Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 09:08
Reakce na siouxsie:

Svět je i Uganda  

Nedokážu si ale představit, že by ho do toho Vatikánu po tom všem vzali. Takže život (pověst, kariéru) má stejně zničenej, proč si teda brát servítky?

Leda by mu hoši našli nějakou zašitou flákárnu za hodně moc peněz, nějakýho poradce...

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 16:54
Reakce na barbucha:

Navíc to zní jako cílená urážka Vatikánu - máme tady jednoho, bere drogy a je na chlapečky, ten by se k Vám  hodil..

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 18:10
Reakce na Isca:

Přesně tak. I kdyby tenhle škandál až do Vatikánu nedolehl (což by bylo s podivem, páč Vatikán má tenký uši ), tak pořád je tady Duka a spol., ti si nemohli nevšimnout 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 19:03
Reakce na barbucha:

Isca  já bych si ještě chvíli počkala. jestli i po té zveřejněné eskapádě bude navržený do Vatikánu, tak to bude znamenat jediné: že Jindra toho fakt hodně ví o dost lidech.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 19:06
Reakce na siouxsie:

Navrhnout do Vatikánu můžou i našeho Otíčka  Spíš mě zajímá, jak by se k tomu ten samotnej Vatikán postavil.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 19:19
Reakce na barbucha:

no jo, ale Otíček by jim tam značkoval patníky, a to nevím jestli se ve Vatikánu smí

já to vidím přesně naopak: pokud ho navrhnou (i s vědomím, že to nemůže Vatikán akceptovat), tak můžou říct: sorry Jindro, my jsme se všichni fakt snažili, ale to víš... tak si to všechno zas drž hezky pod pokličkou, my ti najdeme nějakou míň vošajstlich trafiku.

reakce Vatikánu mi v tomto případě připadá spíš podružná, resp. jen jako zajímavost.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 20:05
Reakce na siouxsie:

Tak přece by jim tohle Jindra neuvěřil, tu snahu - to snad nemůže bejt tak blbej... A na místě Vatikánu bych se teda zle urazila, dokonce bych to viděla na pěknou diplomatickou roztržku. To je jako by ovar nakonec přece jen jel za Trumpem, a přivez mu dárkovej koš se zlevněnýma mňamkama od Babiše 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 20:19
Reakce na barbucha:

"To je jako by ovar nakonec přece jen jel za Trumpem, a přivez mu dárkovej koš se zlevněnýma mňamkama od Babiše"

ale takový vodňanský kuře, to by mu muselo chutnat, ne? když chutnalo i džegrovi

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 21:10
Reakce na siouxsie:

Tak určitě 

Ne nadarmo to Bureš nejdřív rozjel v chemii...

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 13:30

Tak nám posranci zatrhli kouření v hospodě. A co na to do morku kostí prohulenej hradní mudrc? "Jsem zásadně proti, ale vetovat to nebudu".

No bodejť - některej jeho volič je kuřák, další zase ne...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 19:54

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 04:54

najdete deset rozdilu 

https://www.youtube.com/watch?v=xPFtzUilUSI

vs

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 09:07
Reakce na jinx:

Ale zažili jsme i světlý chvilky... zaplaťpámbu za ně.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 22. prosince 2016 20:34
Reakce na barbucha:

jasny, ale kde ty casy jsou...

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 12:20

"Pan prezident s hlubokým pohnutím přijal zprávu o havárii armádního letadla u Soči, která si vyžádala mnoho nevinných lidských životů. Tragédie je o to smutnější, že postihla jeden z nejvýznamnějších ruských uměleckých souborů, k jehož ctitelům pan prezident patří."

Tak hlavně že žádný jiný z letošních úmrtí s ním ani nehnulo. Včetně Věry Čáslavský.

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 18:54

Jak příznačné..  

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 15:49
Reakce na Dadoo:

Slibuji si, že toto vlákno nebudu číst, protože bych se asi vždy rozčílila. Jen chci říct, že mě ovar také se-e,chce se mně z něj zvracet , stydím se za něho a rozhodně ho nepovažuji za svého prezidenta.  

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 15:52
Reakce na Berta:

Když ho vidím nebo slyším, nedejbože obojí najednou, je mi fyzicky nevolno. Toho vánočního projevu jsem viděla asi minutu někde ve zprávách a jak tam seděl rozvalený s kravatou nakřivo a našponovaným sakem, musela jsem se aspoň otočit, abych to neviděla. Škoda, že neulítl knoflík a necvrnknul Mluvčáčka do oka, to by bylo milé zpestření.

Online Vilemina
2360 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 16:11
Reakce na Kokoska:

Někde na FB někdo ten jeho posez komentoval, že seděl jako špatně uskladněný pytel brambor.

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 17:49
Reakce na Vilemina:

To je trefné :)