Hráč OK, proč vekslák moc nechápu
Aktuální česká politická situace
Já to taky nechápu, ale už jsem to - v diskusích - u jeho jména viděla. Občas mi to nedá a kouknu se do nich, pak se mi z toho většinou udělá nevolno a dlouho se od diskusí pod články držím daleko. Ale tehdy mi to nedalo a pod článek o tom, že se chystá kandidovat jsem nakoukla. Tam jsem se dočetla věcí. Obávám se, že pro valnou většinu diskutérů v těchto debatách jsou tato dvě slova v podstatě synonyma...
a Mutziputzi obávám se, že hledáte logiku a fakta tam, kde pro ně není místo. v kampani přece nejde o souboj programů, ideí a vizí, ale o co největší pošpinění protivníka... bohužel to je realita posledních let ![]()
edit: vícenásobné zmiňování odzkoušeno! paráda :-)
Hostesky na česko-ruské akci pod záštitou Zemana rozdávaly vouchery do strip klubu ![]()
Jak je možné, že akci, na níž byl propagovaný strip klub, zaštiťuje Hrad? „Záštita akce byla udělena vzhledem k cíli akce překonávat bariéry v česko-ruských vztazích a navazovat dialog,“ uvedl na dotaz redaktorky serveru Lidovky.cz prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.
"Tancují u nás sice nahá děvčata, ale nejde o bordel, je to kabaret,“ uvedl ředitel klubu pro Lidovky.cz.
chichi, holky využily situace aby se zviditelnily a takhle chudinky narazily, fuj pokrytecká společnosti !
I když také šláply vedle, rozdávat vouchery chlapům a ženským jen kytku.
Tak to sedí. Kabaret to je.
Protože to říká ovar s ovčáčkem?
Naprosto nepochybuju, odkud poprvé to označení vyšlo. A vší lid, kterej každej tejden pečlivě smolí sportku a ve Fortuně je jako doma... a ještě před pár lety by za pár bonů nebo marek vekslákovi líbal ruce, na to slyší ![]()
První příspěvek, na který jsem narazila teď pod článkem, že Zeman souhlasí se změnami ve vládě, ale poděkuje jen Němečkovi (což už samo o sobě je dobrý bizár):
Marian Adamus, Praha 10
Neděle, 13. listopadu 2016, 17:05:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | +7
Když si vzpomenu, že tenhle Dienstbier kandidoval taky na prezidenta!
To lidi ještě nevěděli, co je to za škůdce a lempla !
Teď už nemá šanci, naštěstí, jako vekslák Horáček !
Tož tak. Víc už tam fakt koukat nebudu, zbytečně si zvyšuju tlak.
Edit: překlep
Asi dárek k 17. listopadu
:
Skupina poslanců navrhuje až rok vězení za hanobení prezidenta. Chce předejít urážkám a excesům
„Kdo veřejně hanobí prezidenta republiky, ruší výkon jeho pravomoci a snižuje tak jeho vážnost, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok, peněžitým trestem nebo propadnutím věci," znělo by nové ustanovení.
Poslanci, kteří navrhují vrátit trestný čin hanobení prezidenta:
Zdeněk Ondráček
Vítězslav Jandák
Zdeněk Soukup
Marek Černoch
Petr Adam
Jaroslav Foldyna
Zdeněk Syblík
Pavlína Nytrová
Miroslava Strnadlová
Richard Dolejš
Marie Benešová
Markéta Wernerová
Jaroslav Zavadil.
Ladislav Velebný
Zuzana Kailová
Jaroslav Krákora
Stanislav Huml
Zuzana Šánová
Vlastimil Vozka
Milan Brázdil
Stanislav Pfléger
Jiří Běhounek
Marie Pěnčíková
Hana Aulická Jírovcová
Ivo Pojezný
Václav Snopek
Jaroslav Borka
Karel Šidlo
Loe Luzar
Jiří Valenta
Josef Nekl
Miroslav Opálka
Alena Nohavová
Milada Halíková
Stanislav Grospič
Marta Semelová
Stanislav Mackovík
Josef Zahradníček
Josef Šenfeld
Olga Havlová
Jana Hnyková
David Kádner
Martin Lank
Karel Fiedler
Pavel Plzák
Miroslav Kalousek@kalousekm
Je ve vlastním zájmu M.Zemana,aby se to nikdy neschválilo.On sám by byl v konfliktu se zákonem minimálně jednou týdně.
11:59 - 15. 11. 2016
Haha, tak to mě přesně taky napadlo. Mohli by se při výkonu střídat s mluvčáčkem (to slovo se mi moc líbí).
Předkladatel novely Zdeněk "mlátička" Ondráček ještě jako příslušník Pohotovostního pluku SNB v rozhovoru pro ČST v listopadu 1989:
![]()
![]()
![]()
No to mě dnes taky patřičně nadzvedlo ze židle. Ale když vidím ta jména, tak mě to ani nepřekvapuje. Jejich starosti bych fakt chtěla mít
.
Kdyby chtěli navrhnout něco opravdu užitečného, potom by to mělo být leda zrušení přímé volby prezidenta. Nevzpomínám si, že by za celou tu dobu, co byli prezidenty Václav Havel a Václav Klaus bylo něco takového potřeba. Čím to asi bude? (řečnická otázka)
Mno, Humlova "argumentace" vysvětluje mnohé.
- přirovnání chování prezidenta k opilé holce v minisukni
- To o USA zákonu na ochranu prezidenta je lež, nemá žádný zvláštní zákon, který by ho chránil, to spadá do jejich zákonů na ochranu osobnosti, o pomluvě atp.
- prezident není státní symbol, viz Zákon č. 1/1993 Sb. - Ústava České republiky; Hlava první; Základní ustanovení; Článek 14
http://www.rozhlas.cz/zpravy/domaci/_zprava/nazrala-doba-spolecnost-je-treba-umravnit-haji-huml-trest-za-hanobeni-prezidenta--1669891
Tak ten to teda vylepšil!
Poslední dobou při těch hradních i vládních aférách a excesech si vždycky říkám, že to snad už horší být nemůže, že snad už vrcholu trapnosti bylo dosaženo. A ono vždycky přijde něco dalšího.
To nestačí trestní zákon? Tam je snad pamatováno na útok na veřejného činitele i na ochranu proti pomluvám.
No vždyť říkám, není nadto, když někteří naši poslanci navrhují změnu trestního zákoníku a přitom ani neznají obsah toho úplně základního zákona. Zrovna Huml jakožto velký Zemanův kamarád, o němž loni pro Parlamentní listy prohlásil, že je posledním mohykánem, který nám alespoň trošičku vylepšuje reputaci v zemích, kam jezdí, patří k těm nejpovolanějším
. A že návrh tohoto zákona si vůůůbec nespojuje se současným prezidentem, jo, tomu to věřím úplně nejvíc ze všech
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.