. Pred peti lety ho volili i lidi, co v prvnim kole podporili i jine kandidaty (v mem okoli). Ja ted Drahose nevolila, ani vetsina mych pratel, ale vsichni jsme se uz davno shodli, ze v druhem kole volime kohokoliv, kdo se nejmenuje Zeman. A vzhledem k tomu, ze Drahos byl u me cislo dva, tak se rozhodne ani nemusim nejak premahat. Nejak neverim tomu, ze ti, co volili Horacka, Fischera nebo Hilsera, to ted hodi Zemanovi. Jako jo, doufam, ale jsem optimista. Muj bratr byl ve volebni komisi v jihoceskem okresnim meste a psal, ze u nich to bylo 56 hlasu pro Zemana, 50 pro Drahose, 21 Hilser. Na to, ze tam pred peti lety Zeman zvitezil drtive, mi to prijde jako dobre skore, i kdyz to je vysledek jen jednoho okrsku.

Ale uznavam, ze kdyz pujde volit tech ctyricet procent volicu, co ted nevolili a podpori Zemana, tak jsme nahrani.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 17:01

Mutziputzi 

Tak upřímnou soustrast  a v druhým kole to mazej hodit Drahošovi, zacpi si u toho nos a směle do toho!  Já ho taky nevolila, ale příště mu to dám s chutí.

Celkem to nevypadá zle. Pokud Drahoš požne většinu hlasů ostatních jak doufám, tak má ovar smolíka - ten dostal maximum možnýho bych řekla. Tomu už přidá možná jen Hannig, ty svoje dva hlasy...

Hoolinkah 

Potěšily mě i výsledky těch vašich senátorskejch - ne že by mi do toho něco bylo, ale je na tom vidět, že tý pakáže už je prostě dost...

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 17:06

barbucha Dik! No pudu pudu...pred vocima fikus

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 17:12

Mutziputzi 

Já jen trnu hrůzou, čeho se eště dočkáme. Debaty kandidátů se ani tak nebojím... ale ten zmetek využije všechny podpásovky, co jen bude moct. Už začal na tom svým brífinku - zaslechla jsem nějaký syčení vo lidech, který si v politice neodpracovali ani den... to by proti Topolánkovi využít nemoh 

Ale jakejpak asi inzerátek vyjde tentokrát?!

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 17:16

barbucha Já debaty vynachám, myslim že to bude nerovný, Miloš je jak kobra