Mě vám to už nějak nebaví.
Aktuální česká politická situace
mě nebaví to financovat ![]()
To je jedno s druhým, ta ubohost a co z toho? Akorát zas ostuda.
rozumím, s tím se asi těžko dá něco dělat. ale znáte tu o té svini a vařící se vodě? v měkší verzi o božích mlýnech? ![]()
A taky znám tu o perníkové chaloupce a leckterou jinou.
![]()
Bohužel ti, co tuhle vodu ohřáli, nejsou o nic lepší:-/
vím, zas tak naivní nejsem
jen rozlišuju, jestli někdo dělá svini v režii státu (tj. i za mé peníze) anebo v režii jiných jemu podobných
Bohužel ti, co tuhle vodu ohřáli, nejsou o nic lepší:-/
Spíš ještě horší! Vyhodit někoho, protože dělá v práci blbosti, přece není problém. Ale tohle ničení pověsti (co na tom, že měl stejně mizernou) je fakt v nejlepším duchu estébáckejch a kágébáckejch tradic. Fuj.
A stejně bych vsadila boty, že to kompro na Forejta připravili Mynář, Ovčáček a Nejedlý. Potřebovali se ho zbavit.
A nešla bych domů bosa ;-)
Což o to zbavit. Na mě to působí jako snaha ho úplně umlčet = zajistit, aby nikdo neposlouchal a nebral vážně (...kdyby se náááhodou rozhodl podělit se s veřejností o nějakou tu pěknou hradní historku a tak...). ![]()
Nejvíc mě pobavila historka, že letadlo na pohřeb se zpozdilo kvůli tomu, že Forejt byl ožralej a odmítal projít bezpečnostním rámem. Nepopletl někdo osoby a obsazení?
A je to. Poslední hřebíček do rakve. Forejt tam byl vlastně už za Havla! Tím to má definitivně zpečetěný a Hrad si před volbama stvořil perfektní scapegoat.
Bych blila...

ale dyť ono to nebude tak hrozný s tím Forejtem...
Forejt odvedl dobrou práci, může být velvyslanec ve Vatikánu, věří Zeman
Ten už totálně zešílel.
Tak buď je Forejt neschopnej ničema (zpožděnej let, telefonát Bradymu, neviditelnej Shapiro - to všechno na něj hodil) a ještě ke všemu zdrogovanej sodomita... tudíž by ho nebylo lze doporučit ani jako metaře, a nebo je to vynikající pracovník, vhodnej na jakýkoliv zodpovědný a lukrativní místo - a pak měl ovar držet svoje pohůnky na uzdě, resp. je neponoukat k těm ostudnejm zhůvěřilostem.
Nepochybuju ani maličko, že bez jeho požehnání by to nešlo. A nakonec už jednou prokázal svůj ryzí charakter se zálibou v dehonestacích: kauza Olovo (Buzková) byla jeho dílo...
A teď si ho bude - se strachem sevřenou prdelí, co na ně Forejt může vyžvanit (až teda nabere dech) - udobřovat? Naprostá ztráta soudnosti, bych řekla, a nebetyčná drzost.
myslím, že přesně o ty obavy, co všechno může vyžvanit, jde. a nejen jemu - už se stihl ozvat i Klaus a Forejta se zastal. no, on Jindra bude osoba sice neprověřená, ale znalá místních reálií, jako žádná jiná.
Ale musel by bejt ještě blbější než vypadá, kdyby se tímhle teď dal uchlácholit.
ono mu toho ale asi moc nezbývá. a navíc jak se vyjádřil Klaus - svět nám ho záviděl! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.