Dostihli ho až na vysocine . Asi dobrá máza. Ach jo! Co dál, bude lovit amfory z moře?
Aktuální česká politická situace
Že pan Z. dobře namazal, tomu bych i věřila ![]()
Ty fotky s člunem jsou dobrý. Jak ho 4 rvou ven ![]()
a že si ani hoši nedali tu práci, aby našli dobré hůlky... ![]()
No teď už jsem teda přesvědčená, že je fit a připraven k volbám.
jj ten amatérismus co z toho čiší by mě měl uklidňovat, ale... spíš ne:-/
Já zrovna včera dočítala v Reportérovi článek o jeho kandidatuře a tam psali, že to bude plán na letošek, že z něj budou dělat zdravého člověka, který omezil pití a kouření, načež teda omezili ty zdravotní prohlídky, aby nějakej doktor nepropálil skutečný stav věci
. Nicméně jsem se tomu hrozně smála a říkala jsem si, hmm..chápu, že se Nejedlý, Mynář a Ovčák nechtějí odtrhnout od korýtka, ale jak tohle provedou
A už je to tady!
A jak tam je v tom člunu hozenej, nohy trčí ven, vždyť ani nemůže pádlovat. To je děs.
Dostihli ho až na vysocine . Asi dobrá máza. Ach jo! Co dál, bude lovit amfory z moře?
To rozhodně. Ovšem až poté, co skolí tygra! ![]()
Tihleti báťuškové jsou všichni stejní. Že jim to ale není samotnejm trapný! ![]()
Já myslím, že on se tím akorát baví. Myslím, že ještě není tak mimo, aby nevěděl, že tím nikoho neohromí, tak se škodolibě chechtá, kolik lidí tím vytočil a jak se na všech internetech řeší jeho hůlky.
Já se obávám, že ne, podle mě se bere hodně vážně.
Tomu nevěřím. Bere se přece velmi vážně, nafukuje se - co dosed na Hrad - poměrně dost!
Já myslím že to je pak taková obligátní vytáčka, stejně jako v internetovejch diskusích. Určitě jsi už zažila jak někdo vytek, a poté (co měl nepříznivý reakce) tvrdil, že vůbec není naštvanej, ale jenom "se baví".
Jako i tenhle tvor...
Mám čím dál vážnější obavy, že toho tvora zase zvolí. Žádná všeobecně známá osobnost nekandiduje.
Já myslím, že jsi asi nejblíž pravdě. Já Zemana neznám, nevolila jsem ho, ale moje emoce vůči němu jsou naprosto neutrální. Vím o něm akorát trochu zprostředkovaně od člověka, co mu dělá ochranku. Tu ochranku dělal i dvěma předchozím prezidentům. Zeman je z nich prý nejhodnější, s velkým smyslem pro humor. Moc dobře se s ním prý spolupracuje. Po volbách chtěl dát výpověď, ale teď prý nelituje, že na Hradě zůstal.
V soukromí ať si je zlatej diamantovej a vtipem ať si srší, ale když reprezentuje na veřejnosti a vystupuje za republiku, trocha serióznosti a kultivovaného jednání by byla fajn.
To máte jistě pravdu. On ten mediální obraz je hrozně důležitý. Protože vlastně jen podle něj je masami člověk posuzován. Na druhou stranu něco o tom, jak se takový obraz vytváří vím.
Pokud se nemáte na co dívat v televizi :
http://echo24.cz/a/ieznr/zemana-vyzpovida-kazdy-tyden-kanclerova-manzelka-mynarova
Objektivita zaručena, čínská televize, kancléřova žena, možná budou i titulky v azbuce.
Tak po Blesku se pan prezident vrhl i do TV.
Tak částečně o něm mediální obraz vytvářejí bulvár, internet atd., to je potřeba brát s rezervou, ale pak ho vidíme naživo, jak se chová, co sám vysloví do televize. A když udělá ostudu v cizině, nebo podlejzá východu, tak je mi houby platný, že je na své podřízené na hradě milej a že tam srší vtipem.
Mynářová!
Já se fakt už pominu, nestyděj se fakt ani trošku?!
Ale jinak kampaň ten blb zahájil moc dobře!
Neodolala jsem a podívala se i na diskusi pod článkem... věrní voliči nemají velkou radost, ne ne...
Jeho píáristi asi trošičku zaspali...
Že by už nechtěl kandidovat?
To mě taky napadlo
Nicméně zase ty plánovaný televizní pořady mluvěj pro opak... No, uvidíme. Mám pocit, že je v takovým stavu, že by už snad víc zaškodit nemoh, a kdoví jestli by vydržel celý období. Vždyť to ukazování na běžkách apod. ukazuje pravej opak zamýšleného - že už ho musej vodit jak loutku... na těch běžkách byl evidentně naprosto neschopnej jakýhokoliv pohybu. To bude ještě legrace, až vyrazí na ty předvolební objížďky krajem a budou ho muset nosit... jako Roosevelt byl sice na vozejku, ale byl aspoň příčetnej! A Zeman chátrá zvenčí i zevnitř.
Taky jsem zaplesala, že mu snad ubydou voliči, senioři slyší na každou kačku a tentokrát jim to podal opravdu vybraně, když jim naservíroval, kolik jim v průměru zbyde, tak co by chtěli.....ale obávám se, že je to plesání předčasné, 10. března budu plakat a příští rok skřípat zubama
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.