Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online Vilemina
2360 příspěvků moje polička 06. února 2017 23:03

Dostihli ho až na vysocine . Asi dobrá máza. Ach jo! Co dál, bude lovit amfory z moře? 

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 07. února 2017 10:04

Že pan Z. dobře namazal, tomu bych i věřila 

Ty fotky s člunem jsou dobrý. Jak ho 4 rvou ven 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 07. února 2017 20:35

a že si ani hoši nedali tu práci, aby našli dobré hůlky...

No teď už jsem teda přesvědčená, že je fit a připraven k volbám.

Offline viktorka_od splavu
49313 příspěvků moje polička 07. února 2017 21:58
Reakce na Guinea Pig:

jj ten amatérismus co z toho čiší by mě měl uklidňovat, ale... spíš ne:-/

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 07. února 2017 22:02

Já zrovna včera dočítala v Reportérovi článek o jeho kandidatuře a tam psali, že to bude plán na letošek, že z něj budou dělat zdravého člověka, který omezil pití a kouření, načež teda omezili ty zdravotní prohlídky, aby nějakej doktor nepropálil skutečný stav věci . Nicméně jsem se tomu hrozně smála a říkala jsem si, hmm..chápu, že se Nejedlý, Mynář a Ovčák nechtějí odtrhnout od korýtka, ale jak tohle provedou A už je to tady!

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 07. února 2017 22:04

A jak tam je v tom člunu hozenej, nohy trčí ven, vždyť ani nemůže pádlovat. To je děs.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 08. února 2017 09:56
Reakce na Vilemina:

Dostihli ho až na vysocine . Asi dobrá máza. Ach jo! Co dál, bude lovit amfory z moře? 

To rozhodně. Ovšem až poté, co skolí tygra!

Tihleti báťuškové jsou všichni stejní. Že jim to ale není samotnejm trapný!

Offline Sweet Potato
40305 příspěvků moje polička 08. února 2017 10:03
Reakce na barbucha:

Já myslím, že on se tím akorát baví. Myslím, že ještě není tak mimo, aby nevěděl, že tím nikoho neohromí, tak se škodolibě chechtá, kolik lidí tím vytočil a jak se na všech internetech řeší jeho hůlky. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 08. února 2017 10:28
Reakce na Sweet Potato:

Já se obávám, že ne, podle mě se bere hodně vážně.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 08. února 2017 11:01
Reakce na Sweet Potato:

Tomu nevěřím. Bere se přece velmi vážně, nafukuje se - co dosed na Hrad - poměrně dost!

Já myslím že to je pak taková obligátní vytáčka, stejně jako v internetovejch diskusích. Určitě jsi už zažila jak někdo vytek, a poté (co měl nepříznivý reakce) tvrdil, že vůbec není naštvanej, ale jenom "se baví".

Jako i tenhle tvor...

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 08. února 2017 12:33

Mám čím dál vážnější obavy, že toho tvora zase zvolí. Žádná všeobecně známá osobnost nekandiduje.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 08. února 2017 14:24
Reakce na Sweet Potato:

Já myslím, že jsi asi nejblíž pravdě. Já Zemana neznám, nevolila jsem ho, ale moje emoce vůči němu jsou naprosto neutrální. Vím o něm akorát trochu zprostředkovaně od člověka, co mu dělá ochranku. Tu ochranku dělal i dvěma předchozím prezidentům. Zeman je z nich prý nejhodnější, s velkým smyslem pro humor. Moc dobře se s ním prý spolupracuje. Po volbách chtěl dát výpověď, ale teď prý nelituje, že na Hradě zůstal. 

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 08. února 2017 14:27
Reakce na crazydaisy:

V soukromí ať si je zlatej diamantovej a vtipem ať si srší, ale když reprezentuje na veřejnosti a vystupuje za republiku, trocha serióznosti a kultivovaného jednání by byla fajn.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 08. února 2017 14:34
Reakce na Kokoska:

To máte jistě pravdu. On ten mediální obraz je hrozně důležitý. Protože vlastně jen podle něj je masami člověk posuzován. Na druhou stranu něco o tom, jak se takový obraz vytváří vím. 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 15. února 2017 14:19

Pokud se nemáte na co dívat v televizi :

http://echo24.cz/a/ieznr/zemana-vyzpovida-kazdy-tyden-kanclerova-manzelka-mynarova

Objektivita zaručena, čínská televize, kancléřova žena, možná budou i titulky v azbuce.

Tak po Blesku se pan prezident vrhl i do TV.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 15. února 2017 15:04
Reakce na crazydaisy:

Tak částečně o něm mediální obraz vytvářejí bulvár, internet atd., to je potřeba brát s rezervou, ale pak ho vidíme naživo, jak se chová, co sám vysloví do televize. A když udělá ostudu v cizině, nebo podlejzá východu, tak je mi houby platný, že je na své podřízené na hradě milej a že tam srší vtipem.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 15. února 2017 15:28
Reakce na náťa66:

Mynářová!  Já se fakt už pominu, nestyděj se fakt ani trošku?!

Ale jinak kampaň ten blb zahájil moc dobře!  Neodolala jsem a podívala se i na diskusi pod článkem... věrní voliči nemají velkou radost, ne ne...

https://www.novinky.cz/domaci/429429-stovka-za-den-v-nemocnici-nikoho-nezabije-nebudete-o-zebracke-holi-vzkazal-zeman-duchodcum.html

Jeho píáristi asi trošičku zaspali...

Online Vilemina
2360 příspěvků moje polička 15. února 2017 15:47
Reakce na barbucha:

Že by už nechtěl kandidovat?

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 15. února 2017 16:44
Reakce na Vilemina:

To mě taky napadlo  Nicméně zase ty plánovaný televizní pořady mluvěj pro opak... No, uvidíme. Mám pocit, že je v takovým stavu, že by už snad víc zaškodit nemoh, a kdoví jestli by vydržel celý období. Vždyť to ukazování na běžkách apod. ukazuje pravej opak zamýšleného - že už ho musej vodit jak loutku... na těch běžkách byl evidentně naprosto neschopnej jakýhokoliv pohybu. To bude ještě legrace, až vyrazí na ty předvolební objížďky krajem a budou ho muset nosit... jako Roosevelt byl sice na vozejku, ale byl aspoň příčetnej! A Zeman chátrá zvenčí i zevnitř.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:32

Taky jsem zaplesala, že mu snad ubydou voliči, senioři slyší na každou kačku a tentokrát jim to podal opravdu vybraně, když jim naservíroval, kolik jim v průměru zbyde, tak co by chtěli.....ale obávám se, že je to plesání předčasné, 10. března budu plakat a příští rok skřípat  zubama