No moje ulice je rozdělena na tři okrsky, ten můj zahrnuje půlku ulice a má účast 55 %, vedlejší okrsek (1/4 ulice) 66 % a Drahoš a zbytek 62 % a Zeman.
Aktuální česká politická situace
Hoolinkah
Potěšily mě i výsledky těch vašich senátorskejch - ne že by mi do toho něco bylo, ale je na tom vidět, že tý pakáže už je prostě dost...
No tak o jednoho senátora za ANO míň je obzvláště v současný situaci dobrá zpráva pro celou republiku.
Ovšem pouhých 73% platných hlasů ukazuje, že pro nekteré jedince je pokyn "dejte oba lístky do jedné obálky" asi příliš složitý algoritmus... ![]()
![]()
Karoleena Co se rozjelo na FB, jaky nadavky? Mne se ten Drahos moc nelibi, ale ma sympatickou pani! To se u Milose rict neda. (Ted si pripadam jak mama, ktera se rano rozhodovala, vyjmenovala kdo ma hezkou manzelku a pak rekla jaky maj konicky:-))) A neboj nevolila jsem losem.Nebylo treba.:-)))
A Gott me nasral.
Pred peti lety byl Zeman zvolen s 2 717 404 hlasy, ted ma zatim jenom necele dva miliony, prestoze je volebni ucast letos o trochu vyssi. Uz jen tech sedm set padesat tisic lidi, co ho uz podruhe nevolili, povazuju za vitezstvi :)
mně naopak přijde počet jeho hlasů jako naprostá tragédie a hrozná zpráva o stavu národa. nejen inteligence, ale i mstivosti, nenávisti apod.
@Jiná Realita To uz se ukazalo Andrejem a Tomiem, to jsem cumela jak vrana. Jako Milos je blb, ale tyto dve postavicky jsou pro me osobne mnohem kontroverznejsi. Spis ucast jsem cekala vyssi teda.
Karja jenže u andreje pořád ještě vstupují do hry jisté faktory, které volbu pro něj omlouvají: není nad hrobem, není alkoholik, nepřichytili ho nikde vysoce pravděpodobně pomočeného, zvládne sám chodit, nezvrací (skoro) na korunovační klenoty, jeho pletichy jsou přece jen sofistikovanější, takže je třeba vyšší inteligence, abyste je viděla, jeho jednání je přece jen kultivovanější.
proto je mnohem horší, když někdo volí zemana, kde je to vše evidentní, než babiše, kde není, přestože on sám je zřejmě mnohem nebezpečnější než zeman. nemyslím horší pro budoucnost, to je horší babiš. ale horší pro zprávu o stavu národa.
Ovšem pouhých 73% platných hlasů ukazuje, že pro nekteré jedince je pokyn "dejte oba lístky do jedné obálky" asi příliš složitý algoritmus...
No pro mou ségru se v první chvíli málem stalo složitým algoritmem vhodit do obálky i ten jeden jediný. Kdybych na ní nezašeptala, že ho musí do té obálky vložit a vhodit do urny, nechala by hlasovací lístek i s obálkou ležet na tom pulítku za plentou s tím, že má odhlasováno
.
Ale jako dobrý, nakonec jsme to zvládly, tak si to za 14 dní pro velký úspěch zopakujeme
.
To jen tak na odlehčení
.
#Jiná Realita Z toho vyctu se mi udelalo trochu mdlo, na par veci jsem uz zapomnela a nebyla jsem ocividne jedina. Mas pravdu, je to takove obecne viditelnejsi.
Karja mně z toho vychází, že kdo volí takovou očividnou trosku, musí být stejný nebo horší než on. skoro dva miliony lidí....skoro dva miliony lidí, kterým přijde alkoholismus, pomočování, nenávist, vulgarita, výsměch, pokleslost, absence stylu, bodrá ovarovitost apod. normální nebo dokonce žádoucí.
děsivý.
Karja Akorát dojezdy předvolební agitky ve stylu "kdo nevolil Drahoše, nepoužil mozek", "chudáci nemají vlastní názory a teď budou čekat, koho jim páníček doporučí do druhýho kola" a tak. Akorát mě překvapuje, že se toho nedopouští jen nějací náhodní komentující, ale i pár lidí, kteří mají na FB docela velkej dosah a mohli by ho imho využít užitečněji než ke zbytečným bitkám. :)
Karoleena To mi hodne vadi, to bylo posledne pri volbach pro Karla a bylo to otravne a jak se ukazalo, tak I k nicemu:-)'
Co Gott, ale Milouse volila jista osoba z meho okoli, ktera hazela sutry na rusky tanky, zalozila v nasi dire OF, nechtela me pustit do pionyra a na aktovku mi pripinala odznak s Havlem. Na stary kolena ji totalne hrablo, placa nesmysly a obavam se, ze bude hur.![]()
Ale také myslím, že to bude těžké. V tuto chvíli má Miloš na kontě přinějmenším hlasy podporovatelů Babiše a fanclubu Karla Gotta
.
U Jágra s uzenářem mě to zase až tak nepřekvapilo, ale Gott mě teda značně zklamal
. Zaplaťpámbůh, že až zase takový vliv na moji ségru nemá. Kéž bych se takhle pozitivně mohla vyjádřit i o mojí tetě - právě jsem náhodou zabrousila na její FB profil
.
Hoolinkah a Sweet Potato ja se nechci Hlavateho nejak zastavat, naopak, vitezstvi jsem prala Sobotkovi, ale s tim, ze je Hlavaty nabubrelej kreten, nesouhlasim. Skrze svoji praci ho znam osobne a mela jsem moznost s nim xkrat mluvit a podle me je to slusnej clovek, kterej si zavaril tim, ze je velmi emotivni a impulzivni zmatkar. Ale blbec to fakt neni, jen vetsinou rychlejc mluvi nez mysli.
Luna To je mi teda líto.
U nás v okrsku dobrý: Drahoš 41%, Fišer 17%, Horáček 11%, Zeman 11%, Hilšer 10%, Topolánek 8%...
Jj, náš okrsek taky dobrý (lepší než P7 celkově) a vlastně skoro stejný jako váš okrsek:
Drahoš 45%, Fischer 16%, Horáček 11%, Zeman 10% Hilšer 10%, Topolánek 6%
Pro tuto chvíli jsem hodně spokojená, že se 2. kolo vůbec konat bude. A snažím se být optimista a věřím.....
Ale také myslím, že to bude těžké. V tuto chvíli má Miloš na kontě přinějmenším hlasy podporovatelů Babiše a fanclubu Karla Gotta
.
Héééééj!!! Oficiálny slovenský fanklub Karla Gotta pred plus mínus polstoročím zakladala moja mama, aj mu predsedala a tá volí dobre!!! (Ovšem u nás, no....)
U Jágra s uzenářem mě to zase až tak nepřekvapilo, ale Gott mě teda značně zklamal
.
Prosimtě proč? Je už taky starej a nemocnej, no. Navíc vod ovara ještě nemá vyznamenání, ne?
barbucha To je moje mamka taky a nevolila ho. No však jsem psala, že jsem stará naivka. Ale pomalu se léčím
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my