Bych fakt nakonec bývala nejradši, kdyby se mu na to debatování Drahoš vybodnul... což se samozřejmě nestane. Ty debaty budou o nervy, nevím, jestli se vydržím na to dívat.
Aktuální česká politická situace
Mutziputzi Jsou i významné fíkusy, hele, kde by byl třeba Buddha, nebýt fíkusu?![]()
Jen aby nám ten fíkus ovce moc nevohryzaly.
Tak tip mi nakonec vyšel... ale ne všude
(Praha 7 super! )
https://www.irozhlas.cz/volby/prezidentske-volby-2018/vysledky-kraje-obce?kraj=500186
Ale obecne, jo, jsem spokojená, naděje tu je.
vanilka Statisticky se až třetina voličů neúspěšných kandidátů 2.kola neúčastní. Tak doufejme.
Na druhou stranu tady může hrát do karet (a tu statistiku rozčísnout) fakt, že spousta voličů Horáčka, Topolánka, Hilšera a Fischera nebyla vyhraněná pro toho svého natolik, aby se na to teď vybodli (i já jsem si nesla k volbě 3 lístky) a že tam ta hrozba Zemanem je hodně silná a mobilizující. Snad.
barbucha Já debaty vynachám, myslim že to bude nerovný, Miloš je jak kobra
Čoveče já asi taky, páč nervy mam jen jedny.
Ale následujících 14 dní se budu kochat útěšnou představou Zemanových voličů po volebním finále: https://www.facebook.com/adagamov/videos/891703184279941/ ![]()
U nás taky cajk. Celkem. https://www.irozhlas.cz/volby/prezidentske-volby-2018/vysledky-kraje-obce?kraj=547174
Mutziputzi Ajaj,Zeman zvedl Drahosem hozenou rukavici...Tak snad se volici nebudou ridit jen retorickymi schopnostmi kandidatu.
Naštěstí ani Zeman už není v takový kondici, jako ještě před pěti lety. Ale bude to těžký.
domenica No já už jenom doufám, že se Drahošovi fanboyz uklidní a uvědomí si, že nadávat voličům Hilšera, Fischera a Horáčka teď není zrovna strategický, protože to, co se mi teď rozjelo na FB, je naprosto příšerný a slabší povahy by to snadno mohlo odradit od účasti ve II. kole. ![]()
domenica No tak kolik mel u vas Drahos, mel u nas Milos
domenica U nás taky dobrý
, ale zdá se, že to nestačí. No, uvidíme ... Ale přiznávám se, že jsem skeptická.
Ve volebním studiu hlásili, že Ostrava-město 49 % pro Zemana, nevěřila jsem, ale je to tak, drsný, to bych teda netipla.
whiskas Nebud, ja jsem ted o mnoho optimistictejsi nez minule, tam jsem tehda sla s nechuti a i tak to dopadlo jeste hur nez mohlo, letos to vyjde.
Dokonce v dire, kde zijou mi rodice (jizni Morava), vyhral Milous s odrenou prdeli, asi jen o 2%.
U nás Brno - střed taky dobrý, vyhrál Drahoš před Zemanem, ale tragická volební účast - kolem 41 %.
Krehutka Tak to docela ziram, to je fakt malo...Zde 67%
Ve volebním studiu hlásili, že Ostrava-město 49 % pro Zemana, nevěřila jsem, ale je to tak, drsný, to bych teda netipla.
U nás to dopadlo zrovna tak
. Prostě kdo tady volil v parlamentních Bureše, komunisty a Pitomia, šel to tady teď hodit Ovarovi
. Zaplaťpámbůh za zbytek republiky, který používá mozek a ještě ví, co je to slušné chování, protože fakt už si tu připadám jak v Kocourkově.
Luna Nojo, na Brně-středu to asi nikdy jiný nebude, deformuje to nezanedbatelný množství lidí, co mají nahlášený bydliště na magistrátu a ti se pravidelně k volbám moc nehrnou. U nás 66 % a taky tu vyhrál Drahoš, i když ne o moc.
U nás v okrsku dobrý: Drahoš 41%, Fišer 17%, Horáček 11%, Zeman 11%, Hilšer 10%, Topolánek 8%... ![]()
A dokonce i v tý rudý obci, odkud pochází muž (a kde měl Zeman v 2. kole minulých voleb 67%), vyhrál nyní Drahoš se 43%... Je to nadějné... ![]()
Krehutka ale my se snazili, fakt!;-)
Není to nadějné úplně všude - např. Žatec a Most přes 50%, Chomutov téměř 50%, Bílina téměř 60.... ![]()
Pro tuto chvíli jsem hodně spokojená, že se 2. kolo vůbec konat bude. A snažím se být optimista a věřím.....
Ale také myslím, že to bude těžké. V tuto chvíli má Miloš na kontě přinějmenším hlasy podporovatelů Babiše a fanclubu Karla Gotta
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my