Sweet Potato nebo
:

V reálu to podle mě až takhle promyšlený nemají, ale nemyslím si, že by byl naštvanej.
Sweet Potato nebo
:

V reálu to podle mě až takhle promyšlený nemají, ale nemyslím si, že by byl naštvanej.
Myslím si, že ten rozpočet Babiš tak lehce nevymlci. To bude ještě téma na několik měsíců než se to schválí.
Takže Macinka dobry pokus, ale pokud nepřijde za 14 dní nejaký další přešlap, tak to moc nepomůže.
Já pořád přemýšlím, jestli je fakt tak blbej, nebo je tak sofistikovanej, že je to pátej tah koněm dopředu :). Ale pořád mi vychází, že je fakt tak blbej, zvlášť, když jsem zhlédla toto.
.
jo bejt to praví, to by byl jinej sukces
Micina prej poznal, že to není Paukner - o kterym ale nikdo neví kdo to je a jak vypadá... Micina to ví? a zná ho?
Jo, okamžitě poznal že je to nějaká past - a proto tam zůstal na celý interview ![]()
barbucha Já furt přemýšlím, co Bureš na to. Jestli řve, nebo se raduje, že mu zas dělaj kouřovou clonu. Asi obojí.
Má to těžký
Radoval by se, kdyby zároveň nevypadali jak totální kokoti ![]()
Hlavně má Micina pech, že jak vás někdo pověsí na internet, tak už se nic neztratí. Mě teda skutečně upřímně překvapuje, že si nevzal příklad ani z tý sms Pavlovi, kohabitant pitomá.
Neuvěřitelný, on neznámýmu člověku fakt sám písemně navrhne, že přijde - do tajný sklepní díry - bez ochranky?! A fakt tam přijde ![]()
continuity Rozpočet ne. Ale celkem nenápadně například proběhlo, že v kauze Čapí hnízdo padl rozsudek, kteremu se Bureš vyhnul jen díky tomu, že ho nevydali.
Jo a Nicinka povolal Turka zpět do práce, je mu úplně jedno nějaké vyšetřování, protože ho POTŘEBUJE!
Tak jsem si myslela, že vítězem v tuposti je Zmoštěnec...ale Micina je opravdu těžký konkurent.
jerry podle mě by je měli naložit do klece a vozit po základních školách, aby děti viděli, jak dopadnou, jestli se nebudou alespoň trochu učit. ![]()
capi hnízdo má myslím na chování voličů minimální vliv. Navíc je tam, pokud vím, zatím dovolání a jen podmíněný trest. Já bych se soustředila na ty podstatná témata, jako ten rozpočet. Tato poslední taškařice je zajímava hlavně kvůli tomu, že to odradí další voliče - Macinka má z odrůdy kabát a to se neodpouští a ještě tu je další pan na holení, ač se zatím jen tipuje, kdo to je.
Nemám pochybnosti, že motorky jsou ve sněmovně naposled, ale jak jsem sazela na předčasné volby, tak na tom pořád trvám, 4 roky tohoto cirkusu nevydrží ani Babiš.
jerry podle mě by je měli naložit do klece a vozit po základních školách,
Jo.
Já jen nechápu, jak mohl Klaus takového blba (byť jen jako jako podržtašku) mít vůbez ve své blízkosti.
jerrycítil asi o hodně lepší tím, že se obklopil hlupakem.
Já nevím - Weigl, Forejt, Jakl jsou inteligentní lidi.
Micina mezi ně vůbec nezapadá - leda by si ho tam hejčkali jako Pepka Vyskoče![]()
continuity Já si pořád myslím, že Macinka není hlupák, ale že je gauner, jak někde v rozhovoru říkala Magda Vášáryová - na toho pozor, ten je nebezpečný.
Lidská blbost nevylučuje zlý úmysl.
continuity Blbej je třeba ten jejich Šejna a Kubásek, vlastně i Turek, ale Macinka dle mého přesně ví, co dělá, a vidím tam jen ten zlý úmysl.
Řvousenka Souhlasím.
Řvousenka taky si myslím, že je to nebezpečná krysa, ale v případě fejkovéhk Pauknera si myslím, že opravdu naletěl. Ve vidině videí a diskuzí na sítích s vlastní osobou v hlavní roli se nechal napálit jak největší blbeček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.